INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Mysza ale swoja droga długo się czeka na wizyte w Poznaniu. Az do stycznia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 06:53
-
Bridget, Mysza1986 i Kuchcinka dziękuję wam za wsparcie i kciuki
anett96 wszystko zależy od organizmu, wyników badań, jaki protokół itp...
Ja pod koniec grudnia chcę się umówić na wizytę kwalifikacyjną i jakoś styczeń/luty chciałabym ruszyć Także Mysza może będziemy na jednakowym etapie
Staram się myśleć pozytywnie, robię krok naprzód, jednocześnie wiem że ivf to już szczyt możliwości medycznych... Ale trzeba spróbowaćMysza1986, Bridget, Wojcinka lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę pomóżcie radą.
Wczoraj miałam 3 IUI. Był problem z włożeniem cewnika bo szyjka macicy była zamknięta, na tyle, że cewnik się wyginał i nie chciał przejść dalej. Dopiero po użyciu 'sondy' się udało. Ale bardzo, bardzo bolało.
Pani Doktor była trochę zdziwiona ale powiedziała, że czasem tak się zdarza. Chociaż w poprzednich 2 IUI nie było problemu.
Co mogło być przyczyną? Strasznie się stresowałam przed i jeszcze bardziej zestresowałam jak cewnik nie chciał przejść ale podobno to nie wina stresu.
Obawiam się, że coś jest nie tak -
Siedze w pracy do wieczora bez mozliwosci wyrwania sie. Zrobie wieczorem sikanca, a jutro od rana bete, na wszelki wypadek jutro tez zazyje dupka do czsu wynikow, choc dzis powinnam skonczyc branie.
Co do wizyt w medart dziewczyny w watku temu poswieconym pisza ze potem juz nie ma problemu z dlugim oczekiwaniem na wizyte. -
Aniu,
u mnie smutna buźka... ciąża biochemiczna, na USG nic nie widać w macicy, ani w jajowodach. Beta spada.
Pewnie się spotkamy na wątku IVF w przyszłym roku.
Czekam aż cykl się skończy, robię badania w kierunku trombofili, łykam DHEA i koenzym Q10 i styczeń/luty ICSI.
ania8306 wrote:02.11 Raja86 1/
02.11 monia 70 2/
03.11 ka_tarzyna 4/
10.11 Mysza1986 4/
14.11 Emlissilmee 1/
15.11 anett96 1/
17.11 Sylvi83:) 2/
17.11 Bridget 3/
17.11 Domcia23 1/
18.11 Polawola 1/
19.11 Asik84 1/
19.11 efta 2/
23.11 Kuchcinka 2/
23.11 asiak1985 3/
Trzymam za was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 11:27
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Może to jeszcze nie był czas owulacyjny i szyjka nie otworzyła się.
Nie wiem...
Sunny wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie radą.
Wczoraj miałam 3 IUI. Był problem z włożeniem cewnika bo szyjka macicy była zamknięta, na tyle, że cewnik się wyginał i nie chciał przejść dalej. Dopiero po użyciu 'sondy' się udało. Ale bardzo, bardzo bolało.
Pani Doktor była trochę zdziwiona ale powiedziała, że czasem tak się zdarza. Chociaż w poprzednich 2 IUI nie było problemu.
Co mogło być przyczyną? Strasznie się stresowałam przed i jeszcze bardziej zestresowałam jak cewnik nie chciał przejść ale podobno to nie wina stresu.
Obawiam się, że coś jest nie tak
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
Ka_tarzyna bardo mi przykro z powodu biochemu z drugiej strony cos Się zadziało wiec jest to dobry znak! Ściskam Cię mocno i jeśli obchodzisz dziś imieniny moja imienniczko to wszystkiego najlepszego Ci życzę! Rzeczywistości piękniejszej od marzeń! ❤️❤️❤️
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
ka_tarzyna wrote:Aniu,
u mnie smutna buźka... ciąża biochemiczna, na USG nic nie widać w macicy, ani w jajowodach. Beta spada.
Pewnie się spotkamy na wątku IVF w przyszłym roku.
Czekam aż cykl się skończy, robię badania w kierunku trombofili, łykam DHEA i koenzym Q10 i styczeń/luty ICSI.
Nie nie i nie
Aż przeklnęłam jak to przeczytałam..
Jakie to wszystko niesprawiedliwe
Trzymaj się i do zobaczenia
Ps. Co daje to badanie trombofilii? Ostatnio dużo dziewczyn je robi...
Ja czaję się na pakiet badań genetycznych, jest teraz promocja w Invikcie...ka_tarzyna lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Zaleca się te badania przy poronieniach, ewentualna zakrzepica może być jedną z przyczyn poronień i trzeba wtedy brać clexane i acard.
A co jest w tym pakiecie genetycznym w Invicie i ile kosztuje?
ania8306 wrote:Nie nie i nie
Aż przeklnęłam jak to przeczytałam..
Jakie to wszystko niesprawiedliwe
Trzymaj się i do zobaczenia
Ps. Co daje to badanie trombofilii? Ostatnio dużo dziewczyn je robi...
Ja czaję się na pakiet badań genetycznych, jest teraz promocja w Invikcie...
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
Ja imieniny obchodzę w lutym, ale i tak dziękuję!
Kuchcinka wrote:Ka_tarzyna bardo mi przykro z powodu biochemu z drugiej strony cos Się zadziało wiec jest to dobry znak! Ściskam Cię mocno i jeśli obchodzisz dziś imieniny moja imienniczko to wszystkiego najlepszego Ci życzę! Rzeczywistości piękniejszej od marzeń! ❤️❤️❤️Wojcinka lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
Dziewuszki zrobcie sobie te badania ,ja wlasnie robilam te genetyczne wysylkowe ale w test dna bo jest taniej ,6 mutacji jest za 320 zł,i mi wyszly az 3 mutacje! czyli jakis problem zakrzzepowy jest.2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥