INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:No a od tego roku mężczyzna nie musi mieć badań do IUI. Jedynie do mrożenia wirusologia potrzebna od faceta .
Mój do iui nie potrzebował nic.
Kurcze a my musielismy dodam ze pierwsza IUI mialam teraz 4 marca
Czekam jak na szpilkach choc nie chce myslec negatywnie to cos mi mowi ze sie nie udalo jednak bo bol bardzo przypomina niechciany okresMagda -
U nas nadal u faceta wymagane... może dlatego, że robię na NFZ i bardziej jakoś muszą przestrzegać przepisów jakichś? Nie wiem.
Szłam dziś z pracy i tak mnie to kłuło, to ściskało w brzuchu, znów się przestraszyłam9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
U nas mąż tez musiał robić badania:(
Wichrowe wzgórza....jak boli to rośnie:) zacznij sie martwic jak nie będziesz mieć objawów a to ci raczej w najbliższym czasie nie grozi:) -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Spytajcie w klinice. Ustawa zmieniła się od tego roku i facet nie musi.
Asik, właśnie martwię się, bo za to cycki jakieś normalniejsze się zrobiły. Sama nie wiem. Fiksacja milion.
Zrobię sobie ciacho czekoladowe na pocieszenieAsik84 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, EA, 5 pęcherzyków! To jedziecie z koksem
My też w tym cyklu robimy bliźniaki. Nie mam torbieli, więc mogę być stymulowana.
Przy okazji: może któraś potrafi mi wytłumaczyć, dlaczego moja ginka zawsze napiera na stymulację po tym, jak mam bardzo niski progesteron? Jaka jest zależność. Bo nie zdążyłam jej wypytać, gdyż przyjęła mnie na dyżurze, a miała dużo pacjentek dzisiaj.
BTW: zawsze jak idę na oddział położniczy, to tak zazdroszczę tym brzuchatym, że nie wiem i już nie mogę się doczekać, kiedy ja tam będę siedzieć.
Wichrowe: szajbuska jesteś, i tyle. Całe szczęście, że już tylko dwa dni zostały, bo byś chyba osiwiała niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 21:51
zohasamoha lubi tę wiadomość
-
Myślę, że już jestem siwa tylko w blondzie nie widać. Dlaczego przestały mnie te cycki boleć, a brzuch uwiera noooooo (( wszystko przez tę traumę z zeszłego roku
Aga, oby czwartek był udany dla nas obu tylko na dowiem się o tym tego samego dnia a Ty dwa tygodnie później9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Juz wiem nie udało się nie wiem co mam myśleć i robić. .. jestem załamana. ... tak długo już to trwa w każdym miesiącu z tych 5 lat żyłam nadzieja mam takie myśli już ze nigdy mi się nie uda zostać mama nie poczuć jak to jest kiedy mój skarb rośnie pod mym sercem ....Magda
-
maggddaa wrote:Juz wiem nie udało się nie wiem co mam myśleć i robić. .. jestem załamana. ... tak długo już to trwa w każdym miesiącu z tych 5 lat żyłam nadzieja mam takie myśli już ze nigdy mi się nie uda zostać mama nie poczuć jak to jest kiedy mój skarb rośnie pod mym sercem ....
Nie załamuj się! Często pierwsze IUI nie wychodzą (nie mam pojęcia dlaczego?). Czasami jest to 5-6... dodaję Ci swoich siłCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
maggddaa wrote:Juz wiem nie udało się nie wiem co mam myśleć i robić. .. jestem załamana. ... tak długo już to trwa w każdym miesiącu z tych 5 lat żyłam nadzieja mam takie myśli już ze nigdy mi się nie uda zostać mama nie poczuć jak to jest kiedy mój skarb rośnie pod mym sercem ....
Madziulka kochana, ja mam to samo!!! Plus trauma cholernego poronienia... Wiem, to frustruje, to jest niezrozumiałe... Ale DA SIĘ. Może po prostu u nas to dłużej trwa. Może dzięki temu jak się uda, to bardziej docenimy, będziemy lepsze, bardziej cierpliwe dla przebrzydłych bachorów
Statystycznie najczęściej udaje się 3 i 4 inseminacja. Mnie ostatnio powiedzieli, że to koniec i nie ma sensu i...przy właśnie 3 zaskoczyłam! Nie wiem, czy ciąża się rozwija, nie wiem jeszcze czy jest prawidłowa, ale wiem że chociaż był ten moment, że PODZIAŁAŁO! To dało nadzieję mnie, niech da i Tobie!!!9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023