Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila84, mnie lekarz zawsze mówi, żeby przyjść między 1 a 5 dc.Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
Synek -
Sysiaaaaa wrote:Wiesz co... Ja powiem Ci, że przy drugiej procedurze byłam chyba 6 dc, wiec moze nic straconego A u którego lekarza jestes?
Dziewczyny ale sobie kocioł w głowie zrobiłam -
Lila84 wrote:Do dr Kunickiego jestem zapisana
Dziewczyny ale sobie kocioł w głowie zrobiłam
No to chyba lepiej trafić nie mogłaśGiussta lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
Synek -
Lila84 wrote:Do dr Kunickiego jestem zapisana
Dziewczyny ale sobie kocioł w głowie zrobiłamLila84 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Lila84, ja w Inviccie leczę się tylko dlatego, że pracuje tam właśnie dr Kunicki.
Trzymam kciuki za wizytę!Lila84 lubi tę wiadomość
Synek -
nick nieaktualny
-
Przyjemny facet z tego Kunickiego. Godzina opoznienia, bo duzo czasu kazdej pacjentce poswieca.Dal mi Clo, choc zastanawiam sie, po co. Nie wiem, czy w dobrym momencie zaczelam brac. Napisalam o tym wiecej w watku "CLO".
W czwartek ide na usg i moze iui w pt lub sob, zobaczymy.
Troche ciezko u nich z terminami. Mam wrazenie, ze w Invimedzie latwiej mi bylo wbic sie na jakas wizyte monitoringowa.08.09 - transfer
-
Lila84, super!
Idgie, ja Clo brałam od 5 dc, od 4 dc, od 3 dc i raz nawet od 2 dc, więc można różnie brać.Lila84, Idgie lubią tę wiadomość
Synek -
Sysiaaaaa wrote:Super to kiedy start???
Ależ się cieszę, rogal z twarzy mi nie schodziSysiaaaaa, aszka, Giussta lubią tę wiadomość
-
Idgie wrote:Przyjemny facet z tego Kunickiego. Godzina opoznienia, bo duzo czasu kazdej pacjentce poswieca.Dal mi Clo, choc zastanawiam sie, po co. Nie wiem, czy w dobrym momencie zaczelam brac. Napisalam o tym wiecej w watku "CLO".
W czwartek ide na usg i moze iui w pt lub sob, zobaczymy.
Troche ciezko u nich z terminami. Mam wrazenie, ze w Invimedzie latwiej mi bylo wbic sie na jakas wizyte monitoringowa.Idgie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLila84 wrote:Idgie, facet chyba wie co robi Ja też brałam clo różnie. .przeważnie od 3dc do 7dc ale zdarzyło się że zaczynałam dopiero od 5dc
-
hej dziewczyny mogę się wtrącić i ja? ja byłam we wtorek u dr Kunickiego zapytać się co z nami dalej miałam już 3 inseminacje i w tym pierwsza udana ale wczesne poronienie. Miałam 8 dc i raczej nie sądziłam że w tym cyklu coś zdziałamy a tu niespodzianka endometrium jak nigdy ładne pęcherzyk jest. wczoraj na usg się wszystko potwierdziło dostałam gonapeptyl i iui w sobotę na moim naturalnym cyklu. Ja chodzę do dr Kunickiego i Pałaszewskiego ale iui w sobote ma mi robić dr Szpetnar, możecie mi coś o niej powiedzieć? Pani w recepcji powiedziała mi że do iui ma dobrą rękę.
Giussta lubi tę wiadomość