INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Ania
Ty zawsze powiesz dobre słowo:*
Nie dość że kłopoty zdrowotne u dziadków to jeszcze smutki takie jakieś ogólne
No ale niedługo odbieram te wyniki to będę mogła zdecydować czy i co robię w zw z płodnościa.
Daj znać jak wyniki :* Ale ty robiłaś jakieś badania na stan zapalny? Czy jakie?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
anett96 wrote:Madlenka super. Mam nadzieje ze wzbudzi Twoje zaufanie. Dodam jeszcze ze w invicie robili mi niepotrzebne badania co mi powiedziala goncikowska i mi kazala jeszcze badania zrobic ale mowil zebym sobie zrobila gdzies jak mam opieke zeby u nich nie placic. wiec nie naciaga na kase a dla mnie to wazne bo w invicie od razu invitro no bo kasa! bede czekala na wiesci jak Twoje wrazenia, moze pomoze. Ja dam znak po IUI jak zrobimy w sobote
A tak z ciekawości - jakie badania były niepotrzebnie zlecone?
Trzymam kciuki za sobotę
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
anett96 wrote:nie, Ewa Goncikowska. a Ty chodzisz do Szymusik w ferti?
Anett96, ja chodziłam do dr Szymusik, ale na Starynkiewicza. Zajrzałam na stronę kliniki, o której pisałaś i zauważyłam, że kilku lekarzy ze Starynkiewicza tam przyjmuje.
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
ja tak samo tu zaglądam, i ciężko się rozstać.
Do IUI już podchodzili nie będziemy, a na wątek IVF jeszcze nawet nie patrzyłam
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Mysza1986 wrote:Bridget- congrats!
Lunk_a- przesyłam wiele ciepła
Ania- mnie też ciężko rozstać się z tym wątkiem choć kolejnej IUI bym już nie chciała robić, tu zawsze znajdowałam przyjazne dusze- chyba się tu zadomowiłam:)ania8306, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Fertimedica Warszawa -
Ja po piatkowych placzkach odnosnie pracy zrobilam sobie super weekend - w piatek byłam u znajomych na pokerku co prawda przegralismy z mezem troche grosza ale kwota niemalze symboliczna w sobote bylam na imieninkach u taty i potem mialam imprezke u mnie a wieczorem na tane do klubu. dzis wypoczywalismy. Ale rozerwalam sie i jestem juz pełna nadziei i wiary i w ogóle oby do soboty
Domili, Wojcinka lubią tę wiadomość
Fertimedica Warszawa -
anett96 wrote:Ja po piatkowych placzkach odnosnie pracy zrobilam sobie super weekend - w piatek byłam u znajomych na pokerku co prawda przegralismy z mezem troche grosza ale kwota niemalze symboliczna w sobote bylam na imieninkach u taty i potem mialam imprezke u mnie a wieczorem na tane do klubu. dzis wypoczywalismy. Ale rozerwalam sie i jestem juz pełna nadziei i wiary i w ogóle oby do soboty
I super, taka rozrywka też jest konieczna
Nabrałaś sił i wiary - i tak ma pozostaćanett96 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Lunk_a wrote:mysza :-*
ania wycinek hist pat z szyjki macicy.
Mpglabym te sytuacje opisac ale chyba wyszloby cala strone dlatego zamknelam odp w jednym zdaniu.
Lunka mam małe obeznanie odnośnie zmian na szyjce macicy.
Jakbyś chciała pogadać to jestem na priv7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Bridgeeeeeet wieeeeeeeeeeedziłam!! Ale mocna to chyba na trojaki Dawaj wirusy nam tu. Cieszę się ogromnie Twoim szczęściem
U mnie dziś Basiowa imprezka- zjazd rodzinny iiiii masa pytań o dzieci...kiedyś pewnie by mnie to wkurzało a teraz kładę na to laskę i różnie odpowiadam...że jeszcze nie czas, że może jak postawimy dom, może kiedyś itd. -
PolaMinka ty jesteś Basia?
Jeżeli tak to życzę szczęścia i spełnienia marzeń :*
Ja właśnie boję się świąt... łamania opłatkiem, życzeń... Nie chcę się znowu rozkleić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 22:24
dziewczyny mam wewnętrzny niepokój ze nie zrobiłam wszystkich mozliwych badań, tym bardziej ze nie mam diagnozy dlaczego sie nie udaje. Partner ma nasienie dobre, ja hormony również, jedyne badania jakie miałam to hormony i amh i nic wiecej.
Czym mozecie zaproponować jakie badania moge zrobic na własną ręke ?niedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
asiak1985 wrote:dziewczyny mam wewnętrzny niepokój ze nie zrobiłam wszystkich mozliwych badań, tym bardziej ze nie mam diagnozy dlaczego sie nie udaje. Partner ma nasienie dobre, ja hormony również, jedyne badania jakie miałam to hormony i amh i nic wiecej.
Czym mozecie zaproponować jakie badania moge zrobic na własną ręke ?
U mnie tez hormony idealne, cykle regularne , owu zawsze jest, niby był tylko problem z nasieniem męża a ostatnio lekarz nam właśnie zlecił te przeciwciała i u mnie wyszedł wynik graniczny czyli stwierdzono obcencosc przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej jajnika... cokolwiek to kurna znaczy, ale z tego co zdążyłam przeczytać w necie to nic dobrego... we wtorek ide do kliniki na omówienie wyników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 23:06
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞