INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatiii wrote:Dziś mam 1 d.c. więc startuje 💪. 1 grudnia jestem umówiona na podgląd endometrium i pewnie ten nieszczęsny prohesteron- to będzie 12 d.c. W cyklu świeżym, stymulowanym przed punkcja miałam progesteron 2,3.
Agatiii lubi tę wiadomość
6 lat starań
🙍🏼♀️: Endometrioza II stopnia (9.03.2020 - usunięcie ognisk i 2 polipów )
kariotyp prawidłowy
PAI-1 układ homozygotyczny
MTHFR C677T hetero
MTFHR A1298C hetero
Białko S - lekko poniżej normy
Reszta badań ok
AMH - 1,83
🙎🏻♂️: kariotyp prawidłowy
Nasienie - ok
2IUI- nieudane
12.2020
-Pierwsza procedura, protokół krótki
6 pobranych, 6 zapłodnionych: do 3 dnia 6, do 5 dnia dotrwały 2 blaski 🍀🍀
-12.2020 Transfer świeżynki 😔
(Prolutex 1x1, progesteron 200mg 3x1)
-2.03.2021 transfer 5 dniowego ❄️ 😔
(Prolutex 1x1, progesteron 200mg 3x1, matypred 2x1, estrofem 3x1, neoparin 40 1x1, Acard 150mg)
10.2021 II Procedura
Mamy ❄️❄️❄️❄️🥰 -
Natalia321 wrote:Dziewczyny gdzie w Poznaniu zrobię jutro badanie krwi? Muszę zrobić proga w 2dc a to niedziela
Na stronie certusa mają napisane, że niby 7dni w tyg mają otwarte. Grunwaldzka 156Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 16:23
Natalia321 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Natalia321 wrote:Dziewczyny gdzie w Poznaniu zrobię jutro badanie krwi? Muszę zrobić proga w 2dc a to niedziela
Natalia321 lubi tę wiadomość
-
Mysza28 wrote:Na polnej też pamiętam że było. Ja jak wypadał weekend to robiłam dxyen później i nigdy nie bylo problemu
Mi Pani z polnej powiedziała, że mają czynne pon-piątek. Ale może coś źle zrozumiałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 17:09
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Dżoanniks wrote:Mi Pani z polnej powiedziała, że mają czynne pon-piątek. Ale może coś źle zrozumiałam.
Dżoanniks lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie wszystko Ok, czuje się już dobrze. To nie covid. Badania połówkowe super, wszystko idealnie❤️❤️
Dżoanniks, Mysza28, plinka2017, lindalia, Motyl12, Marta123, dobuska, fresaaa, Kasiaa93, mo_Nika, Kassssia, Martucha29, Asiulka84, Katrin83, penceence, oloowa2709, panizajączkowa, Aguś93, katrinka2609, Marzycielka7, Night, agulla1 lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
lindalia wrote:Super! Bardzo dobre wiadomości
Doktor miał humorek? 😁Kasiaa93, Dżoanniks, plinka2017, Asiulka84, Katrin83, dobuska, katrinka2609, Night lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:Tak dziś miał mega humorek, cały czas coś zagadywał, żartował, fajnie było. Ale ja za dużo go właśnie nie pytam bo nawet wole nie wiedzieć tylko na końcu pytam czy Ok i czy czymś się muszę martwić a on ze nie że wszystko idealnie i jakby tylko coś było to on napewno powie. Szyjka tez super i łożysko się przesunęło i już nie jest przodujące ufff
-
Dziewczyny czy u nas w klinice transfery wykonują również w soboty ? 🤔
Mam podgląd endometrium w poniedziałek 12dc i zastanawiam się, jeśli oczywiście wszystko będzie ok z progiem i endo, kiedy transfer, bo pisałyście ze tak w 6 dniu brania proga, u mnie to będzie przypadać w sobote... Ale bedac na cyklu sztucznym chyba mozna to przeciągnąć w czasie? 🤔 -
Kasiaa93 wrote:Dziewczyny czy u nas w klinice transfery wykonują również w soboty ? 🤔
Mam podgląd endometrium w poniedziałek 12dc i zastanawiam się, jeśli oczywiście wszystko będzie ok z progiem i endo, kiedy transfer, bo pisałyście ze tak w 6 dniu brania proga, u mnie to będzie przypadać w sobote... Ale bedac na cyklu sztucznym chyba mozna to przeciągnąć w czasie? 🤔
Ja teraz tak miałam. Podgląd w poniedziałek w 12dc, a transfer był zaplanowany na następny poniedziałek. Wtedy proga bierzesz od środy Nie wiem czy robią transfery w soboty, czy właśnie nie przesuwają na poniedziałek.Kasiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kasiaa93 wrote:Dziewczyny czy u nas w klinice transfery wykonują również w soboty ? 🤔
Mam podgląd endometrium w poniedziałek 12dc i zastanawiam się, jeśli oczywiście wszystko będzie ok z progiem i endo, kiedy transfer, bo pisałyście ze tak w 6 dniu brania proga, u mnie to będzie przypadać w sobote... Ale bedac na cyklu sztucznym chyba mozna to przeciągnąć w czasie? 🤔Kasiaa93 lubi tę wiadomość
-
-
Mysza28 wrote:Weszłam na stronę polnej i po godzinach pracy i w weekendy platnoac za badanie jest w punkcie poboru wewnątrz szpitala, też pamięta że inaczej się wchodziło. Tylko kurcze pamięta że wyniki się odbierało osobiście, jak jest teraz to nie wiem.
Teraz wyniki na polnej elektronicznie. Powiedziano mi, że można w domu sobie założyć a na wizycie tam potwierdzą i aktywują.
Ale powiedziała mi kobitka przez tel że tylko od pon do piątku, mimo że na stronie jest też że w weekendy. Natomiast kasa jest tam czynna do 19 ej a pobierają chyba aż do 22 ej.Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
mo_Nika wrote:Ja teraz tak miałam. Podgląd w poniedziałek w 12dc, a transfer był zaplanowany na następny poniedziałek. Wtedy proga bierzesz od środy Nie wiem czy robią transfery w soboty, czy właśnie nie przesuwają na poniedziałek.
Tak właśnie myslalam, dziękuję za odpowiedź 😊
-
Dżoanniks wrote:Teraz wyniki na polnej elektronicznie. Powiedziano mi, że można w domu sobie założyć a na wizycie tam potwierdzą i aktywują.
Ale powiedziała mi kobitka przez tel że tylko od pon do piątku, mimo że na stronie jest też że w weekendy. Natomiast kasa jest tam czynna do 19 ej a pobierają chyba aż do 22 ej. -
Mysza28 wrote:To dziwne właśnie 😉😅
😅 ja tam nigdy nie byłam więc nie wiem co jest prawdą. Może jej chodziło że to ambulatorium jest otwarte od pon do piatku a ta pracownia diagnostyki labor jest też w weekendy i tego już nie dopowiedziała.Mysza28 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️