INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Motyl12 wrote:Dziewuszki,Dziękuję bardzo za gratulacje-oby 💓biło do końca🤗😘🍀✊
Mysza-jak u Ciebie?
Dzisiaj zwolniłam miejsce o dofinansowanie dla wlkp-mam nadzieję że któraś z Was otrzyma telefon z kliniki w to miejsce😁😍 -
Mysza28 wrote:Ja dopiero w poniedziałek na kontrolę i może już wtedy powiedzą kiedy transfer. Wiedzac że to ostatnie w tym roku podejście to stresik wiekszy...😞Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Motyl12 wrote:Miałam to samo, więc wiem co czujesz...przed transferem i do 3dni po brałam relanium-działa nie tylko wyciszająco i relaksująco ale działa rozluźniająco na mięśnie i zapobiega skurczom macicy. Polecam:)
-
A właściwie co nam daje ten profil pacjenta? bo jeszcze nie mam założonego ?🙂11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer , 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀
34 dpt Mamy jedno ❤
-
Aguś93 wrote:A właściwie co nam daje ten profil pacjenta? bo jeszcze nie mam założonego ?🙂
Aguś93 lubi tę wiadomość
-
Aguś93 wrote:A właściwie co nam daje ten profil pacjenta? bo jeszcze nie mam założonego ?🙂
Widzisz wyniki badań no i protokół z punkcji i ivf. Nikt już nie dzwoni z informacją.poza tym recepty: choć na ikp tez je masz), no i wiadomości od lekarza i od koordynatorekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 07:16
Aguś93 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
lukaszkowa wrote:Ja bym napisala do koordynatorki po liste badan i zapytala kiedy się stawić . W miedzyczasie zrobilabym badania.
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
Hej dziewczynki, nadszedł i na mnie czas, zaczynam stymulacje do punkcji, mam nadzieję że wszystko będzie elegancko i będę dobrze reagować na leki. Powiedzcie mi jak umawiacie wizyty na monitoring, bo ja już miałam problem z rezerwacja terminu i zamiast 7 dnia cyklu tak jam doktor powiedział żebym przyszła, mam wizytę na 6 dzień. Mam nadzieję że ten dzień różnicy nie będzie robił problemu. Ale jak to umawiać z wyprzedzeniem jak nie wiadomo kiedy zacznie się okres..... Ehhh zawsze coś.
Night lubi tę wiadomość
-
Desire87 wrote:Hej dziewczynki, nadszedł i na mnie czas, zaczynam stymulacje do punkcji, mam nadzieję że wszystko będzie elegancko i będę dobrze reagować na leki. Powiedzcie mi jak umawiacie wizyty na monitoring, bo ja już miałam problem z rezerwacja terminu i zamiast 7 dnia cyklu tak jam doktor powiedział żebym przyszła, mam wizytę na 6 dzień. Mam nadzieję że ten dzień różnicy nie będzie robił problemu. Ale jak to umawiać z wyprzedzeniem jak nie wiadomo kiedy zacznie się okres..... Ehhh zawsze coś.
Ja umawiałam dopiero jak dostałam okres bo u mnie to czasami 4ry dni róznicy. I jak dzwoniłam to pani doktor przyjęła mnie między pacjentkami, bo nie było wolnych terminów. Byłam tylko mniej więcej umówiona na jakąś godzinę. Na infolinii to załatwiałam i mówiłam, że tylko idę na monitoring do punkcji.Desire87 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Desire87 wrote:Hej dziewczynki, nadszedł i na mnie czas, zaczynam stymulacje do punkcji, mam nadzieję że wszystko będzie elegancko i będę dobrze reagować na leki. Powiedzcie mi jak umawiacie wizyty na monitoring, bo ja już miałam problem z rezerwacja terminu i zamiast 7 dnia cyklu tak jam doktor powiedział żebym przyszła, mam wizytę na 6 dzień. Mam nadzieję że ten dzień różnicy nie będzie robił problemu. Ale jak to umawiać z wyprzedzeniem jak nie wiadomo kiedy zacznie się okres..... Ehhh zawsze coś.
Desire87 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 14:40
-
Sosenka wrote:W tym szóstym dniu doktor sam Cię wpisze na kolejną wizytę i tak jak dziewczyny mówią, trzeba mówić, że na monitoring.
bo chciałabym zrobić wszystko dobrze a tu zawsze coś....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 15:21
-
Desire87 wrote:Czyli nie mam się co martwić że będzie za wcześnie, kurcze aż mnie brzuch rozbolał z nerwów
bo chciałabym zrobić wszystko dobrze a tu zawsze coś....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 16:05
-
Sosenka wrote:Tego nie wiadomo czy nie będzie za wcześnie, ale doktor kolejną wizytę wyznaczy tak żeby było ok. Możesz jeszcze spróbować zadzwonić na infolinię i zapytać czy da się przełożyć tą wizytę, bo masz monitoring, a wypada nie w tym dniu, w którym chciałaś
-
Motyl12 wrote:Relanium jest na receptę. Musiałabyś powiedzieć na wizycie o Twoich obawach i stresie...trzymam kciuki🍀✊
-
Ja w obu procedurach w 16dc
Aniaaaa lubi tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram