Inseminacja Poznań - u kogo?
-
WIADOMOŚĆ
-
uchcinka spokojnie wszystko będzie dobrze Jeżeli nawet IUI się nie powiedzie to zawsz możecie skorzystać z tej ostatniej deski ratunku, a być może nawet uda Wam się szybciej zajść J Trzymam kciuki, żeby inseminacja Wam się powiodła. Ja bym została przy invimedzie, bo gdy nie uda się IUI to od razu pójdziesz na iv a oni mają wysoką skuteczność zapłodnień. Także myślę, że lepiej tam zostać, ja sama tak zadecydowałam jak się wahałam i nie żałujęAniall
-
Co do invitro to podobno sa 2 wiodące kliniki w Polsce, jedna chyba w Białymstoku a druga w Warszawie. Na razie skupiamy sie na inseminacji, ale jeśli jakimś cudem okaże sie to niewystarczające to jedziemy do tej kliniki w Warszawie. Moja gin powiedziała ze wszystkie co do jednej pacjentki które wysłała tam na invitro zaszły w ciaze w 1 lub 2 podejściu. Tak czy owak o tym na razie nie myśle , teraz misja - inseminacja dzwonili do mnie dzisiaj z invimedu i jesteśmy umówieni 29.09 do dr Małka
-
Eni_gma wrote:Kuchcinka jestem ciekawa jakie wrażenie zrobi na Tobie dr Malek. Koniecznie napisz
-
Enigma u mnie torbiel sie wchłoneła, moglismy we wrzesniu podejsc ale przez tabletki mialam plamienia wiec dopiero w październiku jedziemy na polna jak bedzie wszystko ok.
enigma trzymam kciukiniedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
My w przyszły czwartek mamy dopiero pierwsza wizytę w invimedzie i baaaardzo liczę na to ze w październiku podejdziemy do naszej 1 IUI
Ale mam do Was jedno pytanie - miałyście wydłużony cykl po badaniu HSG? -
myszaaaa1 wrote:też miałam inseminacje 3 razy na Polnej niestety nic z tego ;(
wyzysk i wyciąganie kasy moim zdaniem ;/Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Kuchcinka wrote:My w przyszły czwartek mamy dopiero pierwsza wizytę w invimedzie i baaaardzo liczę na to ze w październiku podejdziemy do naszej 1 IUI
Ale mam do Was jedno pytanie - miałyście wydłużony cykl po badaniu HSG?
Ja po hsg miałam krótszy cyklniedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
Dziewczyny, jestem po drugiej IUI, ale na nic nie liczę: ok 60 min oczekiwania z nasieniem "w ręku" + moje przeziębienie i jelitówka w nocy poprzedzającej IUI...
Poza tym w poprzedniej IUI miałam potem plamienia, teraz nic...
Macie może doświadczenia z klinik prywatnych? Ile czekałyście na inseminację po przyniesieniu nasienia?
Kuchcinka- życzę żeby tak się stało
-
Mysza Ja na Polnej nie dostałam nasienia do ręki. Nasienie było w pokoju zabiegowym. W invimedzie nasienie lekarzowi podaje się w pokoju zabiegowym przez takie małe okienko bezpośrednio przed IUI kiedy leżysz już na fotelu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 14:32
-
Eni_gma wrote:Dziewczyny niesmialo zawiadamiam, że chyba się udało.Od niedzieli testy wychodzą z kreska która codziennie jest bardziej intensywna. Poszłam dzisiaj na bete, wynik jutro
Świetne wieści!
Trzymam kciuki za betę!
Gdybyś miała chwilę będę wdzięczna z info co sprawiło że wybrałaś invimed zamiast medartu? ja własnie zastanawiam się nad wyborem kliniki