IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Ładny. Trzymamy kciuki za przyrosty. Zbadaj po 3 4 dobach. Nie szybciej:)
Jak na 11 dni po dość niska beta, ale dopiero co się maluch zagniezdzil widocznie.
W razie potrzeby pisz i pytaj. Zaciska kciuki!
Może u mnie jakoś to wolniej idzie...Wczoraj dopiero miałam coś jak plamienie implantacyjne.
Zobaczymy. Oby było dobrze. -
renieczka wrote:Ja byłam dziś na kolejnym podglądaniu. Estradiol 911, progesteron 0,4. Pęcherzyków ok ośmiu, większość przekroczyło 10mm, endometrium 8mm. Dostałam leki na dwa dni i w poniedziałek znowu do kliniki. Zastanawiam się czy nie za wolno rosną te moje pęcherzyki? Dziś jest 8 dzień stymulacji?
Rosna raczej wolno, ale czy za wolno... Moze taki byl plan lekarza, zeby przetrzymac je mniejszymi dawkami a dluzej. Trudno powiedziec. Jeszcze kwestia tego czy przekroczyly 10 i maja po 11, 12 czy przekroczyly 10 i maja po ok 15mm... Tu te mm maja znaczenie -
Beata.D wrote:Duza ja juz nie mam zadnych transferow na horyzoncie
U mnie juz po wszystkim
W moim poscie chodzilo mi o inne dziewczyny i ich transfery. -
Zielinka, dzięki za odp.
Szukam strzykawek z tłoczkiem gumowym, bo jak dla mnie zapewniają nieporównywalnie wyższy komfort szprycowania. Prolutex to roztwór, sprzedawany bez osprzętu - czyli igieł do pobierania, igieł do wkłuwania no i bez strzykawki. Po najbliższym ET jadę na urlop i chcę zabrać akcesoria możliwie uprzyjemniające codzienne aplikacje w brzuch.
Insulinówki owszem są szeroko dostępne w aptekach- ale mają tylko 1 ml pojemności, a to na Prolutex za mało..
Dziękuję za linka,akurat ten produkt musiał mi umknąć. Po prostu zamówię te Bogmarki przez internet. -
Dziewczyny zastanawia mnie czemu sis a nie histero? Co prawda mowila ze procz duzego endo nic innego nie widac. Jajniki tez ok. Dla mnie jest roznica miedzy 1600zl a 500zl. No alr czy to sis da odpowiedz czy macica ok? Czemu 14,5mm w 6dpo to duzo? To moze byc jaka endpmetrioza czy co?? Bo sie martwie. Moja mama, jej mama itd nie mialy problemow z tym. Tzn mama ma teraz po menopauzie. Miala zabieg bo przeroslo jej endo. Wczesniej nie mial nikt miesniakow, polipow czy endometriozyGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Agnieszka A gratulacje
Jak sie czujecie dziewczynki po transferze dzisiejsym ?Agnieszka_A., asieńka lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Fistaszek wrote:Wlasnie dziewczyny, jak transfery, ile maluszkow, jak poszlo?
Cześć dziewczyny
Z 8 zarodków przetrwał tylko jeden 2BB i w dodatku nie doszło do transferu bo mam zrosnięta szyjke i nie ma jak sie przedostać
Wyłam całą drogę powrotną a zreszta teraz tez nie jest lepiej
Jestem roztrzęsiona i psychicznie już nie daje rady.... -
monik wrote:Cześć dziewczyny
Z 8 zarodków przetrwał tylko jeden 2BB i w dodatku nie doszło do transferu bo mam zrosnięta szyjke i nie ma jak sie przedostać
Wyłam całą drogę powrotną a zreszta teraz tez nie jest lepiej
Jestem roztrzęsiona i psychicznie już nie daje rady....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Fistaszek wrote:monik, nie widzieli tego wczesniej podczas badania? Bardzo mi przykro, nie rozuiem tego...
Agnieszka, dodaj luteiny i zadzwon do lekarza, nie poddawaj sie jeszcze!
widzieli ... i ja też niejednokrotnie na wizycie o tym wspominałam z IUI tez mieli problem z tego powodu ale wtedy szyjka była otwarta jak to w dni płodne a teraz w tej fazie cyklu była ,,zamknięta'' a raczej zamknięta i zrosnieta
Agnieszka Fistaszek dobrze mówi dzwoń do lekarza