INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzudi wrote:Niestety nie. Jest leżący aczkolwiek w zależności od bólu komunikatywny. Jest ciężko chory, tak naprawdę to czekanie na najgorsze..
Nowotwór to najgorsze co może spotkać człowieka.. 😔 -
penceence wrote:U ciebie odpoczywanie wskazane, wiec sie nie przejmuj
Mi trudno miec jeden dzien wolnego, wiec jak juz go mam to ide jak dzik w sosne ze szmatka w rece 😁
Dzudi 13 dc bedzie ok na spokojnieja w poprzedniej procedurze pojechalam nawet w 14dc i tez nic doktor nie mowil
:D:D:D
-
Dzudi wrote:Niestety nie. Jest leżący aczkolwiek w zależności od bólu komunikatywny. Jest ciężko chory, tak naprawdę to czekanie na najgorsze..
Nowotwór to najgorsze co może spotkać człowieka.. 😔
Niestety się z Tobą zgadzam. Kilkoro moich bliskich zmarło na raka i widziałam to jak bardzo się męczą. A zdradzisz czego nowotwór? -
Asiemka wrote:Dobuska, trzymam kciuki z całych sił! Wiem, że starasz się nie nastawiać na nic i bardzo popieram, ale ciotka Asiemka ma przeczucie, że Kajetan się mości z zamiarem dłuższego pobytu 😃🤞🤞❤️❤️
Swoją drogą, rozważaliśmy imię Kajetan w przypadku chłopca 🙈:D:D:D
Dużo zależy od tej bety... -
nick nieaktualnydobuska wrote:Najlepsze, że ja nigdy tak dziecka nie nazwę, bo mi się nie podoba za bardzo.
:D:D:D
Dużo zależy od tej bety...
Moja dobra koleżanka swoją córkę, na etapie „brzuchowym”, nazywała Balbina. Oczywiście finalnie nazwali ją inaczej 😊 dziś, mała ma 16 lat i nikt z bliskich nie mówi do niej po imieniu 🙈 Dla mnie już zawsze będzie Balbinką. Myślę, że Twój Kropek dla ciotek na forum zostanie już Kajtkiem 😃🙈
Czekam na Twój wynik jak na szpilkach 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 14:00
dobuska, Ula30 lubią tę wiadomość
-
Ja mam taka anegdotkę, ze jak mialam ostatni transfer dwoch blastek to mielismy z mezem faze na stare polskie komedie. Dzien przed transferem oglądaliśmy Kilera.
Jak miałam transfer to w glowie śpiewałam sobie tę piosenkę "To co się dzieje, naprawdę nie istnieje więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły. Będzie co ma być już wiem, że nic nie zmienie. Poczekam, popatrzę - nie cofnę kijem Wisły". W ogole tak adekwatna piosenka do sytuacji, ze szok!! Ale do sedna - wtedy postanowilismy, ze syn bedzie Jerzy, jak Jerzy Kilera jak drugi tez sie przyjmie to Stefan, jak Siara
Asiemka, Nika1, dobuska, Ula30, Fisia lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualny
-
Asiemka wrote:Lukaszkowa jak się czujesz? 😊
Asiemka, dobuska, kate2friend lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Asiemka wrote:Moja dobra koleżanka swoją córkę, na etapie „brzuchowym”, nazywała Balbina. Oczywiście finalnie nazwali ją inaczej 😊 dziś, mała ma 16 lat i nikt z bliskich nie mówi do niej po imieniu 🙈 Dla mnie już zawsze będzie Balbinką. Myślę, że Twój Kropek dla ciotek na forum zostanie już Kajtkiem 😃🙈
Czekam na Twój wynik jak na szpilkach 😊:D
Ja też już zaczynam się lekko niecierpliwić. -
lukaszkowa wrote:Ja mam taka anegdotkę, ze jak mialam ostatni transfer dwoch blastek to mielismy z mezem faze na stare polskie komedie. Dzien przed transferem oglądaliśmy Kilera.
Jak miałam transfer to w glowie śpiewałam sobie tę piosenkę "To co się dzieje, naprawdę nie istnieje więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły. Będzie co ma być już wiem, że nic nie zmienie. Poczekam, popatrzę - nie cofnę kijem Wisły". W ogole tak adekwatna piosenka do sytuacji, ze szok!! Ale do sedna - wtedy postanowilismy, ze syn bedzie Jerzy, jak Jerzy Kilera jak drugi tez sie przyjmie to Stefan, jak Siara
-
dobuska wrote:Kurde... jak mi przykro
Niestety się z Tobą zgadzam. Kilkoro moich bliskich zmarło na raka i widziałam to jak bardzo się męczą. A zdradzisz czego nowotwór?
Kości, szpik, płuca, wątroba, nadnercza. Wszystko zaatakowane. Najgorsze jest to że ma naciek na kręgosłupie szyjnym i jest uścisk na rdzeń kręgowy, ból z jakim się zmaga jest niewyobrażalny 😔
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
dobuska wrote:Masz prawo już się czuć tak różnie. A co u Janka? Szaleje?👪🐶🌲
Invimed Poznań
Dzudi wrote:Kości, szpik, płuca, wątroba, nadnercza. Wszystko zaatakowane. Najgorsze jest to że ma naciek na kręgosłupie szyjnym i jest uścisk na rdzeń kręgowy, ból z jakim się zmaga jest niewyobrażalny 😔
okropne, ze cos takiego spotyka ludzi.
Nigdy nie wiem czemu cierpienie ma służyć, nie rozumiem tego świata...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 14:23
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Martwie sie, ze fiknal ale teraz poprzecznie bo jakby prawa strona brzucha to glowka a lewa nozki? To juz bylaby masakra. Ale jutro dowiem sie wszystkiego... łezka w oku sie kreci bo to bedzie taka przedostatnia wizyta...
Lukaszkowa, dziś jeszcze łezka, a za ok. 4 tygodnie będziesz odliczać dni 🙈 ostatni miesiąc trwa jakby rok.
Czekamy zatem na relację z wizyty, a Ty odpoczywaj 😊 korzystaj z drzemek. Ja się wczoraj pytałam męża czy jeszcze kiedyś się porządnie wyśpimy. Stwierdził, że może za 18 lat 😂🙈dobuska lubi tę wiadomość
-
Dzudi wrote:Kości, szpik, płuca, wątroba, nadnercza. Wszystko zaatakowane. Najgorsze jest to że ma naciek na kręgosłupie szyjnym i jest uścisk na rdzeń kręgowy, ból z jakim się zmaga jest niewyobrażalny 😔
To okropne.
Dużo siły dla Was i jak najmniej bólu dla taty...Dzudi lubi tę wiadomość
-
Asiemka wrote:Lukaszkowa, dziś jeszcze łezka, a za ok. 4 tygodnie będziesz odliczać dni 🙈 ostatni miesiąc trwa jakby rok.
Czekamy zatem na relację z wizyty, a Ty odpoczywaj 😊 korzystaj z drzemek. Ja się wczoraj pytałam męża czy jeszcze kiedyś się porządnie wyśpimy. Stwierdził, że może za 18 lat 😂🙈👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Martwie sie, ze fiknal ale teraz poprzecznie bo jakby prawa strona brzucha to glowka a lewa nozki? To juz bylaby masakra. Ale jutro dowiem sie wszystkiego... łezka w oku sie kreci bo to bedzie taka przedostatnia wizyta...
Boli Cie jak on tak kopie? -
dobuska wrote:Matko, nie umiem sobie nawet wyobrazić jakie to uczucie
Boli Cie jak on tak kopie?. Ale nie boli mnie nic a nic.
dobuska lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Nie, nigdy ruchy nie sprawily mi zadnego bólu. Czasem mam tylko takie odczucie jakby zaraz miał wyjść pępkiem. Ogolnie mega dziwne uczucie, doslownie takie jakie jest, czyli człowiek ruszający się w ciele drugiego człowieka
. Ale nie boli mnie nic a nic.