INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka7 wrote:Powiem tak ... jesteśmy po nieudanym ivf
Kariotypy tez ok
AMH niecałe 0,7 wiec zbliżone do Ciebie
No i jestem starsza od Ciebie
Po laparo ,jeden jajowod drożny a drugi chyba ma wszystko w nosie pomimo to ciąży brak ...beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
Martita92 wrote:Piłam dużo wody i nic więcej bo nawet apetytu nie miałam. Zeszło trochę po @ ale zaraz znowu byłam jak balon od leków do crio bo to zaś hormony. Tylko wydaje mi się że najgorzej było po punkcji i wtedy się hormony mocno rozregulowały nawet jak brałam leki do crio transferu. Teraz jak brałam tylko do transferu to nic takiego nie było
No pozostaje czekać aż minie, może przy drugiej stymulacji mój organizm juz się przyzwyczai na to co go czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2021, 09:14
-
ZielonaPaprotka wrote:A tez Dr S was prowadzi? I co lekarz na to? U nas cały czas mówi ze to się nie udaje przez niskie AMH właśnie 😞 ja teraz będę się przenosić do Kriobanku bo tam się specjalizują w niskim AMH a jak się nie uda to już poświęcę wszystkie oszczędności i spróbuje w Novum u Lewandowskiego. Moja koleżanka z forum w Kriobanku miała teraz udany transfer przy AMH 0,1 i FSH 22 wiec dało mi to nadzieje🙂
Nas prowadzi nowa Pani doktor w klinice Agnieszka Szymczak-Biały
Byliśmy na jednej wizycie a teraz we wtorek jedziemy na kolejna
Narazie zrobimy jeszcze wymazy,wirusologie bo wiele badań mieliśmy juz wcześniej i będziemy się stymulować
Zobaczymy jak pójdzie
W poprzedniej klinice nie podali powodu czemu tak może być
Po prostu wg nich tak się zdarzyło
Pierwszy transfer niech się zadzieje jak chce
Jeśli się nie powiedzie będziemy szukać w immunologii...
-
Jeszcze mam pytanie czy jak przenosilyscie się od zwykłego gina do kliniki to braliście jakieś zaświadczenie o przebytym leczeniu czy stymulacji? Nie mówiłam jeszcze swojemu gin że idę do kliniki i zastanawiam się czy w klinice w ogóle patrzą na to. Chodzi mi głównie czy uwierzą.mi. Na słowo że miałam stymulacje i brałam zastrzyki na pęknięcie które nie działały. Czy muszę mieć to przez lekarza potwierdzone.
-
Marzycielka7 wrote:Nas prowadzi nowa Pani doktor w klinice Agnieszka Szymczak-Biały
Byliśmy na jednej wizycie a teraz we wtorek jedziemy na kolejna
Narazie zrobimy jeszcze wymazy,wirusologie bo wiele badań mieliśmy juz wcześniej i będziemy się stymulować
Zobaczymy jak pójdzie
W poprzedniej klinice nie podali powodu czemu tak może być
Po prostu wg nich tak się zdarzyło
Pierwszy transfer niech się zadzieje jak chce
Jeśli się nie powiedzie będziemy szukać w immunologii...beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:Rozumiem. A dużo mieliście zarodków? U nas zawsze max 2 z jednej procedury☹️ Ja tez teraz miałam transfer na zaleceniach Docenta Paśnika i jutro się okaże👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Malowana lala wrote:Jeszcze mam pytanie czy jak przenosilyscie się od zwykłego gina do kliniki to braliście jakieś zaświadczenie o przebytym leczeniu czy stymulacji? Nie mówiłam jeszcze swojemu gin że idę do kliniki i zastanawiam się czy w klinice w ogóle patrzą na to. Chodzi mi głównie czy uwierzą.mi. Na słowo że miałam stymulacje i brałam zastrzyki na pęknięcie które nie działały. Czy muszę mieć to przez lekarza potwierdzone.
-
lukaszkowa wrote:A jakie mialas zalecenia od niego?beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualnyCześć, Dziewczyny! Znów wracam po dłuższej przerwie, ale przez natłok pracy w ogóle nie miałam czasu do Was zaglądać. Teraz mam wolne i jutro już punkcja, także trzymajcie kciuki!
Lukaszkowa i Monia - czy to już coraz bliżej Bobasków?🍀❤
ZielonaPaprotka, Asiulka84, kate2friend, dobuska lubią tę wiadomość
-
Malowana lala wrote:Właśnie tam myślałam żeby zrobić. Zadowoleni jesteście z obsługi? Tam chyba badają tym sposobem CASA.
Zapewne jeśli będą chcieli dokładniejsze jeszcze to powiedzą ale nie wspominała
Mój mąż ma dobre nasienie wiec może przez to nic nie mówiła
-
Fisia wrote:Cześć, Dziewczyny! Znów wracam po dłuższej przerwie, ale przez natłok pracy w ogóle nie miałam czasu do Was zaglądać. Teraz mam wolne i jutro już punkcja, także trzymajcie kciuki!
U Moni juz bliziutko, u mnie mam nadzieje jeszcze nie. Ale kupilam sobie juz walizke i bede powoli wrzucac do niej rzeczyZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
ZielonaPaprotka wrote:Rozumiem. A dużo mieliście zarodków? U nas zawsze max 2 z jednej procedury☹️ Ja tez teraz miałam transfer na zaleceniach Docenta Paśnika i jutro się okaże
U nas zapłodnili 7 z racji wieku czyli wszystkie jakie pobrali ale poprawne były tylko 2 niestety się nie udało 😟 -
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:O matko to jutro kciukaski za Paprotke i Ciebie!!! Jesli beda zarodki masz swiezy transfer czy mrozicie?
U Moni juz bliziutko, u mnie mam nadzieje jeszcze nie. Ale kupilam sobie juz walizke i bede powoli wrzucac do niej rzeczy
Oby wszystko poszło jak po maśle i z uśmiechem! Trzymam kciuki
-
Marzycielka7 wrote:U nas zapłodnili 7 z racji wieku czyli wszystkie jakie pobrali ale poprawne były tylko 2 niestety się nie udało 😟beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
Fisia wrote:Ale u Ciebie to już za półmetkiem. Pamiętam, jak się borykałaś z plamieniami w ciąży. Minęło szybko? Bo już nie będę szukać na forum, przepraszam
Oby wszystko poszło jak po maśle i z uśmiechem! Trzymam kciuki
W drugim tez mialam epizod👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualny
-
Fisia wrote:Cześć, Dziewczyny! Znów wracam po dłuższej przerwie, ale przez natłok pracy w ogóle nie miałam czasu do Was zaglądać. Teraz mam wolne i jutro już punkcja, także trzymajcie kciuki!
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają