IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:http://wyborcza.pl/1,135334,17694513,Andrzejrysuje_pl_dla_Wyborcza_pl___01_04_2015.html
chyba jednak powinno być "tą szybę".. a poza tym podoba mi się, i muszę mój męski czynnik zapędzić do sprzątania i garów
Anatolka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ja przywiozlam juz maluszki do domu:) teraz wszystko w woli Boga:)ide lezec:)
Tosia 1981, Beata.D, Moniaa, justa1234, Ginger84, iga 79, Piggy, Kava, Marta1986, pinezka, kuciak, Konwalia, Lenuś, Mimbla lubią tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Moniaa wrote:Coś z TĄ SZYBĄ NIE TAK! A umyć to tylko TĘ SZYBĘ; )
Na piśmie wylacznie (w tej formie) TĘ, natomiast uzus w mowie potoczniej dopuszcza tąnie spodziewalabym sie, zeby Mleczko byka zrobil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:26
-
nick nieaktualny
-
nadzieja92 wrote:Beta ma być dopiero we wtorek jeśli chodzi o wyniki masakra. Dziś dzień @ mam brązowe plamienia czyżby @ się rozkręca ?
To nie zostaje ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. Będziesz robić Sikanca? Plamienie w dniu @ często się pojawia i nie koniecznie musi oznaczać @. I tego ci życzę żeby malpa nie przyszła. -
nick nieaktualny
-
A może te wasze orgazmy to od zagniezdzenia?
Kiedy testujesz?roletka wrote:Anko witam w klubie wysokiego libido
i wracając do ostatnio poruszonego tematu dziś w nocy obudził mnie orgazmnormalnie bym się cieszyła
gdyby nie to że dziś 3dpt ale na szczęście brzuch mnie nie bolał później także mam nadzieję że nie zaszkodził
co do okien ja myłam dwa tygodnie temu, a że nie lubie tejże czynności nie zamierzam specjalnie na święta myc ich znowu
idę zaraz do znajomych piec ciasteczka na wielkanoc bo w domu na głowę dostane, do transferu wszystko ładnie pięknie a po ciągle po głowie mi testowanie chodzi a to jeszcze tydzień -
Marta1986 wrote:Ginger84 a jak Ty się czujesz ?
ogólnie do bani słaba jestem mdłości mam i te bóle brzucha i krzyża:( dziś rano bolało a teraz znowu zero objawów i znów się martwię.ja chyba oszaleje:/ a następna wizyta za 3 tyg. A ty jak tam?
-
Ginger84 wrote:ogólnie do bani słaba jestem mdłości mam i te bóle brzucha i krzyża:( dziś rano bolało a teraz znowu zero objawów i znów się martwię.ja chyba oszaleje:/ a następna wizyta za 3 tyg. A ty jak tam?
Ja tak nawet w miarę się czuję raz lepiej raz gorzej..na szczęście nie mam wymiotów..mdłości są ale aż tak bardzo nie dokuczają bardziej niechęć do jedzenia straszna..Jedynie upodobałam sobie ogórki ze śmietaną -pychotka
Ja też mam czasami takie bóle jakby ciągnięcia i za cholerę nie wiem czy to macica się nie rozciąga..
Ja mam wizytę 14 kwietnia i też już bym mogła pójść szybciej chociaż miałam w poniedziałek.. -
Marta1986 wrote:Ja tak nawet w miarę się czuję raz lepiej raz gorzej..na szczęście nie mam wymiotów..mdłości są ale aż tak bardzo nie dokuczają bardziej niechęć do jedzenia straszna..Jedynie upodobałam sobie ogórki ze śmietaną -pychotka
Ja też mam czasami takie bóle jakby ciągnięcia i za cholerę nie wiem czy to macica się nie rozciąga..
Ja mam wizytę 14 kwietnia i też już bym mogła pójść szybciej chociaż miałam w poniedziałek..
Napisałam na priv -
hej dziewczyny
ja juz po pracy, mąz poszedł na nockę, zaraz strzelę sobie kąpiel w mojej kochanej wannie
Ej no wszystkie tu mają orgazmy! Zawsze je miałyście tak przez sen? Ja nie mam orgazmównie wiem co to jest...
miałam innego partnera kiedyś i też ich nie miałam...
ja tam czasem też przeklnę
Marta trochę mnie zasmuciłaś, że Twoje zarodki się nie odmroziły (kiedyś tam)myślałam, że skoro się udało zamrozić to już się odmrożą... dopadł mnie strach
ja pierdziele!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 19:26
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:hej dziewczyny
ja juz po pracy, mąz poszedł na nockę, zaraz strzelę sobie kąpiel w mojej kochanej wannie
Ej no wszystkie tu mają orgazmy! Zawsze je miałyście tak przez sen? Ja nie mam orgazmównie wiem co to jest...
miałam innego partnera kiedyś i też ich nie miałam...
ja tam czasem też przeklnę
Marta trochę mnie zasmuciłaś, że Twoje zarodki się nie odmroziły (kiedyś tam)myślałam, że skoro się udało zamrozić to już się odmrożą... dopadł mnie strach
ja pierdziele!
Odmroziły się ale już nie przeżyły tego po prostu..tak się czasami zdarza ale nie zamartwiaj się tym razem miałam crio i blastka siedzi w brzuszku i rośnie
Co do przeklinania my już sobie z Anko wyjaśniłyśmy na Privie i jest wszystko ok nie ma co tego roztrząsać
Anko:-) lubi tę wiadomość