INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Wiesz mysle, ze sa laski co przychodza i mowia "bo na ovufriend byla dziewczyna co..." :p Mam nadzieje, ze mialas poker face i nas nie wsypalas!
Jakby mi tak powiedzial to bym powiedziala "Co? Gdzie? A są takie fora? Ja nawet nie mam Internetu" :p
Jakby nasz doktor miał nas czytać, to nie wiem, kiedy robiłby punkcje i transfery 😅 -
Fisia wrote:Haha! Udałam głupią i powiedziałam: „Ależ skąd! Jakie fora?” 🤣
Jakby nasz doktor miał nas czytać, to nie wiem, kiedy robiłby punkcje i transfery 😅
Nie no, mysle, ze odpisuje dziewczynom na Whatsapp czy wystwia recepty i zwolnienia.
Naprawde jak go troszke poznalam to jest takim skrytym smieszkiem i slodziakiem.dobuska, mo_Nika, lindalia lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Ja jak chodze do niego do Panacei to zawsze jak wchodze to jest na telefonie wiec ja tam nie wiem czy on nas tu nie odswieza
Nie no, mysle, ze odpisuje dziewczynom na Whatsapp czy wystwia recepty i zwolnienia.
Naprawde jak go troszke poznalam to jest takim skrytym smieszkiem i slodziakiem.
Też w nim widzę wesołego Śmieszka;) Tak się do niego już przyzwyczaiłam, że polubiłam te wizyty i samego doktoraNie zawsze pewnie jest taki bo nie wie, na ile sobie może pozwolić, pacjentki przecież są różne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:12
dobuska, lindalia lubią tę wiadomość
-
Fisia wrote:Dziękuje!
Dowcipny faktycznie coś ostatnio 😅
Zapytałam się go jeszcze, czy powinnam się martwić moją immunologią, na co on: „że jak transfery się udają to i tak piszecie na tych swoich forach, że to przez dodatkowe leki, a przecież to nigdy nie wiadomo i trzeba na immunologię i tak brać poprawkę, bo nauka niezbadana do końca”🤣 skąd nasz doktor wie o forach ??? 😅niby żadna z nas nie pisze tu nic złego, ale i tak mam czasem myśli, czy kiedyś na wizycie nie usłyszę "o pani lindalia". 😄 chociaż ani nie mam na imię na L, a mój nick powstał przypadkowo i nic nie mówi o mnie.
dobuska, Fisia lubią tę wiadomość
-
Zostawmy mu wiadomosc zeby mu bylo miło
POZDRAWIAMY DOKTORA, MIŁEGO DNIA I SMACZNEJ KAWUSI.
Kate super beta, spokojnych 9 miesięcykate2friend, Fisia, Danadana, lindalia, Dzudi, Nika1, MonikA_89! lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Fisia wrote:Dziękuje!
Dowcipny faktycznie coś ostatnio 😅
Zapytałam się go jeszcze, czy powinnam się martwić moją immunologią, na co on: „że jak transfery się udają to i tak piszecie na tych swoich forach, że to przez dodatkowe leki, a przecież to nigdy nie wiadomo i trzeba na immunologię i tak brać poprawkę, bo nauka niezbadana do końca”🤣 skąd nasz doktor wie o forach ??? 😅
Wczoraj go zapytałam czemu czasem bierze się trzydniowego zarodka, a czasami pięcio, to powiedział, że u mamy mu będzie najlepiej. To było takie fajne...
Fisia, mo_Nika lubią tę wiadomość
-
Danadana wrote:Super, oby tak dalej. To zaraz się będziesz umawiać na wizytę
)
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
Posikam się ze śmiechu chyba zaraz.
Wiecie, ja nic nie mówię, ale nazwa naszego forum jakoś średnio wyszukana. 😅😅😅😅😅😅
Jeszcze podajemy godziny wizyt i nazwisko lekarza. 😅😅😅
Aczkolwiek zauważyłam, że na naszym wątku jesteśmy dosyć grzecznIe. Skoro lekarz jest dobry, konkretny i zna się na rzeczy, to nie mamy powodu, żeby pisać coś złego na jego temat.
Była gdzieś historia, że lekarka nie chciała przyjąć jednej z forumek po wpisach na forum, ale szczegółów nie znam.
Lukaszkowa ja mam podobne wrażenie. Ja bardzo lubię ludzi z takim poczuciem humoru.
Mój mąż się śmieje, że na następnej wizycie doktor go zapyta o volvo. 😅😅😅
DOŁĄCZAM SIĘ DO POZDROWIEŃ DLA DOKTORA! DUŻO CIERPLIWOŚCI DO NAS!Fisia, Danadana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Posikam się ze śmiechu chyba zaraz.
Wiecie, ja nic nie mówię, ale nazwa naszego forum jakoś średnio wyszukana. 😅😅😅😅😅😅
Aczkolwiek zauważyłam, że na naszym wątku jesteśmy dosyć grzecznIe. Skoro lekarz jest dobry, konkretny i zna się na rzeczy, to nie mamy powodu, żeby pisać coś złego na jego temat.
Była gdzieś historia, że lekarka nie chciała przyjąć jednej z forumek po wpisach na forum, ale szczegółów nie znam.
Lukaszkowa ja mam podobne wrażenie. Ja bardzo lubię ludzi z takim poczuciem humoru.
DOŁĄCZAM SIĘ DO POZDROWIEŃ DLA DOKTORA! DUŻO CIERPLIWOŚCI DO NAS!
Też się trochę zastanowiłam, bo przecież wszystko tu piszemy, tak jak mówisz, dobuska: godziny wizyt, co która ma, jakie badanie itp, wiec łatwo idzie dojść co i jak, jak się jest pracownikiem kliniki 😅
Ale przecież nic złego nie piszemy, a wręcz bym powiedziała same dobre rzeczy 😁
Zatem dołączam się też do pozdrowień dla pana doktora! Przyjemnej lektury 😁😁😁
dobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Posikam się ze śmiechu chyba zaraz.
DOŁĄCZAM SIĘ DO POZDROWIEŃ DLA DOKTORA! DUŻO CIERPLIWOŚCI DO NAS!
Myślę, że kiedyś wpisał coś w necie związanego ze swoim nazwiskiem, tak z ciekawości, bo nie wierzę, że nigdy nie szukał 😂😂 ale na szczęście chyba teraz na to nie ma czasu. Zresztą, chyba by się ucieszył 😅 bo jednak wszystkie go polecamy.dobuska lubi tę wiadomość
Danadana -
Aktualizacja!
U mnie taka sytuacja beta (transfer świeży 3 dniowego)
1. Poniedziałek - 11dpt - 237
2. Środa - 13 dpt - 522
3. Piątek - 15 dpt - 1104
4. Wtorek - 19 dpt - 5816 !
5. Piątek - 22 dpt - pierwsza wizytą USGlindalia, dobuska, Danadana, mo_Nika, Nika1, Marzycielka7, Kassssia, Fisia, kate2friend, katrinka2609, Motyl12, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pytanie od Koleżanki.
Właściwie to parę.
1. Czy jest możliwe, że przy suplementacji progesteronem 3x200mg jest możliwe, żeby dostać okres?
2. Czy któraś z Was miała plamienia w okolicy testowania?
3. Czy jeśli dziś sikacz pokazał jedną kreskę to jest szansa, że beta jutro będzie jednak pozytywna? Transfer świeżych zarodków, dwóch, 3 dniowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:52
Danadana -
Danadana wrote:Dziewczyny, pytanie od Koleżanki.
Właściwie to parę.
1. Czy jest możliwe, że przy suplementacji progesteronem 3x200mg jest możliwe, żeby dostać okres?
2. Czy któraś z Was miała plamienia w okolicy testowania?
3. Czy jeśli dziś sikacz pokazał jedną kreskę to jest szansa, że beta jutro będzie jednak pozytywna? Transfer świeżych zarodków, dwóch, 3 dniowych.
A ile dni po transferze jest koleżanka? Na pewno jest możliwe plamienie czy krwawienie w trakcie brania leków, nawet na rozpisce z kliniki mam taką adnotację.
-
No to dzisiaj ma 11 dpt. Sikaniec miało prawo nie pokazać trzydniowca, chociaż większości dziewczyn już coś wychodzi. Natomiast historii o negatywnym teście, a pozytywnej becie jest mnóstwo.
Reasumując, to wszystko jest możliwe, a niestety tylko beta jej powie prawdę.Danadana lubi tę wiadomość
-
lindalia wrote:Dobuska, a doktór sam powiedzial Wam, że zabieracie na pokład jednego kropka, czy miałaś wybór dwóch, a chcieliście jednego?