IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:u nas niestety tez by sie to wiązało z kredytem , a z czego spłacac jak tu hipoteke trzeba...Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualnyDziewczyny a lecząc się w jednej z klinik np tak jak nasza Ania miałaby 5 cykli stymulowanych za sobą ale chciałaby się przenieść gdzieś indziej, to w tej "nowej" klinice te 5 cykli dalej jej się liczy czy musi zaczynać od nowa?
I tak się zastanawiam... jak myślicie, naprawd mogą zakazać IVF w Polsce przez (nie)szanownego Pana D? Przecież to jak cofanie się do średniowiecza, będąc w Unii chyba musi to być jakoś " po ludzku" załatwione... -
Dziewczyny mam pytanie co wam przepisuja po trasferze, duphaston i luteina to wiadomo, od Anatolki wiem ze miala papaweryne przy ET, czy wam tez ją podali? zlecili wam Acard? No-spe?
Aa i czy kaza wam lezec po transferze, czy od razu do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:20
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
vvv008 wrote:Jaki masz protokół?kiedy anty zaczynasz?
No ja niestety będę musiała poczekać trochę dłużej niż Wy, bo za mną dopiero wizyta u realizatora i w czerwcu telefon w sprawie terminu wizyty kwalifikacyjnej. Dr W-O mówiła, że protokół u nas długi. No więc z tym telefonem daję im czas do 14 czerwca, później sama dzwonięi molestuję.
-
Magda79 wrote:Dziewczyny mam pytanie co wam przepisuja po trasferze, duphaston i luteina to wiadomo, od Anatolki wiem ze miala papaweryne przy ET, czy wam tez ją podali? zlecili wam Acard? No-spe?
Aa i czy kaza wam lezec po transferze, czy od razu do domu?Viki26 lubi tę wiadomość
-
takasobieja wrote:Józefka jestes w salve czy gameta?
przykro mi ze jednak widze Cie na ivf... Bo to znaczy ze mimo dalszych prob nie udalo sie zajsc naturalnie. Mam nadzieje, ze przy pomocy ivf szybko sie uda
jednak SALVE : już mam rozpisaną procedurę do 22 czerwca mam być antykoncepcji a potem już stymulacjaMoniaa, czarownica_tea lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Super ekspert! Wczoraj powiedział a dziś już żałuje ... no komedia totalna!!
http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/zelnik-o-in-vitro-rodza-sie-dzieci-koszmarnie-chore-polamane-ekspert-czy-smieszno-czy-straszno,546608.html
Podobała mi się reakcja szefa kliniki w której się leczę :
http://wyborcza.pl/1,75478,18012023,Znany_lekarz_do_Jerzego_Zelnika__Zapraszam_do_kliniki.html
Dziewczyny ... mnie absolutnie już takie wypowiedzi nie ruszają. Są robione aby się przypodobać pewnej grupie społecznej. Aby ewentualnie zdobyć poparcie polityczne. Niby wykształcone osoby a paplają głupoty jak opętani heheTosia 1981, Mimbla, Marta1986, Kava, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Magda79 wrote:Dziewczyny mam pytanie co wam przepisuja po trasferze, duphaston i luteina to wiadomo, od Anatolki wiem ze miala papaweryne przy ET, czy wam tez ją podali? zlecili wam Acard? No-spe?
Aa i czy kaza wam lezec po transferze, czy od razu do domu?Viki26 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Super ekspert! Wczoraj powiedział a dziś już żałuje ... no komedia totalna!!
http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/zelnik-o-in-vitro-rodza-sie-dzieci-koszmarnie-chore-polamane-ekspert-czy-smieszno-czy-straszno,546608.html
Podobała mi się reakcja szefa kliniki w której się leczę :
http://wyborcza.pl/1,75478,18012023,Znany_lekarz_do_Jerzego_Zelnika__Zapraszam_do_kliniki.html
Dziewczyny ... mnie absolutnie już takie wypowiedzi nie ruszają. Są robione aby się przypodobać pewnej grupie społecznej. Aby ewentualnie zdobyć poparcie polityczne. Niby wykształcone osoby a paplają głupoty jak opętani hehe -
Tosia 1981 wrote:U mnie 2 godziny przed ET relanium i flamexin po transferze luteina 3x2 setki dopochwowo i trzy dni jeszcze relanium 2x dziennie od 3 dpt luteina dopochwowo bez zmian + 3x3 podjezykowa 50 + w zaleceniach jeśli pojawią się bóle podbrzusza 3 dziennie nospa lub dodatkowo relanium, a tym razem zamiast acardu mam acesan 1dziennie (od zakończenia krwawienia) tylko tym razem wykupiłam weryfikację i po dzisiejszych wynikach lekarz może zmienić mi dawki leków, no i od początku cyklu estrofem bo cykl sztuczny
Viki26 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Ja miałam właśnie jeszcze estrofem i encorton do potwierdzenia pozytywnej bety.
a encorton sama sobie zafundowałam
wiem nie ładnie brać leki bez wiedzy lekarza ale to już mój 5 transfer i stwierdziłam że spróbuje
-
Tosia 1981 wrote:Estrofem też mam od początku cyklu 3x1 dopochw.
wiem nie ładnie brać leki bez wiedzy lekarza ale to już mój 5 transfer i stwierdziłam że spróbuje
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Tosia 1981 wrote:Estrofem też mam od początku cyklu 3x1 dopochw.
u mnie to juz 3 trasfer i po kieszeni boli bo podchodzimy komercyjnie:(Moniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
duza wrote:Witam Was piątkowo - właśnie oddałam krew na powtórkę bety. Za jakąś godzinę, może trochę więcej wszystko będzie jasne.
Fistaszek - czy dobrze pamiętam, że i Ty dziś testujesz?trzymama kciuki za mega wysoką betusię
-
Moniaa wrote:Dziewczyny która z Was się stymuluje teraz menopurem? Jakie dawki miała przepisane ... i jeszcze jedno Jaki menopur wykupowała i jaki to był koszt?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:13
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
justa1234 wrote:Ja dostałam po transferze nospe, luteine i lutinus i po samym transferze leżałam na fotelu 20min ale te leżenie zależy od kliniki bo jedne dziewczyny leżały a drugie wogóle.2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?