INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka, promyczek i pozostałe dziewczyny - czekam za waszymi pozytywnymi betami/testami
Kuchcinka a jak u ciebie sytuacja?
Co do testu na wrogość śluzu też słyszałam opinie, że badanie to jest mało wiarygodne...
PolaMinka z tymi komórkami nk to nic nie jest pewne. Może będziesz miała mało, a nawet jakbyś miała sporo - ja mam ok 18%, ale po tym szczegółowym badaniu wyszło że dużo mam tych "spokojnych" - 96%, więc jest wszystko dobrze
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
dziewczyny biorace clo-jakie macie dawkowanie ? bo ja 1x 1 i jakos szału nie ma z tymi pecherzykami,mysle czy nie zaryzykowac i wziac 2x1 ale zeby z kolei nie urosło za duzo i wogole nie doszło do zabiegu
-
Chyba juz czas na edycje 2017 Ja narazie biorę tabletki anty na wyciszenie. JEszcze 2 tygodniu i startujemy. Czyli iui będziemy mieli na początku lutego
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja brałam 1/4 tab. x1 rósł 1 dominujący i ze 3-4 drobnica,
1/2tab x 1 rósł 1 lub 2 dominujące i 2-3 drobnica.
Ale moja lekarka ostatnio puściła mi taki tekst, że na CLO to "pustaki" rosną
jatoszka wrote:dziewczyny biorace clo-jakie macie dawkowanie ? bo ja 1x 1 i jakos szału nie ma z tymi pecherzykami,mysle czy nie zaryzykowac i wziac 2x1 ale zeby z kolei nie urosło za duzo i wogole nie doszło do zabiegujatoszka lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ka_tarzyna wrote:Ja brałam 1/4 tab. x1 rósł 1 dominujący i ze 3-4 drobnica,
1/2tab x 1 rósł 1 lub 2 dominujące i 2-3 drobnica.
Ale moja lekarka ostatnio puściła mi taki tekst, że na CLO to "pustaki" rosną
dzis 3 dzien wiec musze zadzwonić i zapytać
promyczek-przykro mi -
nick nieaktualnyByłam na monitoringu, pęcherzyk 21mmx 16mm, i endo od piątku wzrosło z 4 do 13. To realne??
A tak poza tym to totalna porażka, miałam mieć w środę inseminację, a lekarz który je robi jest na urlopie...
Nowy Rok zaczęty od płaczu..
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, ja niestety odpadam ;( -
MisiaZ88 wrote:Byłam na monitoringu, pęcherzyk 21mmx 16mm, i endo od piątku wzrosło z 4 do 13. To realne??
A tak poza tym to totalna porażka, miałam mieć w środę inseminację, a lekarz który je robi jest na urlopie...
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, ja niestety odpadam ;(
To nie będziesz miała iui w tym cyklu ? -
MisiaZ88 wrote:Byłam na monitoringu, pęcherzyk 21mmx 16mm, i endo od piątku wzrosło z 4 do 13. To realne??
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, ja niestety odpadam ;(
ojej a inny lekarz nie może zrobić?
co do endo jak najbardziej realne.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
promyczku tak mi przykro
lunka kiedy betujesz?
a ja dziś powtarzałam bete (16dpo)
wynik 349,9 przyrost 188%
wynik progesteronu i estradiolu jutro.
jestem przeszczesliwa. dziś mam urodziny wiec dzidzia zrobiła mi cudowny prezent.
Mam nadzieje, że moja gin da mi już spokój z betowaniem i ustali mi pierwszą wizytę. czekam na telefon od niej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 11:41
jatoszka, Alisa, Bridget, Magot, ja1986, Wojcinka, ka_tarzyna, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie test negatywny. Dzis zrobiłam bete. Czekam na wynik, ale jak napisałam-test negatywny.
Zrobiłam dziś bo chce spokojnie ulozyc w głowie plan. Miałam wstępny plan działania-ale teraz chce go już po prostu zatwierdzić w głowie. Co po kolei, jak będę postepowac.
promyczek
a Ty jaki masz plan?
Misia
to iui za miesiąc Nie martw się,spokojnie doczekasz -
Lunk_a wrote:U mnie test negatywny. Dzis zrobiłam bete. Czekam na wynik, ale jak napisałam-test negatywny.
Zrobiłam dziś bo chce spokojnie ulozyc w głowie plan. Miałam wstępny plan działania-ale teraz chce go już po prostu zatwierdzić w głowie. Co po kolei, jak będę postepowac.
promyczek
a Ty jaki masz plan?
Misia
to iui za miesiąc Nie martw się,spokojnie doczekaszFertimedica Warszawa -
Lady_E wrote:Chyba juz czas na edycje 2017 Ja narazie biorę tabletki anty na wyciszenie. JEszcze 2 tygodniu i startujemy. Czyli iui będziemy mieli na początku lutegoFertimedica Warszawa