INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma teraz 38.3 ryczeć mi się chce
Zdziwiony jest ze jestem mega zła i rozżalona...
Nie wiem co mam robić... Czy podchodzić czy przyznać się pani dr niech zadecyduje czy odpuścićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 19:15
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
MałaMi90 wrote:Dziewczyny jak się ma stan pod gorączkowy do punkcji.. Mój małżonek złapał zapalenie ucha nosz... Cholera za 2 tyg miała być punkcja.. Jestem załamana...
-
Moniatka wrote:Internet i lekarze pewnie powiedzą Ci, że może to osłabić nasienie. My mieliśmy dokładnie taką samą sytuację przed udaną procedurą. Około 2-3 tygodnie przed punkcją, mąż złapał przeziębienie. Byłam zła, załamana, zdenerwowana i w ogóle towarzyszyły mi same negatywne emocje. Do tego o życie chciał jak najszybciej dojść do siebie i pakował w organizm tony fervexów, gripexów i tego typu specyfików, co dodatkowo mnie denerwowało,bo napewno nie było to obojętne dla jakości nasienia, ale nie chciałam nic mu mówić, bo też go ta sytuacja dobiła. Akurat ta procedura przyniosła sukces. Także staraj się nie stresować i nie zaprzątać tym głowy za bardzo.
Dziękuję dużo znaczy dla mnie ta wiadomość..
Już zdążyłam go obarczyc że nie dba o siebie... Bo ostatnio poszedł w krótkich gachac do auta 🙈🙈 już mu 100 razy przypomniałam o tym..Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Zastanawiam się właśnie nad tym że spermatogeneza trwa 72 dni więc teoretycznie teraz gorączka chyba wpłynie za jakiś czas na nasienie?Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Przeprosiłam. Chyba właśnie dostałam miesiączkę napisałam do Pani dr że jutro badam progesteron i od razu dostałam odpowiedź że mam zbadać i wysłać jej wynik
Moniatka lubi tę wiadomość
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
MałaMi90 wrote:Przeprosiłam. Chyba właśnie dostałam miesiączkę napisałam do Pani dr że jutro badam progesteron i od razu dostałam odpowiedź że mam zbadać i wysłać jej wynik
-
Moniatka wrote:No to przynajmniej masz na co zwalić swoje niezadowolenie 😉 I od wyniku progesteronu będzie zależeć, czy zaczynasz stymulacje czy nie? Pytam, ponieważ ja nie kojarzę, żebym badała przed stymulacją.
Wiesz ja mam zbasaac żeby nie przegapić malpiszona bo brałam 3 tyg antykoncepcję i przez ten cały czas miałam plamienie i lekkie krwawienie nawet ze skrzepamiPokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
MałaMi90 wrote:Wiesz ja mam zbasaac żeby nie przegapić malpiszona bo brałam 3 tyg antykoncepcję i przez ten cały czas miałam plamienie i lekkie krwawienie nawet ze skrzepami
-
No żebyś wiedziała że takie doświadczenie mamy że szok
Moniatka lubi tę wiadomość
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Moniatka wrote:Internet i lekarze pewnie powiedzą Ci, że może to osłabić nasienie. My mieliśmy dokładnie taką samą sytuację przed udaną procedurą. Około 2-3 tygodnie przed punkcją, mąż złapał przeziębienie. Byłam zła, załamana, zdenerwowana i w ogóle towarzyszyły mi same negatywne emocje. Do tego o życie chciał jak najszybciej dojść do siebie i pakował w organizm tony fervexów, gripexów i tego typu specyfików, co dodatkowo mnie denerwowało,bo napewno nie było to obojętne dla jakości nasienia, ale nie chciałam nic mu mówić, bo też go ta sytuacja dobiła. Akurat ta procedura przyniosła sukces. Także staraj się nie stresować i nie zaprzątać tym głowy za bardzo.
ale Twój mąż miał gorączkę wtedy?
czekam na wynik progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2022, 10:43
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Kasiek0806 wrote:Kciukasy mocne, żeby wszystko szło pomyślnie 😉
Ja też mocno trzymam za Was kciukiMałaMi90 lubi tę wiadomość
Starania od 2 lat
- nieudane in vitro: 03.2020
- problem z nasieniem u partnera (niska koncentracja plemników w ejakulacie)
- obciążenia genetyczne -
wynik prog <1 czekam na decyzję Pani drPokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Zaczynamy
Lierin2, Moniatka , KoralikKoral, Ada M, Rybka85, Natalia___ lubią tę wiadomość
Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
MałaMi90 wrote:ale Twój mąż miał gorączkę wtedy?
czekam na wynik progesteronuMałaMi90 lubi tę wiadomość
-
MałaMi90 wrote:Zaczynamy
Super!Trzymam kciuki, informuj nas na bieżąco 🙂
MałaMi90 lubi tę wiadomość
Starania od 2 lat
- nieudane in vitro: 03.2020
- problem z nasieniem u partnera (niska koncentracja plemników w ejakulacie)
- obciążenia genetyczne