Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
No i po wizycie. Zaczynamy długi protokół. Kolejna wizyta 16 kwietnia i wtedy start stymulacji. Poszłam dziś do Pałaszewskiego z listą pytań, a oczywiście wizyta zeszła na czymś zupełni innym. Rozmawialiśmy o Ukrainie i tej całej sytuacji z Rosjanami
Muszę wam powiedzieć, że dziś była jakas epidemia kobiet w ciąży w klinice. Dowiedziałam sie, ze wtorki i czwartki są dla pacjetek z NFZ i maja normalne wizyty jak u zwykłego gin podczas ciąży. Człowiek co chwile dowiaduje się czegoś nowegotriss lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaa, trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby się udało!!!
A z tym NFZ to ciekawostka, ale dobrze wiedziećSysiaaaaa lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:No i po wizycie. Zaczynamy długi protokół. Kolejna wizyta 16 kwietnia i wtedy start stymulacji. Poszłam dziś do Pałaszewskiego z listą pytań, a oczywiście wizyta zeszła na czymś zupełni innym. Rozmawialiśmy o Ukrainie i tej całej sytuacji z Rosjanami
Muszę wam powiedzieć, że dziś była jakas epidemia kobiet w ciąży w klinice. Dowiedziałam sie, ze wtorki i czwartki są dla pacjetek z NFZ i maja normalne wizyty jak u zwykłego gin podczas ciąży. Człowiek co chwile dowiaduje się czegoś nowego -
triss wrote:Sysiaa trzymam mocno kciuki ! &&& zaczęłas antyki teraz?
Aszka zaproszenie przyjęteDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
No właśnie nie wiem Dr stwierdził że na pierwszej wizycie i tak dużo stresu było i na kolejnej poruszymy te "poważne" tematy
I tak się właśnie zastanawiam od kilku dni czy jest szansa przy pierwszym podejściu na ICSI.. -
triss wrote:Lila a u Was z jakiego powodu kwalifikacje?
my mamy wpisane w kartę IMSI w uwagach, ale to z powodu kiepskiej jakosci nasienia -
Lila84 wrote:Podciągnięto mnie pod czynnik jajowodowy - 8 stymulacji i 3 IUI i nic
czytając to co dziewczyny pisały o zasadach w Invikcie to raczej beda szli klasycznym IVF. Przy idiopatycznej i czynniku meskim lekarz może zdecydowac o ICSI/IMSI. A w Invikcie sztywno się trzymają reguł -
triss wrote:czytając to co dziewczyny pisały o zasadach w Invikcie to raczej beda szli klasycznym IVF. Przy idiopatycznej i czynniku meskim lekarz może zdecydowac o ICSI/IMSI. A w Invikcie sztywno się trzymają reguł
-
triss wrote:Sysiaa... ? Ty miałas chyba 2x IVF przy czynniku jajowodowym, dobrze kojarzę?
triss lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?
aszka lubi tę wiadomość
aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?aszka wrote:A ten Neuberg to jaki jest? A powiedzcie czy jak sie tak chodzi od lekarza do lekarza to czy kazdy z nich jakby wprowadza swoje decyzje czy akceptuje poprzednie?
-
nick nieaktualny