INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj mam dobre wiadomości. Dzwoniłam do poradni genetycznej Rex i udało mi się zapisać na nfz do Opola. Wizyta we wtorek. Mam nadzieję, że od razu pobiorą nam krew. To tylko 100 km od nas, także luzik7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
-
KarolinaSeven wrote:Aj kurcze to w takim razie sie nie nakrecam jak torbiel tez podwyzsza lutke przestalam brac 29.08, wiec to raczje nie ona
Już ponad tydzień od zaprzestania luteiny? Testuj7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Karolina koniecznie testuj ,lec na bete ,bo cos tu pachnie zaciązowo heh
Mysza witaj i powodzenia
Ania 83 to fajnie ze tak szybko i w miare blisko
a u mnie taki przyrost
11 dpo 59,2
14 dpo 381,9Mysza1986, Jolcia1985 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Promyczku
pieknie!
Tzn. Ja w zwiazku z tym ze pecherzyki nie pekly bralam luteine tylko przez 7 dni zeby sie wchlonely... i nie wiem czy zrobily sie z nich torbiele czy jednak juz ich nie ma... jesli chodzi o ciaze to przychodzi mi do glowy tylko taka ewentualnosc ze pecherzyki pekly po wizycie... mialy jeden 25 mm a drugi 22-23mm wiec nie byly jeszcze przerosniete... ale nie mam pojecia czy takie cos w ogole mogloby miec miejsce... pregnyl bralam w srode o 24 a iui byla w sobote po 9... dr potwierdzila niepekniecie pecherzykow w poniedzialek o 14... no i tak mysle ze weekend mialam bardzo leniwy a w poniedziałek duzo dzwigalam ciezkie kartony bo mielismy przeprowadzke i moze wtedy pekly... chociaz to jest bardzo bardzo entuzjastyczna wersja :d
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Testu nie chce robic bo nie chce znow plakac... trudno bedzie to bedzie... 2 dni spoznienienia moga powodowac ewentualne torbiele wiec nie chce wariowac... co jest dziwne to to ze od wczoraj boli mnie brzuch identycznie jak na okres ale z przerwami a go nie ma... u mnie najdluzszy cykl trwal 31 dni (a mialam juz w tamtym roku torbiele) wiec jutro jest ten dzien i sie zobaczy ;P
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
nick nieaktualnypromyczek 39 gratulacje! Mam nadzieję, że każda z nas doczeka tej radości.
Mam kolejne pytanie do was, dziewczyny.
Niedługo mam wizytę i chcę porozmawiać o kwestii stymulacji. Czy możecie napisać jakie przyjmujecie leki pomimo zachodzącej owulacji? Chciałabym wiedzieć czy lekarz przepisze mi coś co Wy przyjmujecie i czy polecacie.
Z góry wielkie dzięki!
-
Viszka wrote:promyczek 39 gratulacje! Mam nadzieję, że każda z nas doczeka tej radości.
Mam kolejne pytanie do was, dziewczyny.
Niedługo mam wizytę i chcę porozmawiać o kwestii stymulacji. Czy możecie napisać jakie przyjmujecie leki pomimo zachodzącej owulacji? Chciałabym wiedzieć czy lekarz przepisze mi coś co Wy przyjmujecie i czy polecacie.
Z góry wielkie dzięki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 20:47
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
nick nieaktualny
-
KarolinaSeven wrote:https://zapodaj.net/ec31865cf238c.jpg.html
co o tym myslicie?promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Karola rob bete ,trzymam kciuki mOcno:*
Ania 84 mam pytanie do cIEBIE ,czy po cb robilas jakiekolwiek badania?
NP MUTACJE GENU MTHFRWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 10:48
Ania_84 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥