INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Nerwusek92 wrote:Bombka ja też dzisiaj byłam... Też mi się przesuwa punkcja (mam nadzieję że będzie) u mnie są leniwe i wolno rosną.. i chyba w poniedziałek będę wiedzieć co robimy. Cały weekend znowu mam się kłóć i odpoczywać.
Kochane ile miałyście w ogóle pęcherzyków przed punkcją? I ile najmniej można?
Chociaż nie jestem sama🤗ja mam teraz ok 11...ale sa małe 13-16mm a 💉robie juz 10dni...Nerwusek92 lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
dobuska wrote:Dziękuję!
A co do punkcji to na kiedy przesunięta? Mi też doktor przesuwał, bo wolno rosły. Ta nasza walka to taka nauka cierpliwości....
Ściskam Cię mocno!
Dziękuję🤗również tulę🤗
Wstępnie na środę. Mam nadzieję, ze to juz bedzie ostatni termin, bo ileż można czekać🤔dobuska lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Nerwusek92 wrote:Bombka ja też dzisiaj byłam... Też mi się przesuwa punkcja (mam nadzieję że będzie) u mnie są leniwe i wolno rosną.. i chyba w poniedziałek będę wiedzieć co robimy. Cały weekend znowu mam się kłóć i odpoczywać.
Kochane ile miałyście w ogóle pęcherzyków przed punkcją? I ile najmniej można?
A lekarz mówił Tobie co może być przyczyną wolnego rośniecia?zapomniałam zapytać. Boje się ze cos jest z nimi nie tak ze nie rosnąUdane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Bombka wrote:A lekarz mówił Tobie co może być przyczyną wolnego rośniecia?zapomniałam zapytać. Boje się ze cos jest z nimi nie tak ze nie rosną
Motyl12 lubi tę wiadomość
-
Danadana wrote:Najpierw mamy schizy, że dlaczego nie mozemy zajść w ciążę, potem dlaczego leczenie nie działa,potem czy in vitro pomoże, później wariacje o stymulację, punkcję, potem o transfer, bety, potem przez 9 miesięcy o całą ciążę, jeszcze faza stresu o poród i gotowe.......... 😂😂😂😂
Aaa i jeszcze potem jakieś 18 lat schiz o dziecko.
Damy radę!
Ja aktualnie mam fazę na stres o poród. Naoglądałam się serii "one born every minute" na YT i tak mnie wczoraj panika wzięła, że mi mleko poleciało......... 😬😬😬
Wariatka 🤣🤣🤣😍ale my wszystkie byśmy się nadawały na leczenie 🤣🤣abo jakieś spa 😁😁😁Danadana, dobuska lubią tę wiadomość
-
lukaszkowa wrote:wiem, ze mamy tu kilka dziewczyn z Poznania i dziś po wizycie chce isc do RESTAURACJI ale nie WŁOSKIEJ a takie tylko widzę ciągle w Pz, mozecie cos polecić?
chciałabym coś może Azjatyckiego (tylko nie typowe knajpki z Ramenem tylko)
tutaj takie wzrusze a ja o jedzeniu, ale żyćkoalbo Tasaky na ul. Za Bramką.
Danadana -
Cześć 😊
Dziewczyny czy możecie polecić jaki kwas omega przyjmować?
Jestem po nieudanym transferze 2 zarodków, 3 zarodek przestał się rozwijać.
To już moja 2 procedura(Medart 2019, Invimed 2021)
Aktualnie czekam na ponowną kwalifikacje odnośnie dofinansowania z Lubuskiego.
Dr.S zlecił kontrolne badanie AMH (czekam na wynik) i SCD.
Na temat immunologi się nie wypowiedział. -
AniaAnna wrote:Cześć 😊
Dziewczyny czy możecie polecić jaki kwas omega przyjmować?
Jestem po nieudanym transferze 2 zarodków, 3 zarodek przestał się rozwijać.
To już moja 2 procedura(Medart 2019, Invimed 2021)
Aktualnie czekam na ponowną kwalifikacje odnośnie dofinansowania z Lubuskiego.
Dr.S zlecił kontrolne badanie AMH (czekam na wynik) i SCD.
Na temat immunologi się nie wypowiedział.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Nerwusek92 wrote:Dziękuję ❤️
Jakieś konkretne białko? W sensie jogurty, mięsko czy roślinne?
I dużo wody? Niegazowanej czy obojętnie?
Ryby też warto jeść i to nawet codziennie, no i orzechy na endometrium, ale nie wiem jakie masz. Moje było tak duże, że wątpiłam czy będzie transfer, a jak widać mięciutko było dla Kajtka
Woda najlepsza niegazowana, ale ważne, żeby była mineralna.Nerwusek92 lubi tę wiadomość
-
Bombka wrote:Chociaż nie jestem sama🤗ja mam teraz ok 11...ale sa małe 13-16mm a 💉robie juz 10dni...
Weźmiesz większe dawki i się podkoksujà
Ja pomimo dużych dawek miałam tylko dwa pecherzyki na prawym a na lewym 3 ale były tyci tyci bo tylko 3 mm wiec przerwano
Wracam niedługo do kłucia
1 czerwca wizyta i rozpisanie nowej stymulacji 🤗 -
Nerwusek92 wrote:U mnie są 3 spore, jeden mniejszy i kilka mini co wątpię że urosną ale u mnie niskie AMH i mnie uprzedzała że odpowiedź może być średnia... Ale ciągle mówi że by się przydały chociaż 4 odpowiednie... Więc do końca nie wiem co będzie dalej ;(
Nerwusek92 lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Dziękuję!!!!!!!
Znowu się popłakałam.dobuska lubi tę wiadomość
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g