INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Fisia wrote:O jejciu, oszaleć idzie. Właśnie mi koordynatorka znów napisała, że jednak doktor zmienił zdanie i kazał brać dalej leki i robić test w 11-12 dniu. A już mi wcześniej pani w mailu pisała kondolencje i że wynik negatywny.
Ale szczerze mówiąc ja już się nastawiłam na transfer w kolejnym cyklu, będzie z głowy, może leki wciąż będą jeszcze działać
Geraltowa, już czytałam nieco, Encortolan chyba jest bardziej przyswajalny, bo nie musi być dodatkowo syntetyzowany, ale chyba my wszystkie miałyśmy Encorton. Ja właśnie nie pamiętam, czy to przepisała mi immunolog czy sam doktor w rozpisce z lekami. Ale nie dopytam go przecież o to, dlaczego nie Encortolan bo mnie pogoni z gabinetu
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Fisia wrote:Wczoraj był 7, ale 5-dniowca. Jakby coś się zadziało, to beta chociaż wyszłaby jednocyfrowa, a nie poniżej 0.1
No nic to, może doktor planuje jakieś czary odprawić, żeby w piątek wynik wyszedłKto go tam wie, hihi 😁
Ale mam już dobre nastawienie na kolejny cykl, posiadanie planu robi swoje -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się kliknąć tutaj w linkTrzeba skopiować
https://forms.gle/ciBiWBNwCtK3boix7 -
dobuska wrote:maksymalnie do 15 powinny być, ale zawsze są szybciej. Póżniej wychodzę na spotkanie, więc będę kombinować, żeby sprawdzić.
Jakiś czas temu odkryłam, że jak masz założone konto na stronie to można u nich za darmo na stronie ustawić opcje, że dostaniesz sms jak przyjdą wyniki.
Nie żeby to mnie powstrzymywało przed odświeżaniem jak czekałam na betę 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 12:40
-
Danadana wrote:Ja tam w ogóle jestem za spotkaniem na żywo, bo nic tak nie pomaga jak pogadanie z kimś normalnie
o tym, co nas łączy, a czasami i o pierdołach 😅
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Kassssia wrote:A Ty badasz w diagnostyce czy coś pomyliłam?
Jakiś czas temu odkryłam, że jak masz założone konto na stronie to można u nich za darmo na stronie ustawić opcje, że dostaniesz sms jak przyjdą wyniki.
Nie żeby to mnie powstrzymywało przed odświeżaniem jak czekałam na betę 😅
A nie, ja nie mam konta, ja po zleceniu szukam:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 12:47
-
Fisia wrote:Dzięki Paprotka za psychologa
Sama też chodzę od pierwszego poronienia, to już z 2 lata będą. Mam sesje online i jestem z tej Pani super zadowolona, ona zajmuje się typowo niepłodnością.
Myślę, że właśnie przez immuno będzie mi bardzo trudno, tak mówiła mi pani immunolog. Oprócz tego, wszystko u nas śmiga, wszystkie badania w normie.
A o jakich sterydach piszesz?
Dobuska, już masz wynik?beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
U mnie tez na to czy immuno pomoglo nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo miałam podane dwa zarodki a z tego co wiem maluch jest jeden wiec naprawde zagadka
.
Ja dlatego uwazam, ze to musi byc TEN zarodek i nieba bysmy przychyliły żeby każdy transfer się udawał to czasem się po prostu nie da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 13:18
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g