INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wedmoczka, super, że pecherzyki są po dobrej stronie. Powodzenia z IUI!
Zohasamocha, będę jutro trzymać kciuki.
Alisa czekamy na wieści po wizycie
U mnie dziś 9 dpo i zaczyna mi znów padać na głowę, niestety przeczucie mówi, że się nie udało a temperatura na wykresie też szaleje jak głupia. No nic, w środę się wyjaśni.Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja mialam UIU 29.04 - w koncu wyhodowalam pecherzyki po zdrowej stronie pecherzyki mialy 24mm i 26mm ten wiekszy juz byl na usg pofalowany-zdaniem lekarza swiadczy to o tym ze w przeciagu kilku godzin mial peknac wiec czas idealny.
a ja sie tak boje miec nadzieje...EA, jatoszka, efta lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Wedmoczka, super, że pecherzyki są po dobrej stronie. Powodzenia z IUI!
U mnie dziś 9 dpo i zaczyna mi znów padać na głowę, niestety przeczucie mówi, że się nie udało a temperatura na wykresie też szaleje jak głupia. No nic, w środę się wyjaśni.
Miałam pytać jak się czujesz w końcu jesteśmy z tego samego dnia
nie mam po tej IUI nadziei, że się u mnie udało, więc żyję sobie normalnie (w miarę), byłam na fitnesie, wyciągnęłam rower po zimowej przerwie i cierpliwie czekam na...@, w ogóle mój mąż mówi, że może powinniśmy sobie zrobić miesiąc przerwy z iui... -
nick nieaktualnyJestem po usg, cykl naturalny: 10dc 2 pęcherzyki ok 14-15mm, endo 6 mm. Iui gdzieś na wtorek srode.
Kurcze sądziłam ze pęcherzyki będą większe. Ale gin powiedział ze przy cyklach 28 dniowych owu będzie między 12-14 dniem. No i liczę ze endo podrosnie.
W każdym razie w poniedziałek zaś monit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 08:26
efta, Wedmoczka, Aneczka34 lubią tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:Dziewczyny potrzebuję porady zabieg ma być we wtorek 4.04 o 13.30 zastrzyk mam zrobić w niedziele tylko pytanie o której?
36h wcześniej czyli o 1:30 w nocy z 2 na 3 kwietnia.Wedmoczka lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
summer86 wrote:Wedmoczka, super, że pecherzyki są po dobrej stronie. Powodzenia z IUI!
U mnie dziś 9 dpo i zaczyna mi znów padać na głowę, niestety przeczucie mówi, że się nie udało a temperatura na wykresie też szaleje jak głupia. No nic, w środę się wyjaśni.
kochana a czemu chcesz czekac az do środy idź na bete 12 dpo i się nie katuj czekaniem.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
zohasamoha wrote:Tak, tak:) na 3-4 pecherzykach:) we wtorek miały 13,16,18 i 19 mm:) ten 13 mm może nie rosnąć, bo w niedziele też miał 13... Zobaczymy:) trzymajcie proszę kciuki:) mam ogromna nadzieję, ze się w końcu uda:D
Na pewno się uda (przy takiej liczbie pęcherzyków) trzymam kciukiNiedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
summer86 wrote:Wedmoczka, super, że pecherzyki są po dobrej stronie. Powodzenia z IUI!
Dziewczyny powodzenia
Summer mam nadzieje że się pozytywnie rozczarujesz
Ile miałaś pęcherzyków, nie pamiętam czy już pisałaś a nie mogę tego znaleźć.
Ja też jestem 9 dpo i w środę też idę na betę więc tym bardziej trzymam za nas kciuki.
U mnie temp od kilku dni taka sama, ale wydaje mi się że temp nie jest miarodajnym wskaźnikiem.summer86 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
U mnie dziś 9 dpo i zaczyna mi znów padać na głowę, niestety przeczucie mówi, że się nie udało a temperatura na wykresie też szaleje jak głupia. No nic, w środę się wyjaśni.summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
efta wrote:kochana a czemu chcesz czekac az do środy idź na bete 12 dpo i się nie katuj czekaniem.
Efta myślisz że już może coś wyjść?
Lekarz mi powiedział że mam iść na betę po 14 dniach od zastrzyku.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
efta wrote:36h wcześniej czyli o 1:30 w nocy z 2 na 3 kwietnia.
hmm czyli tak jak myślałam powiedziano mi zrobić ten zastrzyk za wcześnie jakbym zrobiła w niedziele ok południa to pewnie do wtorku było by już pozamiatane
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Kaśka28 wrote:hej dziewczyny ja mialam UIU 29.04 - w koncu wyhodowalam pecherzyki po zdrowej stronie pecherzyki mialy 24mm i 26mm ten wiekszy juz byl na usg pofalowany-zdaniem lekarza swiadczy to o tym ze w przeciagu kilku godzin mial peknac wiec czas idealny.
a ja sie tak boje miec nadzieje...
Ale to chyba nadzieja nas napędza, żeby łazić po tych lekarzach, ciągle zdejmować przed kimś majty i takie tam.
A mówili, że robienie dzieci jest przyjemne. Pffff!!!
Zoha, daj znać jak poAneczka34 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Aneczka34 wrote:Dziewczyny powodzenia
Summer mam nadzieje że się pozytywnie rozczarujesz
Ile miałaś pęcherzyków, nie pamiętam czy już pisałaś a nie mogę tego znaleźć.
Ja też jestem 9 dpo i w środę też idę na betę więc tym bardziej trzymam za nas kciuki.
U mnie temp od kilku dni taka sama, ale wydaje mi się że temp nie jest miarodajnym wskaźnikiem.
Dwa pęcherzyki były
Nie chcę robić bety bez wcześniejszego pozytywnego testu, dwa pobierania krwi w miesiącu mi wystarczą Strssznie tego nie lubię.. -
Wedmoczka wrote:hmm czyli tak jak myślałam powiedziano mi zrobić ten zastrzyk za wcześnie jakbym zrobiła w niedziele ok południa to pewnie do wtorku było by już pozamiatane
jakbyś zrobiła w niedziele rano to do wtorku do 13:30 byłby pękniete. bo by minęło 48 h. lepiej żeby były nie pękniete i aby to plemniki poczekały na komórkę jajową.
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Buko wrote:Miałam pytać jak się czujesz w końcu jesteśmy z tego samego dnia
nie mam po tej IUI nadziei, że się u mnie udało, więc żyję sobie normalnie (w miarę), byłam na fitnesie, wyciągnęłam rower po zimowej przerwie i cierpliwie czekam na...@, w ogóle mój mąż mówi, że może powinniśmy sobie zrobić miesiąc przerwy z iui... -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Alissa, ładne pęcherzyki ja chyba nigdy nie miałam dwóch w naturalnym cyklu.
W każdym razie martwi mnie endo. Jest co prawda jeszcze parę dni do owu. No nic, mam nadzieje ze podrosnie. Kusi mnie włączenie estrofemu , ale zaś boje się ze owu mi przyblokuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 09:51