INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
EA wrote:Agnieszka, gdy usłyszałam że 5 a nie 2 (tak jak sobie wymarzyłam) pękło to dobrze że leżałam...
Nie chce sie nakręcać że sie uda. W tamtym miesiącu udalo się ale wyszła z tego ciąża biochemiczna. Planuje na spokojnie przeżyć te dwa tygodnie, ale czy będe w stanie..
Szanse sa ogromne:) No któryś na pewno zakiełkuje -
wichrowe_wzgórza wrote:A ja się w nerwach drugi dzień obmacuje po cyckach. Głupota i nerwy dają czadu, już chyba wolałabym pomarańczowe włosy
Zostaw te cycki w spokoju. Jeszcze sie będziesz wkurzać ze cię swędzą piecza i bolą. Na to wszystko przyjdzie czas. Do tego najgorsze - sterczące jak dwie antenki sutki!!! Wczoraj otwarlam kurierowi drzwi w koszulce i szlafroku który zapomniałam związać. Gdybyście widziały jego minę...zohasamoha lubi tę wiadomość
-
zohasamoha wrote:Asik, brązowy jest nudny;)
Jeśli moja mała bedzie mieć charakter po mamusi to juz stwierdzam ze sobie z nią nie dam rady...wstaje rano ubieram sie jem śniadanie wychodzę z domu stoję przy windzie - powrót do domu chce mi sie siku = dwie krople. Wychodzę ponownie stoję przy windzie - powrót do domu jest mi niedobrze = stoję nad kibelkiem wymioty przeszły. Trzecie podejście stoję przy windzie wierci mnie w brzuchu bedzie biegunka - powrót do domu na kibelek 15 min siedzenia nic = kapituluje nigdzie nie poszłam i do końca dnia czułam sie wprost rewelacyjnie. Dziecko mną rządzi!!!efta lubi tę wiadomość
-
Asik84 wrote:Zostaw te cycki w spokoju. Jeszcze sie będziesz wkurzać ze cię swędzą piecza i bolą. Na to wszystko przyjdzie czas. Do tego najgorsze - sterczące jak dwie antenki sutki!!! Wczoraj otwarlam kurierowi drzwi w koszulce i szlafroku który zapomniałam związać. Gdybyście widziały jego minę...
No dziś znów jakby gorzej. I taaaak, coś jest z tymi sutkami, ja normalnie mam bardziej "miękkie" i płaskie, a tak szczególnie jak robi mi się zimno to wręcz pobolewają9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:No dziś znów jakby gorzej. I taaaak, coś jest z tymi sutkami, ja normalnie mam bardziej "miękkie" i płaskie, a tak szczególnie jak robi mi się zimno to wręcz pobolewają
Zbierają mleko:))) -
Arii wrote:Ja mam dziś drugie podanie. Pierwsze było w poniedziałek. Tylko jeden pęcherzyk, zazdroszczę tym co mają pięć, ale jestem pewna, że to TEN miesiąc !!
Oooo, a czemu aż dwa w takim odstępie?
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Arii wrote:jak zrobić sobie stopkę?
Twoja pierwsza IUI?
powodzenia:DCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
Ja robiłam sikańca z rannych siuśków 14 dni po IUI i wyszedł tak blado, że wtedy przypomniałam sobie o istnieniu tej strony, bo pamiętałam że był wątek o takich bladych testach
Tego samego dnia popołudniem miałam betę 65,8. Nie dziwne, że słabo było widać
Maggddaa, teoretycznie możesz, pytanie tylko skąd jesteś... Nie wszędzie jest IUI na NFZ niestety, a nawet jeśli to dostanie się do kliniki to czasem kilka miesięcy.
Ja w 2012 czekałam 3 czy 4 miesiące na 1szą wizytę, a w 2015 w listopadzie były zapisy na kwiecień ;] (przyjaciółka sprawdzała)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 13:27
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
z trojmiasta
Dobrze ze wlasnie kupilismy mieszkanie z mezem mam czym mysli zajac skupiam sie na remoncie a 31 marca albo 1 kwietnia (a propo super data 01.04 pryma aprillis ) bede miala 2 IUI
Dziewczyny dziekuje Wam niby nic ale Wasze wsparcie i te wszystkie mile slowa straaasznie pozytywnie mnie jakos (pomimo) nastawily i tak chce walczyc dalej
Juz zapowiedzialam mezowi ze musimy probowac dalej
Wedlug niego to bardzo drogi sex jest w tej kliniceale oczywscie mnie mega wspiera
Magda -
maggddaa wrote:z trojmiasta
Dobrze ze wlasnie kupilismy mieszkanie z mezem mam czym mysli zajac skupiam sie na remoncie a 31 marca albo 1 kwietnia (a propo super data 01.04 pryma aprillis ) bede miala 2 IUI
Dziewczyny dziekuje Wam niby nic ale Wasze wsparcie i te wszystkie mile slowa straaasznie pozytywnie mnie jakos (pomimo) nastawily i tak chce walczyc dalej
Juz zapowiedzialam mezowi ze musimy probowac dalej
Wedlug niego to bardzo drogi sex jest w tej kliniceale oczywscie mnie mega wspiera
Z 1.04 to musza być trojaczki albo conajmniej bliźniaki:)summer86 lubi tę wiadomość