X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Invicta Trójmiasto 🌊
Odpowiedz

Invicta Trójmiasto 🌊

Oceń ten wątek:
  • Małgosia 83 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubiemisiowezelki wrote:
    Ludwina dopochwowa. Dzisiaj progesteron na spadku 35. Więc chyba robi okej :)

Ja już po transferze. Tak to szybko poszło. Myślałam, że chociaż tam się chwilę leży czy coś a tu raz dwa i do domu.

Więc teraz oby nasza Kropoczka chciała z nami zostać.
    A jak sie spodobał dr robiący transfer? Jakie dostałeś zalecenia?

Starania od 2019
    IVF - sierpień 2025
  • north_node Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubiemisiowezelki wrote:
    Ludwina dopochwowa. Dzisiaj progesteron na spadku 35. Więc chyba robi okej :)

Ja już po transferze. Tak to szybko poszło. Myślałam, że chociaż tam się chwilę leży czy coś a tu raz dwa i do domu.

Więc teraz oby nasza Kropoczka chciała z nami zostać.
    Trzymamy kciuki za Kropkę/Kropka.
    Super, że tak sprawnie poszło. 🤗

Małgosia 83 lubi tę wiadomość

💁‍♀️34
    AMH 2,2 || MTHFR hetero, PAI-1 hetero || Hashimoto pod kontrolą od kilku lat || Kariotyp 🆗

🙋🏻‍♂️34
    Parametry nasienia poniżej normy || Kariotyp 🆗

2x IUI ❌
    Stymulacja i PGT-a: 09.2025
    Punkcja 💉 15.09, 8🥚, 6 MII, 4 udało się zapłodnić, 1❄️=> PGT-A: prawidłowy 🥹
  • north_node Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah, Lubię Misiowe Żelki, teraz czytam wcześniejsze posty i widzę, że miałaś PGT-a, więc pewnie znacie płeć zarodka? 🥹

Małgosia83, a jak u Ciebie, będziesz mieć wizytę w listopadzie?

💁‍♀️34
    AMH 2,2 || MTHFR hetero, PAI-1 hetero || Hashimoto pod kontrolą od kilku lat || Kariotyp 🆗

🙋🏻‍♂️34
    Parametry nasienia poniżej normy || Kariotyp 🆗

2x IUI ❌
    Stymulacja i PGT-a: 09.2025
    Punkcja 💉 15.09, 8🥚, 6 MII, 4 udało się zapłodnić, 1❄️=> PGT-A: prawidłowy 🥹
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ