X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 września, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adgam wrote:
    Wcześniej leczyłam się w invimedzie. Punkcje generalnie nie są bolesne, bardziej dochodzenie po nich może być niekomfortowe. Odbywają się one w krótkim znieczuleniu ogólnym także nie musisz się niczego obawiać. U mnie niestety były wykonywane zbyt późno i rezultat był mizerny.
    Po trzech miesiącach przystąpienia do programu i jednej punkcji w innej klinice udało się od razu i od niespełna 4 miesięcy jestem szczęśliwą mamą. Warto zastanowić się nad wyborem kliniki zanim przystąpi się do programu. Powodzenia!
    A gdzie się przeniosłaś?

• Adgam Przyjaciółka

Wysłany: 25 września, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    A gdzie się przeniosłaś?
    Możemy pogadać w wiadomości prywatnej.

Komanuss lubi tę wiadomość

• C.B.3 Znajoma

Wysłany: 25 września, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    A gdzie się przeniosłaś?

Również zapraszam na priv przeszłam praktycznie wszystkie kliniki w Poznaniu korzystaliśmy z A.K. nie byłam w Gyncetrum .

Komanuss lubi tę wiadomość

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 września, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adgam wrote:
    Możemy pogadać w wiadomości prywatnej.
    Wysłałam zapr

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 września, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C.B.3 wrote:
    Również zapraszam na priv przeszłam praktycznie wszystkie kliniki w Poznaniu korzystaliśmy z A.K. nie byłam w Gyncetrum .
    Wysłałam zapr

C.B.3 lubi tę wiadomość

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 25 września, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C.B.3 wrote:
    Mogę zadac Ci pytanie na priv?

• C.B.3 Znajoma

Wysłany: 25 września, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotipik wrote:
    Mogę zadac Ci pytanie na priv?

Tak

• Asiok Znajoma

Wysłany: 25 września, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że więcej osob jest zainteresowanych tematem invimedu.
    Cieszy mnie to bo myślałam że jestem sama.
    Jest to nowy dla mnie temat invitro dlatego chce jak najwiecej sie dowiedziec

‹‹ 2206 2207 2208 2209 2210
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ