INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magot wrote:Ja też już zrobiłam betę -9dpo i czekam na wynik. Zrobiłam ją tylko dlatego, że mocno się rozchorowałam i raczej mi wit. C i herbatki z miodem niewiele pomogą i chciałabym wziąć coś mocniejszego.
A brałaś ovitrelle lub pregnyl?hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ja juz po iui.
Od ovitrelle minęło już 22 godz a ja nie czuje jajnika. Zawsze czułam bóle owulacyjne a tu nic.
Dziś pęcherzyk tylko na jednym jajniku. 23mm endometrium 11.5mm. W drugim tak jak myślałam bez pęcherzyków.
promyczek 39, Ylya, Magot, ania8306, madlenka, MisiaZ88, Wojcinka, Asik84 lubią tę wiadomość
-
Czy u Was byl wynik: plemniki o patllologicznej budowie ?
Ruch A? Ruch b?
Koncentracja plemników
Podano do jamy macicy ile mln plemników?
Czy tylko u mnie zawsze dają taki protokół?
Może któraś z Was ma na zdjęcie swojego protokołu i może wstawić oczywiście zamazujac dane ? -
promyczek 39 wrote:Lunka to mamy podobne warunki,ja tez tylko jeden pecherzyk ,ale z tego jednego byly juz 2 ciąze ,takze ,zycze Tobie i sobie DUZYCH bet
Czy tylko u mnie dają.
Pęcherzyk miałaś chyba 22mn endo też ladneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:57
-
Lunk_a wrote:Czy u Was byl wynik: plemniki o patllologicznej budowie ?
Ruch A? Ruch b?
Koncentracja plemników
Podano do jamy macicy ile mln plemników?
Czy tylko u mnie zawsze dają taki protokół?
Może któraś z Was ma na zdjęcie swojego protokołu i może wstawić oczywiście zamazujac dane ?
U mnie była ilość, koncentracja, kolor, PH, ruch a, b, c, d, czas upłynnienia, aglutynacja, agregacja, lepkosć, kom. okragłe, leukocyty oraz czas abstynencji płciowej
Kciuki za Twóją IUI, Lunka.hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Lunk_a wrote:Ja juz po iui.
Od ovitrelle minęło już 22 godz a ja nie czuje jajnika. Zawsze czułam bóle owulacyjne a tu nic.
Dziś pęcherzyk tylko na jednym jajniku. 23mm endometrium 11.5mm. W drugim tak jak myślałam bez pęcherzyków.
Pięknie
To teraz czekamy na dobre wieści.
Spokojnie, na pewno pęknie. Jaką miałaś dawkę?
Wysłałam tobie na priv jakie informacje o nasieniu przy iui dają w Invikcie7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dzieki Dziewczyny jak będziecie wiedziały mniej więcej jak było u Was napiszcie. Głównie ile podano do macicy i Ruch. A może macie info o plemnikach z patologiczna Budowa to tez dajcie znać
Ania u mnie zawsze pękal. Teraz nie zrobię usg po iui bo są Święta -
Lunka tez Ci prezesów zdj wieczoremŻycie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
madlenka wrote:Hej. Ja dostałam dzisiaj @. Myślałam, że dopiero w sobotę ale trudno. Jest dzisiaj. Trochę szkoda bo we wt mam wizytę w Ferti i myślałam, że to będzie 4dc ale niestety będzie 6 i pewnie będzie za późno żeby cokolwiek zadziałać z lekami.Fertimedica Warszawa
-
Lunka ja mam takie po preparatyce:
Ruch postępowy-92 %
Liczba plemników-40,02mln
a przed to:
Liczba plemników w 1 ml 172.80 _ mln/ml > 15.00
Liczba plemników w ejakulacie 691.20 _ mln > 39.00
Liczba komórek okrągłych 2.90 _ mln/ml < 5.00
Plemniki o szybkim ruchu postępowym (VSL>11um/s, VAP>25um/s) 50 _ %2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥