X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Kiki25 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilaris i co porabiacie teraz? Jaka decyzja?

Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
    Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA

02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami
  • Hilaris Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki25 wrote:
    Hilaris i co porabiacie teraz? Jaka decyzja?

W połowie maja mamy umówioną wizytę w invimed, będziemy się szykować do drugiej punkcji. Pewnie najwcześniej w lipcu wypadnie.
    Kolejki teraz okropne, a do tej pory nic tak bardzo nie zabijało mojego zapału i pozytywnego nastawienia jak uciekajacy czas, czekanie.. ech.

• Asiok Znajoma

Wysłany: 21 maja, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was chodzi do Pani Doktor Kuśniarczak?
    Mam niedługo wizytę 2 juz u Pani Doktor wrażenie mam świetnie.
    Jestem po drożności jajowodów.

‹‹ 2205 2206 2207 2208 2209
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ