INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiemka wrote:Dana, oni nie liczą ile Ci przepisali. Mogłaś nie wykupić, zgubić, niekoniecznie zjeść 🙈 możesz podbić sobie trochę progesteron na własną rękę, tylko uważaj przy odstawieniu, tzn. odstawiać trzeba stopniowo, Dr L. zmniejszał mi dawkę co tydzień. I myśl pozytywnie! Dlaczego zakładasz, ze będzie źle, skoro może być pięknie! ❤️
Wiecie co, chyba nie będę kombinować, bo się boję, że poprzyjmuję teraz na własną rękę,a nie będę wiedziała jak zejść. 3 razy pytałam koordynatorkę, co robić i 3 razy mi odpisała, że nic. Muszę chyba zaufać.Danadana -
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:15:00 😱
Spokojnie
Ja wiem ile to stresu przed wizyta a potem nagle "pufff" i wszystko mija.
Tak na pare godzin stres opada, cieszysz sie a potem od nowa wszystko wraca do kolejnej wizyty.
Ja pamietam, ze jak mialam wizyte serduszkowa to lecialo mi oczywiscie jak w okres wiec zalamka i mowie do doktora, ze to juz zaorane. A on na to, ze jakby kazdy dawal mu dyszke za takie gadanie a potem okazaloby sie, ze jest spoko to bylby bardzo bogaty. Wiec polozylam sie na ten fotel taka zrezygnowana a tu nagle wlaczyl mi serduszko i mowi "Znowu mialbym dyche" wiec nie bylo ani wzruszająco, ani jakos wzniosleZielonaPaprotka, Danadana lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Trzymam kciuki!!!!
Spokojnie
Ja wiem ile to stresu przed wizyta a potem nagle "pufff" i wszystko mija.
Tak na pare godzin stres opada, cieszysz sie a potem od nowa wszystko wraca do kolejnej wizyty.
Ja pamietam, ze jak mialam wizyte serduszkowa to lecialo mi oczywiscie jak w okres wiec zalamka i mowie do doktora, ze to juz zaorane. A on na to, ze jakby kazdy dawal mu dyszke za takie gadanie a potem okazaloby sie, ze jest spoko to bylby bardzo bogaty. Wiec polozylam sie na ten fotel taka zrezygnowana a tu nagle wlaczyl mi serduszko i mowi "Znowu mialbym dyche" wiec nie bylo ani wzruszająco, ani jakos wzniosle -
Ula30 wrote:A dziś, 25 dpt blastki to jest taki czas, że na pewno już powinno być serce? Teraz jeszcze jakoś się trzymam. Ale podejrzewam że najgorsze będzie, jak będę czekała pod gabinetem. Kurczę no, po ponad 5 latach mogłabym juz w końcu doczekać się tego serca. To mój 6 zarodek, do tej pory mój największy sukces to B-hCG 15 mIU/ml. Może w końcu pójdę dalej.
nie musi, ale moze
Wiec podejdz do tego inaczej niz ja, a bedzie piękniejtaka w sumie miała być puenta mojej wczesniejszej wypowiedzi. Daj znac, powodzenia!
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:Jest zarodeczek 4mm. Jest serduszko 124/min!!!👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:W końcu, po tylu latach. Cudzie trwaj 😍👪🐶🌲
Invimed Poznań
Hej Dziewczyny! Która z Was miała transfer 17 sierpnia ze mną jak miałam opóźnienie? Co poszła do mojego męża i córki powiedzieć żeby się nie martwił. W tych wszystkich naszych nickach się zamotałam08 - 2016 rozpoczęcie starań;
06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
19-10-2018 kriotransfer - nieudany
21-11-2018 II kriotransfer - udany
17-12-2018 bijące serduszko
21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
16-07-2020 kriotransfer - nieudany
17-08-2020 kriotransfer - udany
28-04-2021 przychodzi na świat Antonina -
Danadana wrote:Dziś miałam taką dziwną sytuację, że pół totalnie nierozpuszczonej tabletki proga wypadło mi przy sikaniu... 😔 Wzięłam sobie dopochwowo jeszcze 100mg, normalnie biorę 200mg. Myślicie, ze dobrze zrobiłam?
Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g