InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:zulka jak tam czujesz się podczas stymulacji ? Kiedy pierwszy monitoring ? A może już miałaś tylko się nie chwalisz?
-
zulka wrote:Morwa nie miałam jeszcze dopiero w sobotę i się denerwuje jak i czy rosną pęcherzyki. Wczoraj mi kręciło w jelitach ale może coś zjadłam i dlatego. Zobaczymy czy dzisiaj się to powtórzy. Dzisiaj już dwa zastrzyki będę robićStarania od 10.2016
Ja: niskie AMH, On: słabe nasienie
ICSI 20.12 transfer zarodka 6A
0 śnieżynek -
zulka powodzenia na jutrzejszej wizycie! Oby było dużo pięknych pęcherzyków!
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
zulka wrote:Morwa nie miałam jeszcze dopiero w sobotę i się denerwuje jak i czy rosną pęcherzyki. Wczoraj mi kręciło w jelitach ale może coś zjadłam i dlatego. Zobaczymy czy dzisiaj się to powtórzy. Dzisiaj już dwa zastrzyki będę robić
Ps. Jak jelita ? -
zulka wrote:Dziękuję. A jak Ty się masz ?
-
Morwa wrote:Ja lecę obecnie na antybiotyku i leczę boreliozę. 23 Stycznia mam wizytę w klinice i liczę na to ,że ustalę jakiś plan działania na przyszłość chciałabym wyrobic się z realizacją planu do Marca ale jak wyjdzie to czas pokaże. Nie mogę się szczerze już doczekać crio i tego kiedy będę mogła już zabrać nasz ostatni zarodek z kliniki
Morwa lubi tę wiadomość
-
Hejka jestem tu nowa, wlasnie dzis rozpoczelam stymulacje u dr Lachowskiego. U nas sprawa podwojnie skompliowana u mnie endometrioza plus trobiel na jednym jajniku ktory prawdopodobnie jest "nieczynny" plus bardzo niskie amh u meża również niezaciekawie, bardzo slabe wyniki. To nasze pierwsze podejscie a wiec trzymajcie kciuki zdaje sobie sprawe ze nie jest kolorowo ale trzeba byc dobrej mysli w pt 25.01 wizyta kontrolna i oby sie robily pecherzyki piekne trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 21:29
❌AMH 0,51
❌Torbiele endometrialne
❌Czynnik męski
Wskazanie do IVF 2017/18
1. Podejscie icsi styczen 2019🔸️4 komórki, brak oocytów.😏
2. podejscie do AZ 2020🔸️Transfer 11.07.2020 dwa mrożaki ❄❄ (FET 3dniowce) Beta 0,2 😒-nieudany transfer
3. Kolejne podejscie do AZ
mamy 3 zarodki❄❄❄, dwa 3dniowce i jedna blastka 4AB
🔹️Transfer FET 23.11.2020 Dwa 3dniowce ❄❄-drgnela beta-ciaza biochemiczna😔
🌺III transfer FET 08.03.2021 🍀✊ blastka 4ab +embryoglue
Test 8dpt druga wyrazna kreseczka
I Beta 9dpt 102🍀✊
II Beta 11dpt 242 🍀✊
III Beta 14dpt 1138 🍀✊
IV Beta 21dpt 19460 🍀✊
29dpt mamy ❤ 🙏🍀✊
37dpt 148bpm 💗 🍀✊
51dpt 181bpm 💗🍀✊
Nifty pro OK 🩰
2.12.2021 👧 3560g 55cm🥰
[/url] -
Mayu85 wrote:Hejka jestem tu nowa, wlasnie dzis rozpoczelam stymulacje u dr Lachowskiego. U nas sprawa podwojnie skompliowana u mnie endometrioza plus trobiel na jednym jajniku ktory prawdopodobnie jest "nieczynny" plus bardzo niskie amh u meża również niezaciekawie, bardzo slabe wyniki. To nasze pierwsze podejscie a wiec trzymajcie kciuki zdaje sobie sprawe ze nie jest kolorowo ale trzeba byc dobrej mysli w pt 25.01 wizyta kontrolna i oby sie robily pecherzyki piekne trzymajcie kciuki
-
Mayu85 wrote:Hejka jestem tu nowa, wlasnie dzis rozpoczelam stymulacje u dr Lachowskiego. U nas sprawa podwojnie skompliowana u mnie endometrioza plus trobiel na jednym jajniku ktory prawdopodobnie jest "nieczynny" plus bardzo niskie amh u meża również niezaciekawie, bardzo slabe wyniki. To nasze pierwsze podejscie a wiec trzymajcie kciuki zdaje sobie sprawe ze nie jest kolorowo ale trzeba byc dobrej mysli w pt 25.01 wizyta kontrolna i oby sie robily pecherzyki piekne trzymajcie kciukiStarania od 10.2016
Ja: niskie AMH, On: słabe nasienie
ICSI 20.12 transfer zarodka 6A
0 śnieżynek -
Mayu85 wrote:Hejka jestem tu nowa, wlasnie dzis rozpoczelam stymulacje u dr Lachowskiego. U nas sprawa podwojnie skompliowana u mnie endometrioza plus trobiel na jednym jajniku ktory prawdopodobnie jest "nieczynny" plus bardzo niskie amh u meża również niezaciekawie, bardzo slabe wyniki. To nasze pierwsze podejscie a wiec trzymajcie kciuki zdaje sobie sprawe ze nie jest kolorowo ale trzeba byc dobrej mysli w pt 25.01 wizyta kontrolna i oby sie robily pecherzyki piekne trzymajcie kciuki