INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula30 wrote:A jakie to bóle brzucha? Mocne, takie jak na okres? Pytam z ciekawości. Mnie kluje po bokach.08 - 2016 rozpoczęcie starań;
06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
19-10-2018 kriotransfer - nieudany
21-11-2018 II kriotransfer - udany
17-12-2018 bijące serduszko
21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
16-07-2020 kriotransfer - nieudany
17-08-2020 kriotransfer - udany
28-04-2021 przychodzi na świat Antonina -
nick nieaktualnyMartita92 wrote:Kłuje z lewej strony najczęściej albo boli tak niżej od typowo podbrzusza. Jak byłam u lekarza i mówiłam mu o tym to powiedział że pewne bóle są od rozciągających się macicy itp. Zapytał ile waży Helenka bo mówiłam że jak ją więcej podnoszę to mnie wtedy boli ale nie zabronił jej nosić więc chyba nie jest to aż taki problem. Zwłaszcza że w badaniu zawsze wszystko jest ok. Szyjka długa, twarda, zamknięta
-
Czytałam artykuł o dźwiganiu gdzieś na Internecie. Może nawet u mamy ginekolog. Pisało tam że można spokojnie dziecko podnosić. Ale u mnie jest tak że przez ciążą nosiłam małą no i cały czas noszę. Nie wiem jak to jest w przypadku takiego jednorazowego. Pamiętam jak byłam z Helenką w ciąży i była u nas brata córka, walnęła w futrynę i szybko w odruchu ją wzięłam na ręce i na kolana. To tak bez zastanowienia się i nic się nie działo. Zależy ile czasu będziesz nosic. Ja widzę że A biodrze mogę trzymać ale najgorzej jest udźwignąć z ziemi. Może niech mąż Ci poda na ręce albo na kolana weź
Ula30 lubi tę wiadomość
08 - 2016 rozpoczęcie starań;
06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
19-10-2018 kriotransfer - nieudany
21-11-2018 II kriotransfer - udany
17-12-2018 bijące serduszko
21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
16-07-2020 kriotransfer - nieudany
17-08-2020 kriotransfer - udany
28-04-2021 przychodzi na świat Antonina -
Dziewczyny u mnie niestety już po sprawie. Dzisiaj 8 dpt (3dniowego) i zaczęło się mini plamienie wczoraj a tak zawsze mi się znaczyna okres ☹️ Także znowu porażka. Dr S pamiętam jak mówił ze miesiączka przychodzi po odstawieniu progesteronu ale jednak to nie prawda, albo to tylko w przypadku mrożonychbeta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny u mnie niestety już po sprawie. Dzisiaj 8 dpt (3dniowego) i zaczęło się mini plamienie wczoraj a tak zawsze mi się znaczyna okres ☹️ Także znowu porażka. Dr S pamiętam jak mówił ze miesiączka przychodzi po odstawieniu progesteronu ale jednak to nie prawda, albo to tylko w przypadku mrożonych
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny u mnie niestety już po sprawie. Dzisiaj 8 dpt (3dniowego) i zaczęło się mini plamienie wczoraj a tak zawsze mi się znaczyna okres ☹️ Także znowu porażka. Dr S pamiętam jak mówił ze miesiączka przychodzi po odstawieniu progesteronu ale jednak to nie prawda, albo to tylko w przypadku mrożonych
-
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny u mnie niestety już po sprawie. Dzisiaj 8 dpt (3dniowego) i zaczęło się mini plamienie wczoraj a tak zawsze mi się znaczyna okres ☹️ Także znowu porażka. Dr S pamiętam jak mówił ze miesiączka przychodzi po odstawieniu progesteronu ale jednak to nie prawda, albo to tylko w przypadku mrożonych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 11:53
ZielonaPaprotka, MonikA_89!, Fisia lubią tę wiadomość
Danadana -
Paprotka ja miałam krwawienie. Byłam pewna, że nic z tego, a, się okazało że beta pozytywna. Trzymam kciuki. Sprawdź betę.ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
Paprotka ja miałam plamienie 7dpt blastek i wszyatkie objawy przedokresowe i też tu na forum pisałam że pozamiatane, a teraz już 3 trymestr ciazy bliźniaczej;) także zrób jutro bete i tylko wtedy będzie można coś przesądzać
ja tam kciuków nie puszczam ✊❤
ZielonaPaprotka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita92 wrote:Mnie nadal boli brzuch. Na szczęście malutka się rusza i to mnie uspokaja że wszystko dobrze. W pierwszej ciąży nie miałam takich przygód ...tzn. pobolewał mnie brzuch ale nie od 18 tygodnia... To chyba przez to że nie mogę sobie pozwolić na więcej odpoczynku. Mąż mnie wyzywa że nie mam nic robić ale tak się nie da...
Liczyłam, że przy bliźniakach szybciej poczuję ruchy
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 15:42
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja rowniez przez pryzmat naszych doswiadczen tutaj wzielabym krwawienie za pozytywny znak. Mega kciuczki!👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnyAsiemka wrote:Dziewczyny, mam całe, nieotwarte nawet opakowanie Metypredu, gdyby któraś szykowała się do procedury, to mogę oddać
Dam znać!
Asiemka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobiłam test. Dziś 8 dpt 3 dniowca. Zrobiłam teraz a nie z porannego. Czy widzicie coś tam czy tylko ja🤯proszę oceńcie https://naforum.zapodaj.net/15512068e7ee.jpg.html
Danadana lubi tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny zrobiłam test. Dziś 8 dpt 3 dniowca. Zrobiłam teraz a nie z porannego. Czy widzicie coś tam czy tylko ja🤯proszę oceńcie https://naforum.zapodaj.net/15512068e7ee.jpg.html
We wczesnej ciąży, pierwszy test robiłam popołudniu i też był taki sam cień. Z mężem oglądaliśmy pod każdym kątem i światłem i już nam kolory i mroczki przed oczami się robiły. Ale rano porządna krecha już była. Idziesz na betę jutro ? Idź idź, koneicznie! -
Fisia wrote:Paprotka, ja tam widzę cień!!!😍 Na 100%!
We wczesnej ciąży, pierwszy test robiłam popołudniu i też był taki sam cień. Z mężem oglądaliśmy pod każdym kątem i światłem i już nam kolory i mroczki przed oczami się robiły. Ale rano porządna krecha już była. Idziesz na betę jutro ? Idź idź, koneicznie!beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Tak pójdę 😊 pierwszy raz widzę taki cień wiec się cieszę, oby było dobrze. Zawsze tylko była biel wizira😀