INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula30 wrote:Tak, ja dokładnie tak zrobiłam. Wzięłam poprzedni wynik badania, niepotwierdzony i skierowanie na badanie grupy krwi. Wtedy w labo pobrały tylko raz krew i dostałam od nich wynik potwierdzony grupy krwi. No mam nadzieję, że laborantka nie będzie się czepiała u Ciebie. Poprzednie badanie miałam z kliniki w Szczecinie, a nowe robiłam u siebie na zadupiu .
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:Obawiam się, że każda z nas się jeszcze mocno zdziwi 😂 ja na przykład muszę już dziecko do żłobka zapisać 😂😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2021, 15:14
-
Ula30 wrote:Ale JUŻ? Teraz? Ja musze zaraz po urodzeniu, ale myślałam, że bez aktu urodzenia i PESELu nie da rady?
Niestety, w Poznaniu miejsce w żłobku to jest walka jak w "Przyjaciołach" o suknię ślubną 😂 to samo z pediatrą ... 🤦Danadana -
Danadana wrote:No teraz muszę iść do pani dyrektor się uśmiechnąć i powiedzieć "dzień dobry, mój Tadeusz,ten tu w środku,chciałby być pani podopiecznym." i ona wtedy zapisuje w zeszycie, że Tadeusz musi dosłać dokumenty po porodzie.
Niestety, w Poznaniu miejsce w żłobku to jest walka jak w "Przyjaciołach" o suknię ślubną 😂 to samo z pediatrą ... 🤦
Tadeusz od urodzenia będzie miał dużo obowiązków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2021, 15:22
-
Danadana wrote:Obawiam się, że każda z nas się jeszcze mocno zdziwi 😂 ja na przykład muszę już dziecko do żłobka zapisać 😂😂😂😂😂
-
Danadana wrote:No teraz muszę iść do pani dyrektor się uśmiechnąć i powiedzieć "dzień dobry, mój Tadeusz,ten tu w środku,chciałby być pani podopiecznym." i ona wtedy zapisuje w zeszycie, że Tadeusz musi dosłać dokumenty po porodzie.
Niestety, w Poznaniu miejsce w żłobku to jest walka jak w "Przyjaciołach" o suknię ślubną 😂 to samo z pediatrą ... 🤦
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Jeny jeszcze wybór pediatry! Ja nie mogę się zdecydować na lekarza prowadzącego ciąże a co dopiero pediatry! Z moim niezdecydowaniem już teraz zacznę się rozglądać 😉 a w ogóle to strasznie mnie rozbawiło, że Tadeusz jeszcze w brzuszku musi takie ważne sprawy załatwiać 😉 Ale rzeczywiście z miejscami jest problem, lepiej wcześniej niż później
😂😂😂😂😂😂😂😂
Nie będziesz miała lekko. 😂Geraltowa lubi tę wiadomość
-
Lubię jak na takie małe gzuby mówi się takim dorosłym imieniem. Dzieciak popyla w pampersie, a wołają Mieczysław. 😄 Mega urocze.Danadana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylindalia wrote:Jeny, mega mi się podoba imię Tadeusz. Jest poważne i niepoważne jednocześnie 😄😍 zazdroszczę wyboru, ja sama bym na to nie wpadła.
Lubię jak na takie małe gzuby mówi się takim dorosłym imieniem. Dzieciak popyla w pampersie, a wołają Mieczysław. 😄 Mega urocze. -
Geraltowa wrote:Jeny jeszcze wybór pediatry! Ja nie mogę się zdecydować na lekarza prowadzącego ciąże a co dopiero pediatry! Z moim niezdecydowaniem już teraz zacznę się rozglądać 😉 a w ogóle to strasznie mnie rozbawiło, że Tadeusz jeszcze w brzuszku musi takie ważne sprawy załatwiać 😉 Ale rzeczywiście z miejscami jest problem, lepiej wcześniej niż późniejDanadana
-
lindalia wrote:Jeny, mega mi się podoba imię Tadeusz. Jest poważne i niepoważne jednocześnie 😄😍 zazdroszczę wyboru, ja sama bym na to nie wpadła.
Lubię jak na takie małe gzuby mówi się takim dorosłym imieniem. Dzieciak popyla w pampersie, a wołają Mieczysław. 😄 Mega urocze.
😂😂😂lindalia lubi tę wiadomość
Danadana -
Dzudi wrote:Dziewczyny chyba wrócimy po te 2 mrozaczki po miesiączce. Albo się uda albo nie. Nie mam nic do stracenia. Postanowiliśmy, że jeśli teraz się nie powiedzie to chcemy żyć. Chcemy żyć normalnie bo od 2014 r wszystko skupia się wokół starań, życie nam ucieka..
Bardz dobra wiadomość. -
Danadana wrote:To lepiej się zacznij zastanawiać 😂😂, bo ja mieszkam na Jeżycach i w każdej przychodni mi odmówili, twierdząc, że nie ma miejsc niestety. Ja jestem niesamochodowa,tzn mamy samochód,ale ja go prawie nie używam,wszędzie pieszo i tramwajem i zależało mi, żeby lekarz był w zakresie spaceru. Niestety, bez szukania kogoś, kto zna kogoś, kto jest kuzynem ciotki męża wujka pani z rejestracji się nie obyło 😳😬😂😂😂😂
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa ja mam wokół siebie pełno dzieci, a jakoś wizja posiadania swojego zaczęła mnie paraliżować.
Dzisiaj przyszedł do mnie segregator ciążowy mamyginekolog, bo noszenie wszystkiego w jednej teczce zaczęło mnie przytłaczać i mój mąż go oglądał i nagle wyciągnął kartę ze spisem rzeczy, które powinnam zabrać do szpitala na poród.
I tak spojrzałam na niego i zrobiłam taką minę -_-
Więc proszę mnie tu jeszcze nie przytłaczać przedszkolem czy pediatrą 😂😂😂😂😂😂 -
dobuska wrote:Geraltowa ja mam wokół siebie pełno dzieci, a jakoś wizja posiadania swojego zaczęła mnie paraliżować.
Dzisiaj przyszedł do mnie segregator ciążowy mamyginekolog, bo noszenie wszystkiego w jednej teczce zaczęło mnie przytłaczać i mój mąż go oglądał i nagle wyciągnął kartę ze spisem rzeczy, które powinnam zabrać do szpitala na poród.
I tak spojrzałam na niego i zrobiłam taką minę -_-
Więc proszę mnie tu jeszcze nie przytłaczać przedszkolem czy pediatrą 😂😂😂😂😂😂
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram