INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
EA, daj znać, co powiedzial lekarz:) mam nadzieję, ze znajdzie przyczynę:* dziękuję za kciukasy- dodają odwagi:)
Arii, w marcu coś nam nie idzie... Ale bociany przylatują, więc teraz będzie dobrze:DEA lubi tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
tak od 3 do 8 dnia letrozolem, a na koniec jeszcze jak mi już urośnie te kilka pęcherzyków( a nie jak teraz jeden) to je przebiję ovitrelle, a wtedy zaatakują je silne duże plemniki i będę w ciąży. To mój scenariusz na kwiecień;P
EA, szatanka, zohasamoha, Lubię_czekoladę, Bea_, efta, Aneczka34, ja1986 lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja mam 2 jajka po właściwej stronie 13 i 14 mm endo 8 termin wyznaczył na 4.04
EA, Arii, zohasamoha, efta, ja1986 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Arii wrote:Wedmoczka mamy pierwszy progres na kwiecień. brawo
Oby nam się udało
u mnie 1 podejście ale podobno za 1 razem mało komu się udajePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Dziewczyny potrzebuję porady zabieg ma być we wtorek 4.04 o 13.30 zastrzyk mam zrobić w niedziele tylko pytanie o której?
efta lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyJa jutro po monicie dowiem się czy podchodzę do IUI nr 2 na cyklu naturalnym.
Ale teraz wrzuciłam na luz z ♡. Nie robimy tak długiej abstynencji jak przy 1 iui czyli 5 dni. A jedynie 2 będą. M ma dobre nasienie więc najwyżej będzie go troszku mniej ale za to będą bardziej ruchliwe.
efta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Dziewczyny potrzebuję porady zabieg ma być we wtorek 4.04 o 13.30 zastrzyk mam zrobić w niedziele tylko pytanie o której?
Mi pękają jajca 36-38h po podaniu Ovi. Więc ja muszę mieć iui na drugi dzień po podaniu Ovi by najlepiej wstrzelić się.
Gdybym miała iui po 2 dniach od ovi byłoby u mnie po ptokach.. -
Alisa wrote:Gin kurcze powinien podać Ci h.
Mi pękają jajca 36-38h po podaniu Ovi. Więc ja muszę mieć iui na drugi dzień po podaniu Ovi by najlepiej wstrzelić się.
Gdybym miała iui po 2 dniach od ovi byłoby u mnie po ptokach..
no nie podał powiedział w niedziele godziny przedpołudniowe...wieź tu człowiek bądź mądryPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
efta wrote:acard całe starania 2x75mg + do 7 tygodnia ciązy
clexane od owulacji do testu ciążowego, po pozytywnym teście zastrzyki całą ciąze.
kwas foliowy 5mg + kwas foliowy w wersji metylowanej
wit B6 i B12 w wersji metylowanej
Odebrałam dziś wyniki, kwas foliowy >40 (norma do 18,7), więc niezbyt mi się to podoba... Ale wit B12 w normie. Jutro robię homocysteinę, bo się okazało że w tej głupiej przychodni nie mogą Dostałam kwas 5mg, ale metylowany nie... U mnie tylko 1298 mutacja, heterozygota. Pocieszają, że to nie ma takiego znaczenia, że nie jest źle. A mnie już nerwy znów biorą
Hematologa mam na 10 kwietnia.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualnywichrowe_wzgórza wrote:Odebrałam dziś wyniki, kwas foliowy >40 (norma do 18,7), więc niezbyt mi się to podoba... Ale wit B12 w normie. Jutro robię homocysteinę, bo się okazało że w tej głupiej przychodni nie mogą Dostałam kwas 5mg, ale metylowany nie... U mnie tylko 1298 mutacja, heterozygota. Pocieszają, że to nie ma takiego znaczenia, że nie jest źle. A mnie już nerwy znów biorą
Hematologa mam na 10 kwietnia.
Również wit z grupy B mam w formie metylowanej. -
wichrowe_wzgórza wrote:Echhh, tylko wizytę następną mam dopiero za miesiącCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
nick nieaktualny