InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasianowakja wrote:Hej,
Jednak dziś nie pojechałam, bo dostałam @... Próbowałam przesunąć wizytę, na razie zrobili zgłoszenie i mam czekać na telefon z kliniki. Dr ma wyznaczyć jakiś dodatkowy termin bo jest duże oblężenie do niego. -
nick nieaktualny
-
Wirusologie, hormony i wymazy mamy ważne do końca sierpnia, także mam nadzieję że się wyrobimy do tego czasu. Oboje musimy zrobić kariotyp, ja dodatkowo morfologie, układ krzepnięcia, elektrolity i usg piersi. Najgorsze, że na te kariotypy się czeka minimum do 30 dni roboczych... Zrobilibyśmy to już teraz, ale to koszt ok 800 zł, a przecież może nasza 3 IUI się udała .
-
nick nieaktualnyLolka30 czy możemy popisać prywatnie? mam parę pytań.
To mój [email protected]
będę wdzięczna za kontakt.
-
kasia wysłałam Ci tu na forum zaproszenie do przyjaciółek to będziemy chyba mogły pisać do siebie prywatne wiadomości. Tu będzie mi wygodniej CI odpisywać bo z maila korzystam głównie na telefonie, a tam nie chce mi się dużo pisać . Z ovu korzystam na kompie więc mogę się rozwinąć w razie potrzeby .
-
nick nieaktualnyHop hop jest tutaj ktos jeszcze?
Jestem nowa na forum ale jesli chodzi o Invimed Wroclaw to raczej weteranka
Staramy sie ponad 7 lat i niestety narazie bezskutecznie.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki z Invimedu jeśli tu jeszcze jakies sa bo widze ze od czerwca postów brak... -
NeverLoseHope wrote:Hop hop jest tutaj ktos jeszcze?
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki z Invimedu jeśli tu jeszcze jakies sa bo widze ze od czerwca postów brak...
Hey. Ja też Invimed Wrocław Nadal walcząca.
Pozdrawiam
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Hej. Ja też leczylam się w invimed Wrocław u doktora żórawskiego niestety bez efektów a jak to doktor powiedział nie wie dlaczego bo wyniki dobre poza prolaktyna na która biorę lekivdo tego mam problem z pękaniem pęcherzyków i robią się torbiele ale lekarz niestety nic z tym nie zrobił. Teraz myślę o in vitro u dr Gizlera. Czy ktoś się orientuje jakie są koszty?
-
NeverLoseHope wrote:Hop hop jest tutaj ktos jeszcze?
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki z Invimedu jeśli tu jeszcze jakies sa bo widze ze od czerwca postów brak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 20:51
po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015 Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasy zero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja jestem u Dr.L
Jak widac w opisie jestem po IUI AID niestety nic z tego nie wyszlo.
Oraz po kilku IVF.
Sama juz nie wiem czasami co myslec. Tyle lat i zadnych efektow.
Poprosiłam dr o SonoHsg no i zrobilismy ale wszystko Ok.
Grudniowy cykl odpoczywamy. A w styczniu podchodzimy do w IUI z Lametta.
A Ty u kogo sid leczysz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:37
-
nick nieaktualnyAneczka2014 wrote:Hej. Ja też leczylam się w invimed Wrocław u doktora żórawskiego niestety bez efektów a jak to doktor powiedział nie wie dlaczego bo wyniki dobre poza prolaktyna na która biorę lekivdo tego mam problem z pękaniem pęcherzyków i robią się torbiele ale lekarz niestety nic z tym nie zrobił. Teraz myślę o in vitro u dr Gizlera. Czy ktoś się orientuje jakie są koszty?
IVF w Invimedzie z tego co sie orientuje to koszt ok 7tys plus leki. -
Ja też się leczę w Invimedzie u dr'a Zórawskiego.
Bardzo sobie chwalę.
Niestety jestem dość trudnym przypadkiem i nieco pechowym...Na stymulację reagowałam źle, zaczęły się problemy z torbielami.
Aktualnie się zmagam z torbielą czynnościową, która ni z tego ni z owego wyrosła mi na nieaktywnym dotąd jajniku. Leczę to cholerstwo aktualnie antykoncepcją bo na progesteron nie zareagowało (5/3cm z hakiem, więc nie takie małe)
Jeśli to nie urośnie to czeka mnie IVF z tym dziadostwem...jakby mi było mało stresów
Może któraś z was ma jakieś doświadczenia?
Doktor może specyficzny ale walczy i docieka jak mi pomóc. Ostatnio trafiłam na świetnego endokrynologa, który też docieka.
Od stycznia liczę na trochę więcej szczęścia w nieszczęściu
# mother, you're mumbling...
36l
AMH- 1,2 (2016) 0,9 (2017) 0,9 (2018)
LUF - niepotwierdzone
(I) ICSI (Marzec 2019)przez torbiel procedura przerwana
03. 2019 Laparoskopia Endometrioza IV stopnia, liczne zrosty, większość usunięta, nie wdrożone leczenie - naturalne starania (?) -
Klara Wysocka wrote:Ja jestem po IVF u dra Gizlera
Jutro mam wizytę kontrolną po transferze.
Co do kosztów, na stronie jest cennik, aktualny. Kwestia tego, jakie zostaną zlecone badania, leki itp. -
Aneczka2014 wrote:Cennik cennikiem ale niestety koszta są o wiele większe dlatego było moje pytanie ale dziękuję za odpowiedźIVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
Ja tez byłam w invimed we Wroclawiu. U dr lachowskiego polecam, bo zmieniałam z dr Ż. U mnie szczęśliwie się udało dwa razy.
Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️