X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Kiki25 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilaris orientujesz się jak teraz wygląda procedura zejścia z lekow? Po prostu przestajemy wszystko brać oprócz enncortonu? Wysłałam już do kliniki wiadomość ale pewnie w piątek dostanę odpowiedź

Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
    Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA

02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami
  • Hilaris Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki25 wrote:
    Hilaris orientujesz się jak teraz wygląda procedura zejścia z lekow? Po prostu przestajemy wszystko brać oprócz enncortonu? Wysłałam już do kliniki wiadomość ale pewnie w piątek dostanę odpowiedź

Nie dostałam jeszcze odpowiedzi z kliniki. Wynik miałam dopiero wczoraj późnym popołudniem.
    Schodzimy tylko powoli z encortonu - jak nie masz tej rozpiski to daj znać, napiszę Tobie. Innych leków już od wczoraj wieczora nie biorę.

Edit. Dostałam odpowiedź, odstawienie leków według protokołu, czyli tylko encorton stopniowo w dół.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 08:47

• Kiki25 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo i też bety nie mam już powtarzać. Mam nadzieję ze 🙈 szybko przyjdzie. Też masz taki spuchnięty brzuch? Bo ja mam wrażenie że mój brzuch to jeden wielki balon 😜

Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
    Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA

02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami
  • Hilaris Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki25 wrote:
    Ja mam tak samo i też bety nie mam już powtarzać. Mam nadzieję ze 🙈 szybko przyjdzie. Też masz taki spuchnięty brzuch? Bo ja mam wrażenie że mój brzuch to jeden wielki balon 😜

Brzuch raczej mi się nie zmienił od czasu tuż przed przygotowaniami do transferu. Poza tym, że jest udekorowany siniakami. Jeszcze przez tydzień-dwa będą przypominać.
    Dziś zaczęliśmy powoli myśleć co dalej. Uczucia mamy bardzo skrajne - albo zrezygnować całkowicie, albo od razu szykować się do punkcji.

‹‹ 2204 2205 2206 2207 2208
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ