InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Ka wrote:W invimed Katowice ta sama sytuacja, miałam rozpoczynać stymulację w poniedziałek, dzisiaj dostałam telefon najpierw od pani dr, że mam nie rozpoczynać stymulacji bo nie mają kasy, potem telefon od kliniki czy mają odwołać pogląd stymulacji 🤡 oraz z informacją, że może to ruszyć dopiero od nowego roku, a jak chcę teraz to odpłatnie. Potem koordynator powiedziała, że najbliższy termin który mi może zaproponować to marzec 2026 i że pani dr w maju źle mnie zakwalifikowała w maju bo już wtedy nie mieli środków. Jestem załamana, w środę mam odbyć nową wizytę kwalifikacyjną w innej klinicę, a w poniedziałek jadę podpisać wniosek do invimed o zmienę kliniki.
O kurde.. ale dostaliście po dupie. To oni kwalifikacje robią na kartkach, że nie widzą, czy mogą czy nie?
Jestem w nie małym szoku. Daj znać jak sytuacja 🫂 -
LKBennett wrote:Jak wygląda znieczulenie do punkcji? Napiszcie coś proszę, jakie miałyście wrażenia? Nigdy nie miałam takiego znieczulenia, stresuję się
(
Naprawdę nie ma czym. Najlepszy sen w życiu. Wyspana jak nigdy i miałam piękne, kolorowe sny ❤️ jedyne co to przy samym usypianiu poczułam pieczenie w klatce piersiowej, ale jak sobie to uświadomiłam to… obudziłam się 2h później na swoim łóżku już po wszystkim 😂 chciałabym jescze raz, uzależniający ten sen 😂Starania od: lipiec 2021
Niepłodność idiopatyczna
18.12.2023 - IUI 1 -> ✖️
16.01.2024 - IUI 2 -> ✖️
09.08.2024 - punkcja -> 12 🥚-> 11 dojrzałych -> 6 zarodków (+5❄️oocytów)
3x 4AA ❄️, 2x 4AB ❄️, 1x 4BB ❄️
———————————————
09.09.2024 - transfer ❄️ 4AA
7dpt: beta 75,3, prog. 40,80 | 9dpt: beta 185, prog. 72,6 |11 dpt: beta 462 |25 dpt: 3,98 mm 💓
05.2025 - 39+6 👶
-