INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapałka przykro mi, że jest taka sytuacja u was
Sama nie wiem, co jest "gorsze" - brak przyczyny czy na 100% szanse zerowe.
Przy braku człowiek cały czas się łudzi, każdy okres to smutek, załamka, nie podejmuje ostatecznych kroków, bo może jednak... I tak czas leci, aż może być za późno... Przy szansach zerowych człowiek musi się z tym pogodzić, dojrzewa do decyzji o biorstwie komórek lub plemników, choć na pewno jest to ciężka decyzja i musi być przemyślana. Albo o adopcji, albo o byciu tylko we dwoje...
Eh, ciężkie to wszystko...
Życzę, żeby każdej z nas się udało!7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:07.07 Płatek szkarłatny 3/
08.07 klara_bella 1/
08.07 jatoszka 1/
13.07 Promyczek_39 1/
21.07 Pyatii 1/
22.07 APS 1/
23.07 KarolinaSeven 2/
23.07 sandrita86 1/
23.07 bajka_ 3/
25.07 Selja 1/
25.07 PARIS^^ 2/
26.07 Nadzieja 38 1/
27.07 ana1122 1/
Pyatii jesteś następna w kolejce na - trzymam kciuki
Oj bardzo bym chciała07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Lipiec nam sprzyja dziewczynki piekne wygladaja te usmiechniete minki lecmy za ciosem! Ja od wczoraj mowie do brzucha zeby te fasolinki sie zadomowily bo mamusia z tatusiem czekaja niecierpliwie
ana1122, ania8306 lubią tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Selja wrote:Trzymam za nas kciuki !!!!
Ja dziś zauważyłam kropkę krwi, mam nadzieję że to nie zły znak
Pyatii kiedy testujesz?
ehh, ale te dni oczekiwania powoli płyną....
z jednej strony sie ciesze, bo pierwszy raz udalo mi sie wyhodowac 2 pecherzyki, wiec chocby z tego wzgledu szanse sa podwojne, z drugiej strony nie mam pojecia co jak sie nie uda.... w ubieglym roku 2 razy od razu zaszlam w ciaze, a potem zaczely sie schody. mam za soba juz sporo cykli z owulacjami, maz nasienie tez w miare ok wiec nie mam pojecia w czym tkwi problem. zakladajac ze zdrowe pary potrzebuja kilka miesiecy zeby sie udalo to u nas najwyzsza pora, jesli nie to musi byc jakis problem...Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Hej dziewczyny widze ze statystyka póki co 50% trzymajcie tak dalej tzymam mocno kciuki
ja ostatno mało ale ciagle w biegu nawet nie mam czasu sie pocieszyc .. mój maż w czwartek wylaował na erce kardiologicznej - na intensywnej bo wykyli skrzepy w płucach , dzis juz gona szczescie przenosza na normalny oddział kardio
tak wiec wieczorkami tylko was podczytuje
Trzymam kciuki -
Co jakiś czas zaglądam, a tu tyle nowych osób. Za wszystkie trzymam kciuki. I pozdrawiam starą gwardię14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Mam pytanie... zauwazylam u siebie skrzep bialego sluzu... miala tak moze któras? Pierwszy raz mam takie cos jestem dzisiaj 7 dni po iui i ogolnie mam uplawy nieplodne, nie bola mnie piersi choc zazwyczaj juz bolaly ale nie przejmuje sie tym bo mialam tez kilka cykli gdzie piersi zaczely bolec dopiero na 2-3 dni przed @.. boli mnie podbrzusze... raz jak na owulke a raz jak na @ ale to przez luteime wiec tez noe zwracam na to uwagi, ale ten skrzep pierwszy raz w zyciu...
nick nieaktualny