IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka_A. wrote:Też to miałam na dwa dni właśnie. Wkładka nie pomagała więc normalnie na noc założyłam podpaskę.
ale ten drugi wzięłyscie na noc a na drugi dzien pick up i było dobrze?i został do rana
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Trochę odetchnęłam, bo wymaz pobrany wczoraj w klinice dziś nie wykazuje bakterii, przynajmniej tlenowych, więc jak przez dobę nic się nie wykluło, to już raczej nie powinno. Jeszcze w poniedziałek rano lab sprawdzi czy nie pojawiło się nic beztlenowego, ale tego raczej nie powinno być, bo miałabym objawy. Tak więc jeszcze potwierdzenia na 100% jeszcze nie mam, ale są duże szanse, że już nic się nie wylęgnie, jak do tej pory tego nie zrobiło. Teraz oby do poniedziałku.
Agnieszka_A., Beata.D, Tosia 1981, Moniaa, Asiula86, Konwalia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Beata, Agnieszka - a co u Was? Jak samopoczucie? Jakieś objawy się pojawiły?
Od wczoraj czuję ćmienie i ciągnięcie w podbrzuszu jak na @. I wczoraj miałam taki skurcz, że aż się zgięłam w pół. Poza tym to nic specjalnego.
W zasadzie chyba zaczynam świrować. Dziś 4 dpt. -
Ja Wam powiem... przez te całe in vitro, stymulacje, lutinusy, betadine i inne zmieniłam swoją bieliznę na 100% bawełny. i 0% stringów... no nie da się! teraz jak założę coś innego niż zwykła bawełna czuję się baardzo nieswojo. Stringi przepraszam jeśli inna bielizna zbytnio się odznacza (jak w reklamie lidla
)
Agnieszko a bierzesz jakiś magnez i no spę prewencyjnie? -
ok, założę jakiegoś pampersa
a powiedz mi jeszcze czy po przebudzeniu po pick-up jest zimno? bo jak miałam narkoze po laparoskopii to koszmar,strasznie... tylko tutaj inne znieczuleniemama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Moniaa wrote:Ja Wam powiem... przez te całe in vitro, stymulacje, lutinusy, betadine i inne zmieniłam swoją bieliznę na 100% bawełny. i 0% stringów... no nie da się! teraz jak założę coś innego niż zwykła bawełna czuję się baardzo nieswojo. Stringi przepraszam jeśli inna bielizna zbytnio się odznacza (jak w reklamie lidla
)
Agnieszko a bierzesz jakiś magnez i no spę prewencyjnie?
Hehe ja przez tego Lutinusa ciągle chodzę z podpaską, bo jak tylko zdejmę to wycieka białe coś i wygląda jakbym miała cement na majtkach. ;p
Biorę tylko magnez 1 raz dziennie. Sama nie wiem czy no spę brać czy jednak nie. Nie jest to jakiś okropny ból.Moniaa lubi tę wiadomość
-
asieńka wrote:ok, założę jakiegoś pampersa
a powiedz mi jeszcze czy po przebudzeniu po pick-up jest zimno? bo jak miałam narkoze po laparoskopii to koszmar,strasznie... tylko tutaj inne znieczulenie
Dla mnie było gorąco. Ale i tak leżakowałam pod kołdrą dwie godziny po punkcji, a i zostawiłam sobie skarpetki -
U mnie od czasu do czasu pikanie w jajnikach i jak tylko troche czuje ciagniecie to lykam magnez i no-spe.Dalej lezakuje
Narazie jeszcze nie swiruje ale w nocy mialam glupi sen ze mialam okres-uzylam podpaski bo lecialy skrzepy(ale takie jakby juz stare,brunatne)-sorry za taki obrazowy opis. I rano wstalam w dołujacym humorze bo przy pierwszym transferze tez mialam sen ze dostalam okres ale taki z czerwonej,swiezej krwi
Ale jak to moj maz mowi na dwoje babka wrozyla i jak juz mu to powiedzialam to stwierdzil ze sie nie spelniWiec wrzucam tu na forum moj żal(sen)-niech sie nie spelni
Duza dobrze ze sie tam nic nie wychodowaloW takim razie poniedzialek dalej aktualny
duza, Agnieszka_A., Konwalia lubią tę wiadomość
-
asieńka wrote:ale skarpetki miałas ubrane podczas "akcji"?
a jak się pożniej czułas?
Tak, zapytałam czy mogę mieć.
Potem czułam się ok. Bolało podbrzusze tego samego dnia i byłam senna, ale żadnych innych dolegliwości nie miałam.
A no i siniak po wenflonie do tej pory jeszcze mam.asieńka lubi tę wiadomość
-
a ja mam taki problem, ze wczoraj pobierali mi krew i strasznei mnie ręka boli, i dziwnie grube miałam na zyły, jeszcze dzisiaj mam siniaka wielkiego- smaruje mascia na since. A gdzie daja wenflon?mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆