Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
No i po wizycie. Zaczynamy długi protokół. Kolejna wizyta 16 kwietnia i wtedy start stymulacji. Poszłam dziś do Pałaszewskiego z listą pytań, a oczywiście wizyta zeszła na czymś zupełni innym. Rozmawialiśmy o Ukrainie i tej całej sytuacji z Rosjanami
Muszę wam powiedzieć, że dziś była jakas epidemia kobiet w ciąży w klinice. Dowiedziałam sie, ze wtorki i czwartki są dla pacjetek z NFZ i maja normalne wizyty jak u zwykłego gin podczas ciąży. Człowiek co chwile dowiaduje się czegoś nowegotriss lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaa, trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby się udało!!!
A z tym NFZ to ciekawostka, ale dobrze wiedziećSysiaaaaa lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:No i po wizycie. Zaczynamy długi protokół. Kolejna wizyta 16 kwietnia i wtedy start stymulacji. Poszłam dziś do Pałaszewskiego z listą pytań, a oczywiście wizyta zeszła na czymś zupełni innym. Rozmawialiśmy o Ukrainie i tej całej sytuacji z Rosjanami
Muszę wam powiedzieć, że dziś była jakas epidemia kobiet w ciąży w klinice. Dowiedziałam sie, ze wtorki i czwartki są dla pacjetek z NFZ i maja normalne wizyty jak u zwykłego gin podczas ciąży. Człowiek co chwile dowiaduje się czegoś nowego -
triss wrote:Sysiaa trzymam mocno kciuki ! &&& zaczęłas antyki teraz?
Aszka zaproszenie przyjęteDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
No właśnie nie wiem Dr stwierdził że na pierwszej wizycie i tak dużo stresu było i na kolejnej poruszymy te "poważne" tematy
I tak się właśnie zastanawiam od kilku dni czy jest szansa przy pierwszym podejściu na ICSI.. -
triss wrote:Lila a u Was z jakiego powodu kwalifikacje?
my mamy wpisane w kartę IMSI w uwagach, ale to z powodu kiepskiej jakosci nasienia -
Lila84 wrote:Podciągnięto mnie pod czynnik jajowodowy - 8 stymulacji i 3 IUI i nic
czytając to co dziewczyny pisały o zasadach w Invikcie to raczej beda szli klasycznym IVF. Przy idiopatycznej i czynniku meskim lekarz może zdecydowac o ICSI/IMSI. A w Invikcie sztywno się trzymają reguł -
triss wrote:czytając to co dziewczyny pisały o zasadach w Invikcie to raczej beda szli klasycznym IVF. Przy idiopatycznej i czynniku meskim lekarz może zdecydowac o ICSI/IMSI. A w Invikcie sztywno się trzymają reguł
-
triss wrote:Sysiaa... ? Ty miałas chyba 2x IVF przy czynniku jajowodowym, dobrze kojarzę?
triss lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?
aszka lubi tę wiadomość
aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?
-
nick nieaktualny