INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KOnstancja a ktory masz dzien cyklu i kiedy masz kolejne usg? poki co pecherze sa za male na zastrzyk
jesli chodzi o choragon to ja nie mialam i widze ze lepiej pierwszy raz zrobic to w obecnosci pielegniarki, nie jest to typowa ampulkostrzykawka wiec moze byc trudne -
no właśnie, ja miałam w tym cyklu trzy, dwa tej samej wielkości, trzeci ok. 2 mm mniejszy i czuję (albo moja rozbudzona staraniami wyobraźnia to widzi), że coś mi nadal, choć już jest po inseminacji, w tym jajniku rośnie niestety
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
olencja wrote:KOnstancja a ktory masz dzien cyklu i kiedy masz kolejne usg? poki co pecherze sa za male na zastrzyk
jesli chodzi o choragon to ja nie mialam i widze ze lepiej pierwszy raz zrobic to w obecnosci pielegniarki, nie jest to typowa ampulkostrzykawka wiec moze byc trudne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:Gallina to nie zaprzestawajcie bzykow:D moze beda blizniaki:D
bol moze byc po peknietym pecherzu
Olencja, możliwe to? IUI 6 dni temu, od 4 dni biorę progesteron?
poza tym jak na tego biedaka wskoczę, jak przyjdzie dzisiaj z pracy ok. północy, to pomyśli, że ja już do końca jestem tymi jajkami obłąkanaAsia_88 lubi tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Gallina wrote:no właśnie, ja miałam w tym cyklu trzy, dwa tej samej wielkości, trzeci ok. 2 mm mniejszy i czuję (albo moja rozbudzona staraniami wyobraźnia to widzi), że coś mi nadal, choć już jest po inseminacji, w tym jajniku rośnie niestety
Mnie boli jajnik od wczoraj, dupek od 4dni i się okazało, że jeden pęcherzyk nie pękł -
mkl wrote:Olencja raczej podwójna owulacja nie istnieje? W sensie ze jak większy pęka to ten drugi już nie?
chyba jednak istnieje ja tak mialam...walsnie w obu jajnikach mialam jajeczka po zastrzyku nastepnego dnia podczas inseminacji tego na lewym juz nie bylo ale zostaly dwa na prawym a kilka dni po inseminacji na prawym mialam juz tylko jeden wiec jedno z prawego peklo dzien dwa po peknieciu pierwszego...chyba ze sie wchlonal albo cos...mam nadzieje ze zrozumialas co opisalam heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hmmmm u mnie bylo tak ze podczas IUI lekarz potwierdzil pekniecie jajka z lewego i widzial jeszcze dwa na drugim...natomist 2-3 dni po inseminacji bylam u innego lekarza i na prawym zostal jeden...wiec teraz sama nie wiem...co sie z tymi wszytkimi jajami stalo...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny