InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasty wrote:Mania trzymalam kciuki na miejscu )🍀🍀🍀🍀
U mnie dziewczyny kicha transfer znowu odroczony o miesiąc.... mam jakiej polipy krwotoczne, w 6 dniu cyklu mam pęcherzyk ponad 20mm wiec mój organizm jest totalnie rozchwiany hormonalnie....
Jestem mega zdołowana ((
Mam brac estrogen od 3dn i zjawić się na kontrole za mc pomiędzy 11-13 dc×Nieprawidłowy kariotyp
1 Procedura(4 pobrane,3 zaplodnione)
I 2020 ET 😔
VI 2020 FET😔
2 Procedura (8 pobranych,8 zapłodnionych)
VIII 2020 ET😔
X 2020 FET😔
3 Procedura (5 pobranych,2 zapłodnione)
II 2021 ET 🥰 -
nick nieaktualnyAlicja1105 wrote:Kurde.Przykro mi,ale czasem lepiej poczekac,aby transfer sie udal.
Tez tak myślę, może pochodzisz ze spokojem na akupunkture, organizm wróci na właściwie tory, ja w poniedziałek mam wizytę i też się zastanawiam co tam się w środku dzieje, jeszcze mam chwilę, że pobolewa mnie lewa strona. -
Nasty wrote:Mania trzymalam kciuki na miejscu )🍀🍀🍀🍀
U mnie dziewczyny kicha transfer znowu odroczony o miesiąc.... mam jakiej polipy krwotoczne, w 6 dniu cyklu mam pęcherzyk ponad 20mm wiec mój organizm jest totalnie rozchwiany hormonalnie....
Jestem mega zdołowana ((
Mam brac estrogen od 3dn i zjawić się na kontrole za mc pomiędzy 11-13 dc
Przykro mi Nasty bardzo;/ Ale nie mamy na takie rzeczy wpływu niestety.. ta stymulacja mocno wpływa na nas😥 Ale tak jak piszą dziewczyny będziesz miała więcej czasu na przygotowanie się do transferu. Mam nadzieję, że akupunktura też Ci pomoże no i mozesz sobie bez obaw wypić walentynkowe wino😊 -
Ojj tak, dzisiaj na pewno nie będę sobie żałować
Po wizycie w klinice pojechałam na badanie krwi do Polmedu, miałam ze sobia kartę informacyjna z Invimedu- pobrali mi krew, pojechałam do pracy - i okazało się, ze gdzieś ja zgubiłam ((( dzwoniłam do Polmedu i jej nie znaleźli ((
Taka byłam roztrzęsiona, ze rano zgubiłam telefon (leżał przy aucie, mój mąż go znalazł) a teraz to... siedzę przy biurku i chce mi się wyć do księżyca....
W dodatku śniło mi się, ze spotkałam na imprezie mojego ex (z zamierzchłych czasów !) i oznajmił, ze spodziewa się dziecka 😖😖😖😖
Sorry, ze tak smece ale mam już dość tego dnia...
32l
Amh 1,18
Niedoczynnosc tarczycy, opanowana
Ureoplasma parvum- wyleczona w pierwszym podejściu
Kariotyp OK
Czynnik męski: żylaki powrózka nasiennego, usunięte, brak poprawy
Plemniki prawidłowe 0%
17/01.2020 rozpoczęcie stymulacja, protokół krótki z antagonista
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
Kolejny transfer odroczony- torbiele krwotoczne po stymulacji
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
nick nieaktualny
-
35latka wrote:Jestem załamana 2 zarodki tylko. Mam dosyć.
Glowa do gory,masz dwie blastki,a blastki dobrze rokują×Nieprawidłowy kariotyp
I 2020 ET 😔
VI 2020 FET😔
VIII 2020 ET😔
X 2020 FET😔
II 2021 ET 🥰 -
Jakie ja mam szanse.... 😢
Tylko dwa i aż 2 !! W dodatku piękne blastki :*** wiem, ze liczyłas na więcej ale najważniejsze, żeby były dobrej jakości i zostały z Tobą na kolejne 9 miesięcy ✊✊✊
Faith_86, Umka lubią tę wiadomość
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
Jakie ja mam szanse.... 😢Faith_86, Umka lubią tę wiadomość
2xIUI
styczeń 2019(Imsi - 2 blastki-4AA,4BA)-PGS -Transfer blastki
czerwiec 2019(Imsi - 2 blastki)-Transfer blastki 4BA -poronienie 8 tydz.
Transfer blastki 3BB
luty 2020 pobrano 13 oocytów-są 4 blastocysty - PGS)- 1 zdrowy zarodek , transfer
4IVF - 9 komórek ( transfer 3 dniowca , 3 ❄❄❄, 4AA,4AA,3AA))
Czynnik męski-translokacja (3,7)
Niedoczynność tarczycy
Wysoka prolaktyna
Trombofilia - ok
Ana - dodatnie -
Nasty wrote:Ojj tak, dzisiaj na pewno nie będę sobie żałować
Po wizycie w klinice pojechałam na badanie krwi do Polmedu, miałam ze sobia kartę informacyjna z Invimedu- pobrali mi krew, pojechałam do pracy - i okazało się, ze gdzieś ja zgubiłam ((( dzwoniłam do Polmedu i jej nie znaleźli ((
Taka byłam roztrzęsiona, ze rano zgubiłam telefon (leżał przy aucie, mój mąż go znalazł) a teraz to... siedzę przy biurku i chce mi się wyć do księżyca....
W dodatku śniło mi się, ze spotkałam na imprezie mojego ex (z zamierzchłych czasów !) i oznajmił, ze spodziewa się dziecka 😖😖😖😖
Sorry, ze tak smece ale mam już dość tego dnia...
Dobrze Cię rozumiem, też wiele razy los "po drodze" płatał mi figle ... i tak naprawdę trzeba to po prostu przeczekać, nie ma innej złotej rady. I na ile się da zadbać o siebie! Przynajmniej ma się świadomość, że "coś" się jednak robi
PS. A sen o ex z dzieciakami to chyba zmora staraczek:D Moja przyjaciółka opowiadała mi podobny, jak się jeszcze starali i mnie też prześladował... -
nick nieaktualnyNasty wrote:Tylko dwa i aż 2 !! W dodatku piękne blastki :*** wiem, ze liczyłas na więcej ale najważniejsze, żeby były dobrej jakości i zostały z Tobą na kolejne 9 miesięcy ✊✊✊
Dziękuję za wsparcie, ale rozwalilo mnie to totalnie... 😓Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 10:54
-
Jakie ja mam szanse.... 😢
Bardzo duże! Blastki dają największe szanse na implantacje. Dostaniesz pewnie jeszcze embroglue, żeby się ładnie przyczepiły ) Myśl o swoich dwóch skarbach, one dzielnie walczyły, trzeba się dla nich postarać :*).
Naprawdę, sam dr G powiedział, że trzeba być dobrej myśli, że to zwiększa szansę na powodzenie:).
Wizualizuj sobie to co dobre:). Tyle możemy zrobić!35latka, Umka lubią tę wiadomość
-
35latka wrote:Dziękuję za wsparcie, ale rozwilo mnie to totalnie...
Faith_86, 35latka, Umka lubią tę wiadomość
×Nieprawidłowy kariotyp
I 2020 ET 😔
VI 2020 FET😔
VIII 2020 ET😔
X 2020 FET😔
II 2021 ET 🥰 -
nick nieaktualnyDziękuję za słowa wsparcia.... Staram się jakiś ogarnąć... Oczywiście już mam plan skąd brać kasę na komórki dawczyni.... Cała ja... 😐🤦♀️
Pomyślę o moich dzieciach, które tam czekaja na "Antarktydzie"...
Postaram się nadal mieć w wyobraźni to, jak idę z wózkiem...
Umka lubi tę wiadomość
-
35latka wrote:Dziękuję za słowa wsparcia.... Staram się jakiś ogarnąć... Oczywiście już mam plan skąd brać kasę na komórki dawczyni.... Cała ja... 😐🤦♀️
Pomyślę o moich dzieciach, które tam czekaja na "Antarktydzie"...
Postaram się nadal mieć w wyobraźni to, jak idę z wózkiem...
Dobrze mieć plan awaryjny, mnie tez to zawsze uspokaja. Choć z całego serca Ci życzę żeby się przydał 😊. -
nick nieaktualny
-
35latka wrote:Mam pytanie dziewczyny, czy stymulacja do invitro mocno wyczerpuje rezerwę, Amh? Czy dojrzewają tylko te co w danym miesiącu i tak by przepadły?
Dojrzewają tylko te, które są już w jajnikaxg, czyli te co w danym miesiącu i tak by przepadły.Umka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja1105 wrote:Nie zalamuj sie,byc moze bedzie z nich dwojka zdrowych dzieci,czyli te które hodowali dluzej nie przezyly tak?
Glowa do gory,masz dwie blastki,a blastki dobrze rokują
Nie znam szczegółów, Pani dr mi odpisala na maila, bo nie raczyli nawet oddzwonic.
A czemu blastki dobrze rokują? -
nick nieaktualnyFaith_86 wrote:Dobrze Cię rozumiem, też wiele razy los "po drodze" płatał mi figle ... i tak naprawdę trzeba to po prostu przeczekać, nie ma innej złotej rady. I na ile się da zadbać o siebie! Przynajmniej ma się świadomość, że "coś" się jednak robi
PS. A sen o ex z dzieciakami to chyba zmora staraczek:D Moja przyjaciółka opowiadała mi podobny, jak się jeszcze starali i mnie też prześladował...
Wiem jak człowiek w danej chwili czuję taka niemoc. Czasami wychodziłam podenerowana z kliniki i nie wiedziałam w którą str iść, zwłaszcza jak odebrałam wyniki męża.
Ja mam tak dziwne sny ostatnio, mam nadzieję, że akupunktura pozwoli mi się wyciszyc, chcemy chodzić 3 miesiące razem z mężem.
Dziś mam randkę z mężem, ale przyznam że muszę się najpierw wypłakać, nim się z nim spotkam. Nie chcę go dobijac.
Mój ex to bardzo często mi się śni, w realu ma 3 bombelki, ciągle się chwali na fb....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 11:55
-
Jak dobrze, ze jesteście... czasami człowiek potrzebuje, żeby mu jeszcze raz wytłumaczyć, ze wszystko jest OK.
Wypije dzisiaj Wasze zdrówko- za jajeczka, nasze mrożaczki i kropki w brzuszkach 🍷🍷🍷🍷
Faith_86, Umka lubią tę wiadomość
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest