INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiki25 wrote:Hilaris i co porabiacie teraz? Jaka decyzja?
W połowie maja mamy umówioną wizytę w invimed, będziemy się szykować do drugiej punkcji. Pewnie najwcześniej w lipcu wypadnie.
Kolejki teraz okropne, a do tej pory nic tak bardzo nie zabijało mojego zapału i pozytywnego nastawienia jak uciekajacy czas, czekanie.. ech. -
Dziewczyny, mam na wydanie Puregon Pen. Został mi jeden nieużywany. Nie będzie mi już potrzebny, więc jak coś to chętnie wydam.
I mam jeszcze dwa nierozpoczęte opakowania Estrofem 2 mg. Ważne do 01/2027.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 15:41
-
Cześć, dziewczyny mam pytanie jak to jest z PGT-A. Mamy punkcję, pobierają, zapładniają i w dniu zakończenia hodowlii dzwonią i informują ile uzyskali zarodków (mając wcześniejszą decyzję co do badania) i wówczas na tej podstawie określamy ile z nich chcemy badać i robimy odpłatność czy musimy z góry założyć ile chcemy badać zarodków nie znając jeszcze wyniku z hodowlii?Szczepienia limfocytami. Allo MLR 44% 10.2022. KIR BX.
AMH 03.2025: 3,16 ✅️
Salve Medica Łódź: 04/08/2022 IUI❌️
I procedura ❌️
Invimed Poznań ICSI: 4 blastki🥚
6-⏱️: 4AA, 3BB + 5-⏱️: 4BA, 4BB
4xFET❄️ 2022-2025❌️
II procedura
Invimed Poznań
25.07. start stymulacji 💉🍀 -
Cześć Dziewczyny, jeśli któraś z Was korzysta z programu rządowego, to przynajmniej część z nas musi przygotować się na odroczenie dalszych działań w ramach programu. Skończyły się/kończą się środki zaplanowane na ten rok i stąd te przesunięcia. Miałam mieć punkcję w najbliższym cyklu, ale najwcześniej będzie dopiero w październiku.
Nie piszę tego, żeby wzbudzać jakikolwiek niepokój, bo czas przesunięcia dostosowywany jest indywidualnie do każdej pary (max pół roku), ale jak może któraś z Was planuje kolejne kroki np. jesienią, to warto zgłosić się już teraz i dowiedzieć jak wygląda sytuacja
Pozdrawiam Was! -
Czy nasza klinika zleca badanie progesteronu w dniu transferu mrożaka?💃37
🧍37
Endometrioza, torbiele endometrialne na lewym jajniku
12/2024 cb 💔
I IVF Marzec 2025
Gonal f 300, 4 pęcherzyki, 3 komórki pobrane, 1 dojrzała, jeden zarodek, transfer morula z 5 doby ❌
II IVF maj 2025
Podwójna stymulacja Menopur 300, rekovelle 18, w drugiej fazie bemfola 225, lametta 2,5 ➡️ 1 komórka dojrzała, 1❄️3BB 🥹 -
Evita_ wrote:Czy nasza klinika zleca badanie progesteronu w dniu transferu mrożaka?
Dr Kuśnierczak zleca.Szczepienia limfocytami. Allo MLR 44% 10.2022. KIR BX.
AMH 03.2025: 3,16 ✅️
Salve Medica Łódź: 04/08/2022 IUI❌️
I procedura ❌️
Invimed Poznań ICSI: 4 blastki🥚
6-⏱️: 4AA, 3BB + 5-⏱️: 4BA, 4BB
4xFET❄️ 2022-2025❌️
II procedura
Invimed Poznań
25.07. start stymulacji 💉🍀 -
Hej czy wiadomo coś o kolejnych środkach aby można było przystąpić do programu?11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer, 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀
34 dpt Mamy jedno ❤
-
Ja ostatnio na Ig natrafiłam na profil nieplodnirazem i zaintrygował mnie jeden post odnośnie orzecznictwa dotyczącego przystępowania po nieudanej procedurze do kolejnej. Było podane że należy odczekać pół roku.
Klinika mi to potwierdziła że jeśli miałam transfer w marcu to kolejny mogę mieć nie prędzej niż we wrześniu.
Co u Was dziewczyny? Jakieś dobre wieści?Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -