INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lilenka wrote:Nie wiem już co robić 🤦🏼♀️ miesiączki jeszcze nie mam , ale wstępnie zabieg miał być za tydzień w piątek 🤦🏼♀️
A może probuj przez koordynatorkę, poproś, żeby dr się skontaktowała z Tobą, bo zbliża się termin zabiegu, a nie wiesz co i jak tak naprawdę. -
MałaMi90 jak tam?
Zaglądam, sprawdzam i czekam z niecierpliwością na informacje od Ciebie ✊️✊️🤞🤞🤞🤞Moniatka lubi tę wiadomość
Ona 38
Prolaktyna 20,22
AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
Histeroskopia:
-wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
-koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
- wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
On
Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
9.05- menopur 450 + Orgalutran
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️ -
Nie udało sięPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Bardzo mi przykro. Bądź silna,jestem z Toba myslami i przytulam.Ona 38
Prolaktyna 20,22
AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
Histeroskopia:
-wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
-koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
- wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
On
Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
9.05- menopur 450 + Orgalutran
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️ -
nie rozumiem co poszło nie tak... skoro ten sam zestaw leków zarodek przebadany ...Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiek0806 wrote:A może probuj przez koordynatorkę, poproś, żeby dr się skontaktowała z Tobą, bo zbliża się termin zabiegu, a nie wiesz co i jak tak naprawdę.
-
Lilenka wrote:Właśnie nie wiem czy mam klinice wspominać o tym zabiegu ,bo to będzie poza invimed 😞
👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
nick nieaktualnyAda M wrote:Ja wszystkie badania i zabiegi konsultuję przed z dr Sodowską i wyniki jej przesyłam. Lepiej, aby ginekolog prowadzący wiedział, co robisz poza kliniką.
-
MałaMi90 wrote:Nie udało się👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
❄02.02.2023
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Tak jestem tego samego zdania co @Lilenka
W gabicienie p. Doktor sama zaproponowała ,że zrobi mi histero na nfz w szpitalu gdzie pracuje, bo od niedawna ma taka możliwość.
Koordynarkorka raczej nie jest w to zaangażowana i również nie będę do niej pisać, bo założę się ze o niczym nie wie.
Lilenka mnie jedno dziwi,że zleciła Ci wymazy w klinice.
Ja mam za sobą dwie histeroskopie i jedynie co robiłam to badania z krwi za darmo. Nie wiem co ona robi ale ewidentnie coś kręci.
Najlepiej umówić się na wizytę i w gabinecie powiedzieć, aby wystawiła to skierowanie. Jedynie to mi do głowy przychodzi.
Lilenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia___ wrote:Tak jestem tego samego zdania co @Lilenka
W gabicienie p. Doktor sama zaproponowała ,że zrobi mi histero na nfz w szpitalu gdzie pracuje, bo od niedawna ma taka możliwość.
Koordynarkorka raczej nie jest w to zaangażowana i również nie będę do niej pisać, bo założę się ze o niczym nie wie.
Lilenka mnie jedno dziwi,że zleciła Ci wymazy w klinice.
Ja mam za sobą dwie histeroskopie i jedynie co robiłam to badania z krwi za darmo. Nie wiem co ona robi ale ewidentnie coś kręci.
Najlepiej umówić się na wizytę i w gabinecie powiedzieć, aby wystawiła to skierowanie. Jedynie to mi do głowy przychodzi.
Ja ani nie wiem jakie badania z krwi zrobić ,ani skierowania 🤦🏼♀️ nie wiem czemu nie przyszło mi do głowy by zapytać o to skierowanie by od razu wypisała.😞
Ale atmosfera na prawdę była super na tej wizycie ,Dr C była bardzo miła na prawde byliśmy bardzo pod wrażeniem tej wizyty. Umówiliśmy się ,że przypomnę się w środę.... Ciągle cisza 🙄 -
Lilenka wrote:Za pierwszym razem mój inny ginekolog po za kliniką od razu mówił że wymazy muszą być , były dość krótko ważne , a teraz dr C mówiła że do 3 miesiący akceptują.
Ja ani nie wiem jakie badania z krwi zrobić ,ani skierowania 🤦🏼♀️ nie wiem czemu nie przyszło mi do głowy by zapytać o to skierowanie by od razu wypisała.😞
Ale atmosfera na prawdę była super na tej wizycie ,Dr C była bardzo miła na prawde byliśmy bardzo pod wrażeniem tej wizyty. Umówiliśmy się ,że przypomnę się w środę.... Ciągle cisza 🙄
Ahh jak byłam na wizycie to też była uśmiechnięta, nawet Mąż był przy mnie i ucieszył się z jej propozycji.
Przypomnę się jej po za kilka dni. Ogólnie mi zależy na histero po owulacji to jeszcze jest trochę czasu.
Aczkolwiek nie chce żyć w stresie ...
Lilenka lubi tę wiadomość
-
Lilenka wrote:Za pierwszym razem mój inny ginekolog po za kliniką od razu mówił że wymazy muszą być , były dość krótko ważne , a teraz dr C mówiła że do 3 miesiący akceptują.
Ale atmosfera na prawdę była super na tej wizycie ,Dr C była bardzo miła na prawde byliśmy bardzo pod wrażeniem tej wizyty. Umówiliśmy się ,że przypomnę się w środę.... Ciągle cisza 🙄👩🦰+👨>40
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
❄02.02.2023