INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gallina wrote:dzisiaj 24 dc, 13 dzień po IUI, wczoraj była bezlistosna jedna krecha
Lunka kiedy jakieś newsy?
-
Cały czas trzymam!
-
Ginka bardzo mi przykro...
będziesz podchodzić do kolejnej?- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, po mojej dzisiejszej rozmowie z lekarzem, i takiej ogolnej analizie moich iui do tej pory- a mialam juz 4, dochodze do wnioskow podobnych jak olencja, niestety.
Wierze ze IUI ma sens, jesli jest zrobione dobrze, wyliczone, sprawdzone itd. Ale z moich doswiadczen wynika ze lekarze nastawieni sa na kase- no i wiadomo, kazde kolejne IUI to pare ladnych stowek wiecej. WIec szanse na bardzo niskie, bo robia na odwal.
Jakbym wiedziala rok temu, co wiem teraz na temat iui, to bym byla bardziej stanowcza co chce i kiedy chce a tak widze ze na 4 iui, jedno mialo szanse powodzenia.
Lunka, musisz mi dac namiary na swojego lekarza -
bajka_ wrote:Ja też musiałam zrobić biocenoze i PCR. Dodatkowo masę innych badań, mąż również. Lekarz właśnie nam mówił, że przepisy się zmieniły (czy ustawa - nie wiem) i te badania są wymagane. Dodatkowo założyli nam teczki, ja mam swoją, mąż swoją. I jeżeli dobrze usłyszałam to badania nasze ważne są 6 m-cy.
Lunka tutaj tyle osób kibicuje, że nie ma innej opcji tylko II tłuste kechy na teście ciążowym Kciukamy z całych sił
Opium trzymam kciuki za pozytywny test jutro!!!
Jedynie hsg jest ważne rok.M&M -
nick nieaktualnyGinka ściskam ;( Przykro mi...
Dziewczyny rozumiem wynik bety 0,1 ale pytanie dlaczego pomimo barku ciąży czasem są wyniki wyższe- ja ostatnio miałam 1,2. Dodam, że bez żadnej stymulacji i zastrzyku.
Czy taki wynik świadczący o braku ciąży nie powinien wynosić 0? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny