INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:No ja właśnie pamietam. Mimo wszystko jak człowiek zobaczy na papierze, to stres jest…
Ale juz jest dobrze
Tadzio i Ignaś to piękne imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 21:17
Danadana, dobuska, kate2friend lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Dobuska relaksuj się i odsuń negatywne myśli od siebie 😘
Miło ze strony doktora ze odpisał🤗
A ja takim Tobie myślałam i czuje fluidy na dziewczynkę u Ciebie🤪zobaczymy czy moje przeczucie się sprawdzi 😉
Z jednej strony nie ważne jaka płeć bo ma być zdrowe silne i kochane ale taką czutkę coś mam😁
Dziewczyny czy Wy podczas stymulacji tez miałyście taki nadęty , twardy brzuch ? Nawet ciężko mi go wciągnąć 🙈😬 -
lukaszkowa wrote:Patrze na Twoja stopke i rowno w 5+5 trafilam na IP a teraz maly tak mi lata brzuchu jakby szukal wyjscia. Trudno, jak sie zaparł tyłkiem do ewakuacji to niech teraz szuka wyjścia
Tadzio i Ignaś to piękne imiona
Teraz plamienie, a jak informowałam moją rodzinę to mi beta zwolniła w przyrostach 🤣 -
Marzycielka7 wrote:Dobuska relaksuj się i odsuń negatywne myśli od siebie 😘
Miło ze strony doktora ze odpisał🤗
A ja takim Tobie myślałam i czuje fluidy na dziewczynkę u Ciebie🤪zobaczymy czy moje przeczucie się sprawdzi 😉
Z jednej strony nie ważne jaka płeć bo ma być zdrowe silne i kochane ale taką czutkę coś mam😁
Dziewczyny czy Wy podczas stymulacji tez miałyście taki nadęty , twardy brzuch ? Nawet ciężko mi go wciągnąć 🙈😬Nerwusek92, kate2friend lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Tak! I chyba czarną chmurę po informowaniu o ciąży też mam po Tobie.
Teraz plamienie, a jak informowałam moją rodzinę to mi beta zwolniła w przyrostach 🤣
Caly pierwszy trymestr targały mnie wymioty, 3 miesiace non stop chodzilam z podpaską.
Ale potem bylo superdobuska, Nerwusek92 lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Ja polecam swoj brzuszek.
Caly pierwszy trymestr targały mnie wymioty, 3 miesiace non stop chodzilam z podpaską.
Ale potem bylo super -
Ufff dobuska cieszę się że plamienie ustało 🙏 pewnie najadlaś się strachu. Ja od początku ciąży staram się przygotować psychicznie na ewentualne plamienie, żeby w razie co zachować spokój a nie szaleć jak nienormalna 😉 w razie plamień zacznę myśleć o Tobie, że Ty zachowałas zimna krew to i ja dam radę 💛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 21:47
dobuska lubi tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Ufff dobuska cieszę się że plamienie ustało 🙏 pewnie najadlaś się strachu. Ja od początku ciąży staram się przygotować psychicznie na ewentualne plamienie, żeby w razie co zachować spokój a nie szaleć jak nienormalna 😉 w razie plamień zacznę myśleć o Tobie, że Ty zachowałas zimna krew to i ja dam radę 💛
Dalej jestem ostrożna. Matko, ja ja bym chciała być już po wizycie -
nick nieaktualnyDanadana wrote:Możesz napisać do koordynatorek, ale odpowiedź i tak dostaniesz pewnie w poniedziałek...
Ale tak jak Lukaszkowa pisze - chwilę odsapnij, nic się nie denerwuj. I ja miałam krwawienia, i Lukaszkowa i Ula też chyba coś tam miała. -
nick nieaktualny
-
lukaszkowa wrote:Ja polecam swoj brzuszek.
Ale potem bylo super
Jak zwolnisz brzusio to ja chętnie przyjmę łącznie ze wszystkimi atrakcjami począwszy od bólu piersi po południowe drzemki i rozmawianie z muszla klozetowa 🙃😉😉kate2friend lubi tę wiadomość
-
Nerwusek92 wrote:Tak, dokładnie też tak miałam i czułam się jakbym miała więcej kg nagle.
Czyli to naturalne i tak ma być ? 😁
Wiec czekam tylko na poniedziałek i dalsze decyzje bo ogolnie zastrzyki kończą mi się we wtorek choć czuje ze będzie przedłużone
-
Dobuska ja 5tc+2 pojechałam na IP z plamieniem. U mnie nie znaleźli źródła plamienia i jak wróciłam do domu to praktycznie ustało. Z perspektywy czasu mogłam pewnie zostać w domu, bo za szybko spanikowałam.
Cieszę się, że zachowałaś zimną krew i że już lepiej
U mnie parę dni później jeszcze jeden taki epizod się pojawił - w sylwestra - więc wtedy już przeczekałam i przeszło.