IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Sky to chociaż mozzarelke???
w sumie może to pomoże na zaparcia hehehhe2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
justa1234 wrote:Ja się przyznam bez bicie, też nie umylam okien hihi
poprostu niechcialo mi się
A mi okna umyla pani która właśnie po to przychodzi;) wiem wiem wygodna jestem ale jak pomyślę o myciu okien w całym domu a mam ich sporo to mi się słabo robi no a teraz nie mogę a już były tak brudne ze patrzeć nie mogłam:/Kava lubi tę wiadomość
-
czarownica_tea wrote:Ja również nie myję okien
. Szczerze? nie chce mi się a są straszliwie brudne
Ja to, ktore mnie najbardziej wkurza przetarlam od srodka, bez otwierania, same szyby. Ciut lepiej. REszte typowo olewam. Firanki maja gruby wzór wiec udaje, ze nie widzejak bedzie trzeba to rolety opuszcze - nawet udawac nie bede musiala wtedy
-
ja w tym roku olałam okna, umyję jak się cieplej zrobi. Potrawami to sie matula moja zajmie wiec ja zrobie jakies salatki i tyle2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Póki jeszcze jestem chciałabym złożyć wam życzenia:
Zdrowych Wesołych Spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie
I bogatego zającaMimbla, Ginger84, justa1234, Beata.D, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
czarownica_tea wrote:Ja również nie myję okien
. Szczerze? nie chce mi się a są straszliwie brudne
Obiektywnie, nadmiar chemii gospodarczej, młodej ciężarnej może tylko zaszkodzić.
Lepiej unikać agresywnych środków, zwłaszcza że na tym wietrze - chemia mogłaby polecieć prosto w nasz układ oddechowy.
Prawda??Anatolka, Justine lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Obiektywnie, nadmiar chemii gospodarczej, młodej ciężarnej może tylko zaszkodzić.
Lepiej unikać agresywnych środków, zwłaszcza że na tym wietrze - chemia mogłaby polecieć prosto w nasz układ oddechowy.
Prawda??
Sama prawda -
Marta1986 wrote:Póki jeszcze jestem chciałabym złożyć wam życzenia:
Zdrowych Wesołych Spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie
I bogatego zająca
Tobie też kochana. Odezwij się czasem co u ciebie i maleństwaMarta1986 lubi tę wiadomość
-
To ja Wam napiszę, że też nie umyłam okien. Wcześniej nie mogłam bo byłam w ciąży, więc jak najbardziej Was rozumie, że nie możecie teraz robić takich rzeczy.
A teraz co bym umyła, to nie mogę, bo albo mały śpi i trzeba być cicho i jest za zimno bym otworzyła okno, albo mały nie śpi i muszę się z nim bawić. Tak więc okna będą nieumyte.
A dziś dzwoniła do mnie położna by poinformować mnie, że nie mam aktualnych badań. A jak byłam na wizycie i pytałam lekarza o badania, to stwierdził, żebym nic nie robiła. -
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:To ja Wam napiszę, że też nie umyłam okien. Wcześniej nie mogłam bo byłam w ciąży, więc jak najbardziej Was rozumie, że nie możecie teraz robić takich rzeczy.
A teraz co bym umyła, to nie mogę, bo albo mały śpi i trzeba być cicho i jest za zimno bym otworzyła okno, albo mały nie śpi i muszę się z nim bawić. Tak więc okna będą nieumyte.
A dziś dzwoniła do mnie położna by poinformować mnie, że nie mam aktualnych badań. A jak byłam na wizycie i pytałam lekarza o badania, to stwierdził, żebym nic nie robiła.
A Rokicki pamięta, że jesteś w rządówce? Może myśli, że komercyjnie? -
Ginger84 wrote:Możesz napisać na priv;)
OkCiężko mi się rozstać z tym forum bo już chyba zaraz będzie rok jak tu jestem i z niektórymi dziewczynami bardzo się zżyłam
Mimbla, Beata.D, Kava, agniesia2569 lubią tę wiadomość