INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymo_Nika wrote:Ja już też po wizycie. Dr oczywiście oszczędny w stwierdzeniu przy dobry wynik uzyskaliśmy 🙈 zapodał jakieś porównanie do obserwacji chmur i zastanawiania się czy będzie z nich deszcz czy jednak nie 🙈 no w każdym razie póki co mam 7-8 pęcherzyków na prawym i tyle samo na lewym, 12-13 mm, a kilka nawet większych
Kolejny podgląd w piątek
Punkcja planowana jest na środę 26 maja - Dzień Mamy, może to jakiś dobry znak 🙃 oby!
Uwielbiam naszego doktorka 😂mo_Nika lubi tę wiadomość
-
katrinka2609 wrote:Dzudi nie martw się odroczonym transferem. Mi też dr odroczył ale jak to ma zwiekszyć szanse to nie ma się co martwić. A ilość Twoich pęcherzyków jest zacna więc musi być dobrze 😄
Ja już po punkcji odpoczywam w domku 😊 okazało się że żeczywiscie nie popękały 😂
Udało się pobrać 8 z czego 6 jest dojrzałych 🥰🥰🥰
Jestem przeszczesliwa 🥰 🥰 🥰 teraz muszą się pięknie zapłodnić i rozwijać 💪💪💪
Teraz tylko czekać aż poprawnie się zaplodnia ✊a później pozytywnie przejść transfer i wcinając ananaska czekać na pozytywna betę❤️❤️❤️
katrinka2609 lubi tę wiadomość
-
Ale mi estradiol skoczył od poniedziałku 2747,47 pg/ml 😱
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
dobuska wrote:Lukaszkowa, Ty brałaś mono koncentrat ananasa, prawda? W dawce 2x2?
Mam kupiony, ale nie wiem cy brać.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
dobuska wrote:Serio? To czemu ja byłam pewna, że brałaś.
Ktoś w takim razie brał, a nie wiem kto.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnydobuska wrote:Lukaszkowa, Ty brałaś mono koncentrat ananasa, prawda? W dawce 2x2?
Mam kupiony, ale nie wiem cy brać.
Ale jak pomyślę ile już tych tabsów, to chyba wolę się najeść ananasa świeżego na śniadanie, obiad i kolację 😂Róża29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pisałam, że chce iść na betę w sob w 9 dpt a sikańcow nie bede robić. Dzisiaj mam 6 dpt i wszystko co myślałam, wszystkie plany testowania poszły do kosza 😂😛 zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska!!! Pierwsza w życiu. Cała się trzęsę. Lecę na betę jeszcze dzisiaj. Oczywiście mam myśli że to test wadliwy, mój mąż w szoku. Oby wynik bety był szybko. Nie umiem wstawić zdjęcia testu.... Jeny dziewczyny nie wierzę. Brzuch mnie ciągle boli na okres
lukaszkowa, Danadana, lindalia, Róża29, Ula30, mo_Nika, katrinka2609, kate2friend, penceence lubią tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
nick nieaktualnyGeraltowa wrote:Dziewczyny pisałam, że chce iść na betę w sob w 9 dpt a sikańcow nie bede robić. Dzisiaj mam 6 dpt i wszystko co myślałam, wszystkie plany testowania poszły do kosza 😂😛 zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska!!! Pierwsza w życiu. Cała się trzęsę. Lecę na betę jeszcze dzisiaj. Oczywiście mam myśli że to test wadliwy, mój mąż w szoku. Oby wynik bety był szybko. Nie umiem wstawić zdjęcia testu.... Jeny dziewczyny nie wierzę. Brzuch mnie ciągle boli na okres
Biegnij na betę!
-
dobuska wrote:Danadana wzywam do odpowiedzi!
ja tylko jadłam parę dni przed i po takiego świeżego, bo dostałam. Monika89 też chyba łykała.
Melduję się po wizycie, bezimienny człowiek w środku moich trzewi ma już ponad kilo i jest wymiarowykolejna wizyta za 3 tygodnie już z KTG,a potem co dwa tygodnie (+ KTG na każdej). Robi się poważnie. 😄😁😬😂
lindalia, lukaszkowa, Fisia, dobuska, Kassssia, mo_Nika, penceence, Marzycielka7 lubią tę wiadomość
Danadana -
Geraltowa wrote:Dziewczyny pisałam, że chce iść na betę w sob w 9 dpt a sikańcow nie bede robić. Dzisiaj mam 6 dpt i wszystko co myślałam, wszystkie plany testowania poszły do kosza 😂😛 zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska!!! Pierwsza w życiu. Cała się trzęsę. Lecę na betę jeszcze dzisiaj. Oczywiście mam myśli że to test wadliwy, mój mąż w szoku. Oby wynik bety był szybko. Nie umiem wstawić zdjęcia testu.... Jeny dziewczyny nie wierzę. Brzuch mnie ciągle boli na okresDanadana
-
Geraltowa wrote:Dziewczyny pisałam, że chce iść na betę w sob w 9 dpt a sikańcow nie bede robić. Dzisiaj mam 6 dpt i wszystko co myślałam, wszystkie plany testowania poszły do kosza 😂😛 zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska!!! Pierwsza w życiu. Cała się trzęsę. Lecę na betę jeszcze dzisiaj. Oczywiście mam myśli że to test wadliwy, mój mąż w szoku. Oby wynik bety był szybko. Nie umiem wstawić zdjęcia testu.... Jeny dziewczyny nie wierzę. Brzuch mnie ciągle boli na okres
Tutaj wrzuć test! https://zapodaj.net -
Danadana wrote:Nie,nie, to Ula
ja tylko jadłam parę dni przed i po takiego świeżego, bo dostałam. Monika89 też chyba łykała.
Melduję się po wizycie, bezimienny człowiek w środku moich trzewi ma już ponad kilo i jest wymiarowykolejna wizyta za 3 tygodnie już z KTG,a potem co dwa tygodnie (+ KTG na każdej). Robi się poważnie. 😄😁😬😂
:D:D:D:D
Ej, kilogram to już poważna waga! Super! Wszystko z rozmiarem okej? bo się martwiłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 15:47
Danadana lubi tę wiadomość