Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do badania AMH, to sprawdź na stronie kliniki, ale z tego co wiem w klinice jest sporo drożej niż w innym punkcie analiz lekarskich.
W Inviccie jest zazwyczaj tak, ze zapisują do lekarza, który ma miejsce. Nie ma reguły, ze będzie prowadził Cię jeden lekarz. Dr Szpetnar ma najmniej pacjentów i najwięcej wolnych terminów i do tego ona przeprowadzi kwalifikacje u Ciebie i zapewne będą sie starac zapisywać Cię do niejDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Lila84 wrote:Hej Kobietki
Czy któraś z Was miała styczność z dr Szpetnar?
Jestem umówiona na wizytę kwalifikacyjną za 2 tygodnie.
Czy oprócz dokumentacji leczenia, badania nasienia i AMH potrzebne będzie jeszcze coś?? Podpowiedzcie bo Pani z centrali była chyba trochę zaspana i lekko zamotanaLila84 lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB -
Tez polecam Kunickiego .....co do AMH to koszt chyba 140 zl jesli dobrze pamietam.
Lila84 lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB -
Sysiaaaaa wrote:Co do badania AMH, to sprawdź na stronie kliniki, ale z tego co wiem w klinice jest sporo drożej niż w innym punkcie analiz lekarskich.
W Inviccie jest zazwyczaj tak, ze zapisują do lekarza, który ma miejsce. Nie ma reguły, ze będzie prowadził Cię jeden lekarz. Dr Szpetnar ma najmniej pacjentów i najwięcej wolnych terminów i do tego ona przeprowadzi kwalifikacje u Ciebie i zapewne będą sie starac zapisywać Cię do niej
Hej
Badanie AMH w klinice kosztuje 146zł, jak pytałam w punkcie ALAB to powiedzieli 210zl. -
urocza wrote:hej
też szykuję się do invicty
podobno nie ma problemu z kolejką do rządowego in vitro
w novum brak już miejsc
mam nadzieje, że nie będzie problemu z kwalifikacją
Urocza, ja byłam dziś na pierwszej wizycie w Inviccie u dr.Pałaszewskiego i od razu zostałam zakwalifikowana do programu rządowego. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje.urocza, Giussta lubią tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
pinezka wrote:Urocza, ja byłam dziś na pierwszej wizycie w Inviccie u dr.Pałaszewskiego i od razu zostałam zakwalifikowana do programu rządowego. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje.
hej, ja tez chodze do doktora Palaszewskiego. Trzymam kciuki za powodzenie my idziemy na wizyte kwalifikacyjna pod koniec lutego, czekamy jeszcze na wyniki badań.
-
pinezka wrote:Urocza, ja byłam dziś na pierwszej wizycie w Inviccie u dr.Pałaszewskiego i od razu zostałam zakwalifikowana do programu rządowego. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje.
Dzięki za info
Trzymam kciuki!
Też zapisałam się do tego lekarza, ale najpierw jeszcze HSG. -
Lila84 wrote:My dopiero 16 marca .. ale ten czas się wlecze
Zdaj relacje jak było
Jasne
Bylam tam pare dni temu zrobic badania genetyczne i jestem pod duzym wrazeniem.
Dostalam "opiekuna klienta", bardzo mila pani.
Powiedziala, ze bedzie sie starac tak ustawiac mi wizyty, zebym nie musiala w pracy kombinowac.
Od razu zainteresowala sie, czy mam juz jakies badania i ze ona poprosi, to do dokumentacji dolacza.
Nie przypominam sobie podobnego zainteresowania w Invimedzie.
I jeszcze sie okazalo, ze mam znizki na Luxmed.
Zaczelo sie swietnie.
Oby swietnie sie skonczylo.
Jestem pelna dobrych mysli
Lila84, aszka lubią tę wiadomość
08.09 - transfer