INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Tak poroniła a na pytanie potem czy będzie miała dzieci lekarz powiedział że nie wie bo ma macicę jednorożną
wiem że to tylko scenariusz ale czemu akurat to wybrali co ja mam -
misia1989 wrote:Mam pytanie, czy wy dziewczyny mierzycie temperaturę?
Ja mierze i od inseminacji ładnie rosła a dziś taki spadek że jestem w szoku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 14:01
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
wichrowe_wzgórza wrote:AHAHHAHAAAAA, właśnie sprawdziłam fazy księżyca na 2017 Inseminację miałam 10 lutego, a pełnia była 11 lutego, i udało się
Hahahaha, no widzisz, sprawdza się Ja tam wierzę, że takie rzeczy mają na nas wpływ, skoro księżyc powoduje, że cofa się ocean, to akurat nie zadziała na procesy w organizmie człowieka.
Arii, faktycznie wszystko dopięte No nie ma innej opcji, musi się udac.
Wedmoczka, nie smuć się, takich osób jak ty jest dużo, a nie ronią wszystkie przecież. Będzie dobrze. -
Arii wrote:Oczywiście. Liczę na dwa jajca z prawej i z lewej;) Bociany są, pełnia jest. Wszystko dopięte na ostatni guzik
zadławiłam się ze śmiechu obiadem zabrzmiało to jak szamańskie zabawyszatanka lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzohasamoha wrote:Ja mierzę rzeczywiście masz ostry spadek...i to w 7dpo... mierz dalej- zobaczymy:) u mnie drugi dzień temperatura leci w dół jak nigdy:/ zawsze mi spadala dopiero jak juz okres był... Wczoraj i dzisiaj już krwawy śluz, wiec pewnie @ idzie:(
Też jestem zdziwniona , bo teraz sobe zmierzyłam i mam bardzo niską niższą niż rano.. A u icbeie 10dp, jak długą masz zazwyczaj fazę lutealną? Bierzesz progesteron? ja tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 14:16
-
nick nieaktualnyjatoszka wrote:a jak można zobaczyć twój wykres ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 14:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny