INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, we wtorek zostałam mamą. Ogarniam rzeczywistość na nowo! Pozdrawiam i życzę Wam szczęścia! Moje ma 60 cm.Ania_84, Jolcia1985, bizona, Kaśka28, promyczek 39, ania8306 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Dziewczyny, we wtorek zostałam mamą. Ogarniam rzeczywistość na nowo! Pozdrawiam i życzę Wam szczęścia! Moje ma 60 cm.
-
KasicaLisica - wielkie gratulacje ale ten czas szybko zleciał. Duża dziewczyna, a jaką miała wagę?
Promyczek - gratuluję i życzę spokojnej ciąży
Co do progesteronu po IUI, mi zawsze pani doktor mówiła aby zrobić betę w odpowiednim czasie, jeżeli wyjdzie pozytywna po powtórzyć za 48h i wtedy będzie wiadomo czy wcześniejszy pozytyw to był jeszcze pregnyl czy już ciąża (albo maleje, albo rośnie) i albo odkładamy progesteron albo bierzemy dalej.promyczek 39 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Bardzo chętnie dołączyłabym do was, mam nadzieje że mnie przyjmiecie
W połowie tego miesiąca czeka mnie najprawdopodobniej pierwsze podejście do iui. Niedawno miałam wykonane HSG i teraz czekam na @.
W poprzednim cyklu miałam sprawdzenie, czy moja owulacja zachodzi. Mój pierwszy wykryty pęcherzyk miał 19 mm który pękł, ponieważ po dwóch dniach już go nie było, a pojawiły się następne 19 i 17 mm które rosły ale nie pękły.
Po rozmowie ze swoim lekarzem, nie bardzo chce wykonać stymulację, ponieważ jak twierdzi moje wyniki są ok, a owulacja zachodzi. Zagłębiając się w ten temat, raczej na naturalnym cyklu powodzenie jest nikłe. Czy możecie mi coś poradzić?
Traktujcie mnie w tej kwestii jako świeżynkę -
Kasica lisica gratuluję dziewuszki:) **duzo zdrowka
Fasolka ja brałąm clo i od owulki luteine biore
Moja beta 11 dpo 59,2
dzis powtorzylam beteAnia_84, ania8306, ka_tarzyna, Jolcia1985 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
KasicaLisica wrote:Dziewczyny, we wtorek zostałam mamą. Ogarniam rzeczywistość na nowo! Pozdrawiam i życzę Wam szczęścia! Moje ma 60 cm.
Super Gratuluję7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Cześć Viszka. Ja uważam, że lepiej robić iui na cyklu stymulowanym, jest większa szansa na liczbę pęcherzyków, jest większa kontrola plus zastrzyki na pękniecie. Chociaż jak twój lekarz chce inaczej, to chyba ciężko będzie tobie go przekonać... W każdym razie życzę powodzenia Jakbyś miała pytania, śmiało pisz
Promyczku piękna beta Trzymam kciuki za piękny przyrost
Dzisiaj mój 1 dc, w środę idę na pierwszy monitoring, mam nadzieję że będzie wszystko ok i w połowie września podejdziemy do naszej ostatniej próby...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Hej dziewczyny
Troche sie nie odzywalam bo musialam odpoczac od tego wszystkiego...
Promyczku
Wiedzialam! gratulacje! pieknego przyrostu bety! :*
KasicaLisica
Gratulacje! piekny czas przed Toba
Dziewczynki ja mam pytanie... czy w cyklu bezowulacyjnym wystepuja pod koniec cyklu wyzsze tempki? Ja niestety nie mierze regularnie ale wiem ze w czasie kiedy ma prrzyjsc @ to moja tempka jest miedzy 34-36 stopni... dzisiaj mam 2 dzien spoznienia okresu a moja tempka wynosi 36.98... moje pecherzyki z tego co pamietacie nie pekly a ja wariuje... torbiele moga podwyzszac temp?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
chciałabym dołączyć do dyskusji.
w tym cyklu jestem po pierwszym IUI na naturalnym cyklu,
staram się nie nakręcać bo po 1,5 roku nieudanych starań zbyt dobrze wiem czym jest gorzki smak rozczarowania, jednocześnie czuję promyk nadzieji i strach.
Pozdrawiam wszystkie staraczkipromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Hej Dziewczyny,
staram się nie nakręcać bo po 1,5 roku nieudanych starań zbyt dobrze wiem czym jest gorzki smak rozczarowania, jednocześnie czuję promyk nadzieji i strach.
Pozdrawiam wszystkie staraczki
-
KarolinaSeven wrote:
Dziewczynki ja mam pytanie... czy w cyklu bezowulacyjnym wystepuja pod koniec cyklu wyzsze tempki? Ja niestety nie mierze regularnie ale wiem ze w czasie kiedy ma prrzyjsc @ to moja tempka jest miedzy 34-36 stopni... dzisiaj mam 2 dzien spoznienia okresu a moja tempka wynosi 36.98... moje pecherzyki z tego co pamietacie nie pekly a ja wariuje... torbiele moga podwyzszac temp?
A kiedy przestałaś brać luteinę? Ja widzę trzy warianty: tempka wysoka albo z powodu luteiny, torbieli (tfu tfu), albo ciąży (jeje jeje) - czyli tak jak mówiłam, jeden pęcherzyk pękł, a na jego miejsce wskoczył inny7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Mysza1986 wrote:Hej Dziewczyny,
Pozdrawiam wszystkie staraczki
Powodzenia Oby jedna iui wystarczyła7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.