INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę bliźniaki jakby co zawsze się tego bałam, ale z drugiej strony zawsze marzyłam o dwójce dzieci a latka lecą. Jedyna moja obawa to wyższe ryzyko ciąży bliźniaczej i częste przypadki przedwczesnego porodu.
-
U mnie raczej dupa:( mam juz krwawy śluz... Czyli walka od nowa:/ boję się, bo teraz stymulacja clo+gonal... Mam nadzieję, ze nie będzie miliona pęcherzyków i dojdzie do IUI:/Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
zohasamoha wrote:U mnie raczej dupa:( mam juz krwawy śluz... Czyli walka od nowa:/ boję się, bo teraz stymulacja clo+gonal... Mam nadzieję, ze nie będzie miliona pęcherzyków i dojdzie do IUI:/
Jestem bardziej niz pewna ze w kwietnu znowu bedziemy pisac i mowic o swoich obawach i po kilku dniach najpierw Ty a potem ja napiszemy "DZIEWCZYNY DWIE KRESKI !!!!!! "
Zobaczysz mam takie przeczucie niesamowitezohasamoha lubi tę wiadomość
Magda -
nick nieaktualnyByłam teraz na usg u gina. 21d c, endo 5mm.
Ja oczy ze takie małe. I się pytam jak to możliwe jak przy iui miało 10mm.
Wniosek: 1 iui nieudana. Ale martwi mnie to endo: do @ jeszcze 7 dni. Możliwe ze im bliżej tym endo maleje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 17:27
-
zohasamoha wrote:U mnie raczej dupa:( mam juz krwawy śluz... Czyli walka od nowa:/ boję się, bo teraz stymulacja clo+gonal... Mam nadzieję, ze nie będzie miliona pęcherzyków i dojdzie do IUI:/
w grudniu udalo mi sie wyhodowac 3 przy tym samym zestawie nie mialam tyklko zast. z pregnyluMagda -
nick nieaktualny
-
Spokojnie na pewno sie uda, a ten cykl jeszcze nie jest przesadzony. -
nick nieaktualnyAlisa wrote:Byłam teraz na usg u gina. 21d c, endo 5mm.
Ja oczy ze takie małe. I się pytam jak to możliwe jak przy iui miało 10mm.
Wniosek: 1 iui nieudana. Ale martwi mnie to endo: do @ jeszcze 7 dni. Możliwe ze im bliżej tym endo maleje? -
nick nieaktualnyAgnieszkaH wrote:Wow ciekawe dlaczego tak zmalało endometrium. Rozumiem, że cały czas brałaś progesteron po owulacji?Jeżeli tak, to nie powinno się tak stać. Naprawdę dziwne.
EA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggddaa wrote:JESTEM Z TOBA
Jestem bardziej niz pewna ze w kwietnu znowu bedziemy pisac i mowic o swoich obawach i po kilku dniach najpierw Ty a potem ja napiszemy "DZIEWCZYNY DWIE KRESKI !!!!!! "
Zobaczysz mam takie przeczucie niesamowite
I jeszcze ja! Szykuję się do 3. IUI gdzieś w przyszły czwartek-piątek, tylko tym razem mam nadzieję, że przynajmniej na 2 pęcherzach.
A co do ich wytwarzania, nie wiem, czy AMH ma coś do rzeczy: ja mam je na poziomie ponad 5, a przy pierwszej stymulacji CLO (2 x 1 przez 5 dni) wyprodukowałam ich "zaledwie" dwa, gdzie normalnie co cykl owuluję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggddaa wrote:ja przed swoja pierwsza IUI mialam jakies zle przeczucia i do ostatniej chwili sie wahalam sie dziwne teraz czekam tylko na ta krowe @ i jakos tak mysle ze teraz bedzie ok moze przez to ze wg moich obliczen 2 IUI bede miala 1 kwietnia
I nie wiem czy podejde jeszcze do IUI... -
Alisa, mam nadzieję, że uda Ci się już teraz i nie będziesz musiała się zastanawiać nad kolejnym podejściem.
-
nick nieaktualny