INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny zrobiłam test. Dziś 8 dpt 3 dniowca. Zrobiłam teraz a nie z porannego. Czy widzicie coś tam czy tylko ja🤯proszę oceńcie https://naforum.zapodaj.net/15512068e7ee.jpg.html
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
lindalia wrote:Dziewczyny czy wie któraś ile mniej więcej czeka się na zabieg biopsji jądra w poznańskim Invimedzie?Danadana
-
Podczytuje Was dziewczyny i gratuluję serdecznie kolejnych pozytywnych bet i przyrostów. 3mam kciuki za dalszy rozwój zdrowych ciąż 🙏❤️
Ja heparyne będę brała do końca połogu jak Monia. Acard do 36 tc. Luteinę 2x1 brałam od początku do 30 tc.Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Danadana wrote:Z tego, co wiem to nie są to długie okresy, natomiast do biopsji niezbędny jest komplet badań m.in.chlamydia, wirusologia itd, więc lepiej też czas szybko wykorzystać.
Badania już mamy,cala wirusologie itd. Jutro spotkanie z andrologiem i będziemy ustalać termin. Zastanawiam się czy to będzie jeszcze w tym roku 🙏🙏
-
oloowa2709 wrote:Podczytuje Was dziewczyny i gratuluję serdecznie kolejnych pozytywnych bet i przyrostów. 3mam kciuki za dalszy rozwój zdrowych ciąż 🙏❤️
Ja heparyne będę brała do końca połogu jak Monia. Acard do 36 tc. Luteinę 2x1 brałam od początku do 30 tc.
Oloowa w jakiej dawce bralaś Acard?
Ja już od gin prowadzącej dostałam clexane i Acard zwiększyła mi z 75 do 150.
Ty już niedługo zobaczysz swoją dzidzie ❤️ na kiedy masz termin? -
_meva_ wrote:Oloowa w jakiej dawce bralaś Acard?
Ty już niedługo zobaczysz swoją dzidzie ❤️ na kiedy masz termin?👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
_meva_ wrote:Oloowa w jakiej dawce bralaś Acard?
Ty już niedługo zobaczysz swoją dzidzie ❤️ na kiedy masz termin?
Dziekuje 😘. Termin mam na 4 lutego. Ale mam cukrzycę ciążowa i łożysko nadal jest za nisko na sn zatem dopiero 29 grudnia dowiem się ostatecznie kiedy i jak mała wyjdzie 🤷♀️Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
_meva_ wrote:Niestety tak, MTHFR C677T w układzie heterozygotycznym.
Lukaszkowa jak u Ciebie?
Nie bede mogla raczej powiedziec "w ciazy czulam sie swietnie". Niedlugo swieta i to tez mnie dobija bo nie mam sily o tym myslec, ani o prezentach ani o gotowaniu. Nie chcemy tez mowic rodzinie wiec trzeba bedzie miec poker face caly czas. Odliczam dni i godziny do konca grudnia.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Dziewczyny krew oddana dziś 9 dpt. Jedak rano zrobiłam test innej firmy i biel wizzira wiec ten test wczorajszy chyba był jakiś wadliwy☹️beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny krew oddana dziś 9 dpt. Jedak rano zrobiłam test innej firmy i biel wizzira wiec ten test wczorajszy chyba był jakiś wadliwy☹️
Beta prawdę powie. Trzymam kciuki :*ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
oloowa2709 wrote:Do badań prenatalnych 13 tc brałam 75, potem mi zwiekszyla na 150.
Dziekuje 😘. Termin mam na 4 lutego. Ale mam cukrzycę ciążowa i łożysko nadal jest za nisko na sn zatem dopiero 29 grudnia dowiem się ostatecznie kiedy i jak mała wyjdzie 🤷♀️
Oloowa, trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli.
Mogę na priv? Mam cukry na czczo za wysoki i trochę panikuje. Chciałabym popytać o kilka rzeczy.oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
lukaszkowa wrote:Kiepsko i psychicznie i fizycznie.
Nie bede mogla raczej powiedziec "w ciazy czulam sie swietnie". Niedlugo swieta i to tez mnie dobija bo nie mam sily o tym myslec, ani o prezentach ani o gotowaniu. Nie chcemy tez mowic rodzinie wiec trzeba bedzie miec poker face caly czas. Odliczam dni i godziny do konca grudnia.
Jezu, rozumiem Cię. Ja mam tak samo. U nas też narazie nikt nie wie. Jeszcze to gotowanie świąteczne i sprzątanie...
Poza tym okazało się, że mam cukry na czczo za wysokie. Niestety przegapili to w klinice i jestem przerażona. W środę mam konsultacje u diabetologa. -
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny krew oddana dziś 9 dpt. Jedak rano zrobiłam test innej firmy i biel wizzira wiec ten test wczorajszy chyba był jakiś wadliwy☹️
Paprotka 🤞 albo ten drugi mniej czuły lub wadliwy. O której mniej więcej wynik?ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość