INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia89 wrote:Dziewczyny jestem po transferze
Bylam nastawiona, wrecz przekonana ze dostane zwolnienie az do bety. A dostalam tylko na dzis mimo moich prosb i tlumaczen ze dzwigam przez 8h. Eh caly dr.Lewandowski
A nie masz opcji urlopu? Albo załatwić zwolnienie u rodzinnego?
Trzymam mocno kciuki!! -
dobuska wrote:Ja tam łapię poczucie humoru doktorka. On ma specyficzny humor, trzeba z nim zaskoczyć.
Ale ja też mam sama dziwne poczucie humoru... 😂
Ogólnie go lubię.Dzisiaj się mnie pyta: " na czczo Pani nie jest?" to mówię, że jestem "o maaaatko, że też pani wytrzymała" 😂
Lindalia - mąż mądry! Co do paznokci mówiła, ale ja teraz mam krótkie, bez lakieru.A to świetnie, że u Was wszystkie zapładniają. Przez to, że macie plemniki z biopsji?
lukaszkowa jesteś udanaZawsze mnie rozbawisz tutaj. Ale masz rację. Wychodzę dzisiaj od niego, odwracam się i "to jest trzynaście?" a on mnie zaczął uspakajać i tłumaczyć, że różnie może być, że to się wszystko może i pewnie jeszcze zmieni. Także stoicki spokój.
Marzycielka no to już jutro będę trzymać kciuki!
Ula oby tak było!dzięki!
Ejka, właśnie dostałam info, że moje wyniki są gotowe. No i ogólnie są spoko, ale nie ogarniam tego estrogenu.
Dzisiaj 7 dc, a mój wynik to 447,7 pmol/l (lub w innej jednostce 122,22 pg/ml)
Jakoś mało mi się wydaje. Może to wynika z tego, że jajca maluteńkie?
Gosia to dziwne bo pamietam, ze dr S pytal sam za kazdym razem czy chce zwolnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 16:05
Marzycielka7 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Mi ostatnio powiedzial, ze Janek wyglada jak baby yoda wiec nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac. Z hormonow to juz nic nie pamietam - nie wiem czy to duzo czy malo, ale pierwsza moja mysl byla taka, ze to nie jest jakas wysoka wartosc...
Gosia to dziwne bo pamietam, ze dr S pytal sam za kazdym razem czy chce zwolnienie
Ale że co, że ma takie duże uszy? Jeju, też bym nie wiedziała jak zareagować. 😂
Wygrzebałam gdzieś w internecie, że po 6 zastrzykach powinnam mieć wynik ponad 150 pg/ml, ale ja szósty zastrzyk przyjmę dopiero dzisiaj, a i tak mam zwiększoną dawkę, więc nie świruję już.
-
lukaszkowa wrote:Mi ostatnio powiedzial, ze Janek wyglada jak baby yoda wiec nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac. Z hormonow to juz nic nie pamietam - nie wiem czy to duzo czy malo, ale pierwsza moja mysl byla taka, ze to nie jest jakas wysoka wartosc...
Gosia to dziwne bo pamietam, ze dr S pytal sam za kazdym razem czy chce zwolnieniejak Ci się podoba? Jest taki sam jak w klinice?
-
Dobuska sprawdzilam i mniej więcej w tym momencie co ty u mnie estradiol wynosil 742 pmol/l. I z tego mialam chyba 9 dojrzalych i jajek ostatecznie -> 4 blastki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 16:19
dobuska lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
gosia89 wrote:Dziewczyny jestem po transferze
Bylam nastawiona, wrecz przekonana ze dostane zwolnienie az do bety. A dostalam tylko na dzis mimo moich prosb i tlumaczen ze dzwigam przez 8h. Eh caly dr.Lewandowski -
lindalia wrote:Faktycznie, bo Ty prowadzisz ciążę u doktora S.
jak Ci się podoba? Jest taki sam jak w klinice?
Uwazam, ze jest taki sam ale calkiem inny jednoczesnie. Ale jestem bardzo zadowolona.
Marzycielka7 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Ja już tez po transferze dwóch mrozaków😊 nie nastawiam się jakoś mocno ale kciuki się przydadzą ❤️
lukaszkowa, lindalia, dobuska, gosia89, Asiemka, Kassssia, MonikA_89!, mo_Nika, Danadana, Asiulka84 lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
lukaszkowa wrote:Dobuska sprawdzilam i mniej więcej w tym momencie co ty u mnie estradiol wynosil 742 pmol/l. I z tego mialam chyba 9 dojrzalych i jajek ostatecznie -> 4 blastki.
Czyli wyglada na to, że doktor dobrze określił na podstawie USG, żeby mi zwiększyć dawkę.
Będzie dobrze. -
ZielonaPaprotka wrote:Ja już tez po transferze dwóch mrozaków😊 nie nastawiam się jakoś mocno ale kciuki się przydadzą ❤️
Tak w ogóle to w recepcji siedziała obok mnie dziewczyna, która przyszła na transfer. Ciekawe, czy to któraś z Was🥰ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Dzięki za sprawdzenie!
Czyli wyglada na to, że doktor dobrze określił na podstawie USG, żeby mi zwiększyć dawkę.
Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 16:32
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualnyHmm, wydaje mi się że 7dc to jeszcze wcześnie i ja też miałam estradiol coś koło 400 w tym czasie, co wydawało mi się być dość niska wartością, ale przecież to cały czas rośnie. Dziewczyny po transferach- czekamy na bety! Kiedy robicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 16:31
-
Ula30 wrote:Hmm, wydaje mi się że 7dc to jeszcze wcześnie i ja też miałam estradiol coś koło 400 w tym czasie, co wydawało mi się być dość niska wartością, ale przecież to cały czas rośnie. Dziewczyny po transferach- czekamy na bety! Kiedy robicie?
dobuska, mo_Nika lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Trzymam kciuki!
Tak w ogóle to w recepcji siedziała obok mnie dziewczyna, która przyszła na transfer. Ciekawe, czy to któraś z Was🥰
a o której byłas? może to ja? ja byłam koło 10.30 a wychodziłam koło 12punkcje też były dziś
kto wie czy to któraś z Was