X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną InviMed Wroclaw
Odpowiedz

InviMed Wroclaw

Oceń ten wątek:
  • Hejsunny Autorytet

Wysłany: 14 listopada, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika jak samopoczucie?

Starania od: lipiec 2021
    👩
    ✔️KIR: BX., Kariotyp, AMH- 2,34 -> 1,82, Monitoring cyklu (2 lata)- 28-33 dni, Prolaktyna (utrzymywana lekami na niskim poziomie), sono-HSG, HSC, Trombofilia
    🏋️‍♀️ 🌱 🪡

🧔‍♂️
    ✔️ Kariotyp, Nasienie: morfologia 7%, koncentracja 118,3 mln/ml, plemniki ruchliwe 76,5% (PR13,5%, PS48,9%, NP14%), NR23,5%, HOS 92%, plemniki żywe 92%, MLR, ANA2, p/c p.plemnikom
    🏋️‍♀️ 🌱

18.12.2023 - IUI 1 -> ✖️
    16.01.2024 - IUI 2 -> ✖️

09.08.2024 - punkcja -> 12 🥚-> 11 dojrzałych -> 6 zarodków (+5❄️oocytów)
    3x 4AA ❄️, 2x 4AB ❄️, 1x 4BB ❄️

09.09.2024 - transfer ❄️ 4AA
    7dpt: beta 75,3, prog. 40,80
    9dpt: beta 185, prog. 72,6
    11 dpt: beta 462
    25 dpt: 3,98 mm (6+0) 💓
    33 dpt: 11,57 mm (7+2) 💓
    10+0: 31,64 mm 💓

preg.png
  • AMI Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minia000 wrote:
    Doktor Natalia Pawlicka, czy któraś z Was miała z Doktor jakieś doświadczenia? ;)
    Zawsze chodzę do mężczyzn aż dziwne ze kobieta ale tak nam podpasowal termin i z tego co widzę to na znanym lekarzu ma bardzo dobre opinie

Hej ja jestem u tej pani doktor, dla mnie jest okey. Wcześniej byłam u dr Kozioł, teraz gdy ponownie przyszłam do kliniki to zapisałam się tam gdzie było najszybciej i tak trafiłam do dr Natalii. Jeśli chodzi o mój przypadek to nie mam żadnych zastrzeżeń, na początku jest trochę zdystansowana, ale potem jest już bardzo fajna atmosfera.
    Na pewno nie mogę nic powiedzieć o niej złego.

oboje 40lat
    AMH 1.06---> 0,76
    wyniki u obojga okey, jeden jajnik działa
    startujemy z IVF wrzesień 2024
    I stymulacja: Menopur --> 3 oocyty--> mamy 2x❄️5BB.
    PGTa--->mamy 2 mozaiki
    11.2024 Transfer ...⏳🍀
  • Minia000 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI wrote:
    Hej ja jestem u tej pani doktor, dla mnie jest okey. Wcześniej byłam u dr Kozioł, teraz gdy ponownie przyszłam do kliniki to zapisałam się tam gdzie było najszybciej i tak trafiłam do dr Natalii. Jeśli chodzi o mój przypadek to nie mam żadnych zastrzeżeń, na początku jest trochę zdystansowana, ale potem jest już bardzo fajna atmosfera.
    Na pewno nie mogę nic powiedzieć o niej złego.
    Dzięki! Fajnie to słyszeć.

‹‹ 1283 1284 1285 1286 1287
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ