INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mala1 wrote:Wedmoczka a ja mam takie pytanie czy starcie się też jak masz owu z niedrozn ego? Ja jakoś ostatnio mam obawy że może być wtedy ciąża pozamaciczna i zaczynam się zastanawiać czy się wtedy nie zabezpieczac:/ co o tym myślicie dziewczynki
Ja ostatnio nie sprawdzałam przez dłuższy okres co i jak.. były tak jak zawsze ale ciąży z tego nie było teraz dostałam CLO i miałam 2 jajka po drożnej stronie...więc za bardzo Ci nie pomogęPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
zohasamoha wrote:Ja mierzę rzeczywiście masz ostry spadek...i to w 7dpo... mierz dalej- zobaczymy:) u mnie drugi dzień temperatura leci w dół jak nigdy:/ zawsze mi spadala dopiero jak juz okres był... Wczoraj i dzisiaj już krwawy śluz, wiec pewnie @ idzie:(
-
EA wrote:Pytanie z kategorii telepiących
Jak myślicie, jeżeli w autobusie mnie tak wytelepie rano i po pracy że aż język można sobie przytrzasnąć, to wpływa to jakoś negatywnie na zagnieżdżenie się? Straszne dziury mam na trasie
Chyba powinnam nosić ze sobą piłke do jogi i na niej siedzieć w autobusieCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
A może jak ta droga taka dziurawa, to i jajo pękło drugie:D i będą bliźniaki;)
Dobrze, ze jesteś, to nam trochę słońca przynosisz:DCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
EA wrote:Dziewczynki, mam acard 75. Napiszcie mi proszę czy wy bierzecie na noc 1 tabletke? czy w dzień. Jak jest lepiej?
Na noc. Lekarze polecają na noc, z niejasnych przyczyn działa lepiej, podobno jakieś badania robili.EA, szatanka lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ja wczoraj zamówiłam sobie detektor tętna płodu, napisali, że działa już w 9-12 tygodniu. No mam tę paranoję po poronieniu, i każde lepsze samopoczucie to stres, a USG dopiero za 2 tygodnie. Czytałam, że tak wcześnie trudno pikawę znaleźć, ale na filmikach na YT laskom się udawało.
No i dziś doszedł, pierwsze podejście - w uszy dało mi własne pikanie, ale popróbowałam i jest! Kosmos, myślałam że to może być faktycznie lipa, ale słyszałam! I powiem Wam, że chociaż dla tego spokoju że żyje (bo czy zdrowe, czy bez wad genetycznych to jeszcze nie wiem...) warto było te marne 125 zeta zapłacićEA, zohasamoha, Bea_, szatanka lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Ja wczoraj zamówiłam sobie detektor tętna płodu, napisali, że działa już w 9-12 tygodniu. No mam tę paranoję po poronieniu, i każde lepsze samopoczucie to stres, a USG dopiero za 2 tygodnie. Czytałam, że tak wcześnie trudno pikawę znaleźć, ale na filmikach na YT laskom się udawało.
No i dziś doszedł, pierwsze podejście - w uszy dało mi własne pikanie, ale popróbowałam i jest! Kosmos, myślałam że to może być faktycznie lipa, ale słyszałam! I powiem Wam, że chociaż dla tego spokoju że żyje (bo czy zdrowe, czy bez wad genetycznych to jeszcze nie wiem...) warto było te marne 125 zeta zapłacić
super że się udało podsłuchać malucha
ja też mam detektor i na początku siebie łapałam
w którym tygodniu jesteś?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga